7. 101% deilig, og hot

2K 74 10
                                    

Bilde: wendy (erica kvam)

Wendy's pov

"Å FYSØREN, HVA FAEN GJØR DU HER?!?!" Sa jeg kjempe redd å skremt. Ups, jeg banna, skjerp deg wendy! "Hva? Har ikke gutter lov til å spionere på deilige jenter nå?" Sa han uskyldig å gliste. UGHH, jeg bare hater han mer enn alt på jord, eller? "NEII, de har ikke lov til det!!, se å kom deg ut før jeg truer deg med hårsprayen min!!" Sa jeg å truet med min kjære hårspray.
"Næh, orker ikke" sa han å så seg rundt i rommet. HAN KAN IKKE BARE BRASE RUNDT OMKRING HER Å TRO HAN EIER ALLE Å ALT, vent, hva har det med saken å gjøre? Jeg måtte bare få ut sinne på en eller en annen måte. "Kom deg ut, NÅ" sa jeg å så irritert på han. Han reagerte ikke, men så bare på meg å gliste. KAN HAN FYREN SLUTTE Å GLISE? HAN SKREMMER VETTE UT AV MEG NÅR HAN GJØR DET!!, men han er også 101% deilig blanda med hot når han gjør det. Wait what? Ughhh, skjerp deeeeg wendyyyyy!!!!! "Jeg sa, NÅ!" sa jeg til kaden, å kom nærmere han. "Hahaha, du er sykt hot når du leiker deg sinna" sa han å lo en kort latter. Åh herre min agurk latteren hans er elsk. Ughhh, slutt å tenk sånn wendy, herregud!!!
"KOM DEG UT NÅ FOR HELVETE!!!!" Skrek jeg, nå kjente jeg at jeg ble irritert.

Kaden løfta opp armene i været som tegn til at han gir seg. Yessss jeg vant!!
Han gikk sakte ut av rommet mitt å til hans eget, vi er såpas nære at vi bare kan hoppe til hverandre, men det kommer aldri til å skje, eller? I dont know.
Nå var han på rommet sitt, jeg fulgte nøye med på bevegelsene han gjorde når han dro til seg selv, å når han var fremme. "Ses på skolen da englekid" sa han, før han lukket vinduet sitt, å trakk for gardinene. Jaja, ofc ses vi imorgen kjekken, mumla jeg lavt. VETTU HVA?!?!! JEG MÅ SLUTTE Å TENKE SÅNN OM HAN, DELIG, HOT, KJEKK, OSV, HAN ER BARE EN, 101% BADBOY.

Nå var kl: 21:16, jeg bestemte meg for å skjekke facebook å sånn. Jeg tok av meg den stramme buksa, å tok på meg en kose shorts, jeg hadde allerede skifta fra crop toppen, så jeg trengte ikke å gjøre det nå. Jeg tok opp håret i en messy bun, å slang meg ned på senga. Jeg tok frem pc'en å logga meg inn på facebook. Ojj, 58 nye varsler, sikkert de på skolen. Mens jeg bladde nedover, så jeg at det sto : kaden waynes. Hahaaaa, han stalker meg no sykt ass. Jeg godtok den, også godtok jeg resten. Hmm, hvorfor ikke Netflix før "sengetid" iknow, jeg hørtes veldig barn ut nå, lev med det babes.

Jeg bestemte for å se på pretty little liars, serien er damn elsk ass. Etter SYKT mange episoder av pll, gikk jeg ned til stua, der så jeg mamma, og pappa se på tv. "Hei, har dere kommet tilbake? Det har jeg ikke merka" sa jeg å så forvirra på dem. "Jaa, såklart, klokka er noe med 10 vennen, jeg tror ikke at vi skal være hos dem så lenge" sa pappa å lo en kort latter. "Åjaa, okay, det var bare det at jeg ikke merka at dere kom inn, å hvor er henry?" Spurte jeg, å kikka opp på trappa. "Han er oppe på rommet sitt" sa mamma å pekte opp. "Okay, god natt da" sa jeg å smilte. "God natt vennen" sa mamma å pappa.

Jeg snudde meg å gikk opp på rommet. Jeg la meg ned på senga, å stirra opp på taket. Det eneste jeg kunne tenke på var, kaden. Hvorfor tenker jeg så mye på han egentlig? Hvorfor? Han betyr jo ikke no for meg? Å hvorfor kaller jeg han så mange positive ting? Uff, nei, jeg greier ikke å tenke på det nå, jeg må få meg litt søvn. Jeg kan heller si alt til sabrina imorgen, kanskje hun gir meg noen råd som funker. Jeg lukka øynene, å alt ble svart. Jeg var i drømmeland nå.
------------------------------
WIHUUUU, guess what!! Jeg har tenkt til å lage en ny bok. Den handler om en goodgirl ved navn Daisy Sparks, å en badgirl ved navn sacina Wesley. Begge er så forskjellige, sacina er så badgirl som det går an, hun hater Daisy, å gjør alt for at hun skal ha det vondt. Men Daisy tenker ALLTID på det positive, å trekker alltid frem noe positivt i en dårlig situasjon. Men hva skjer når moren til sacina, forelsker seg i faren til daisy, å faren til daisy forelsker seg i moren til sacina, vil daisy å sacina komme godt overens, eller vil de bare hate hverandre enda mer, enn det de allerede gjør? Å Hva skjer med vennskapet dems? Eller kommer de i det hele tatt til å ha et vecnskapsforhold. Å for å toppe det hele, så er aisha, bestevenninnen til sacina, kusina til lesley, altså bestevenninna til daisy. Ops.
-
Høres boka spennende ut?
Kommenter hva du mener, blir veldig happy.
-
Men jeg kommer såklart til å fortsette på denne historien, men det kommer kanskje litt mindre deler?.

101% badboyWhere stories live. Discover now