11. Neimen heihei englekid

1.7K 70 15
                                    

Wendy's pov

"Neimen heihei englekid" gliste kaden. Kan han søren meg slutte å glise så mye?!?! "Jaa, hehe, hei, deg igjen" sa jeg som om jeg ikke brydde meg om at jeg så han, men innerst inne betydde det no sykt. "Åhhei, el du kjæresten til kaden?" Sa lillesøstra hans å smilte sukkersøtt. Skulle ønske jeg var det gurl. "Uhm, nope, det er jeg heldigvis ikke" sa jeg å så opp på kaden, som bare sto der å lente seg til en stang. Hot, hot, hot, å 101% hot. "Men jeg må gå nå, hade, ses imorgen kaden, vis du ikke har tenkt til å skulke da" sa jeg å ga han et lurt blikk. "Haha, okayy, englekid tøffer seg. Haha, søtt" jeg himla med øynene til han, smilte til søsteren hans, å gikk tilbake til sabrina med de to svære softisene jeg bærte på.

"Hva tok nå så lang tid" sa sabrina å sukket. "Uhm, jeg måtte på do" sa jeg, jeg løy ofc. "Okayy, forklar deg senere jenta mi, jeg vet du lyver" sa sabrina å gliste. Jeg himla med øynene å spiste opp den herlige softisen.

"Hade da wendyy, utrolig koselig tur, må gjenta seg, ses på skolen imorgen" sa sabrina å vinka til meg, før hun snudde seg i den motsatte retningen jeg skulle. Jeg begynte å gå hjem, mens jeg hørte på musikk. Sangen "thinking out loud" kom, jeg sang med, sangen er så fiin.

Etter ca 10 min, var jeg hjemme, jeg slang opp døra. "Jeg er hjemme!!" Ropte jeg. Mamma kom gående mot meg å smilte. "Åssen var turen jenta mi" sa mamma å strøk meg på ryggen. "Den var kjempe koselig, men jeg er trøtt nå, jeg tror jeg legger meg" sa jeg å gikk opp trappa å inn til mitt rom. "Ååhh, hei rom, åssen har du hatt det babe" mumla jeg mot rommet mitt, jeg vet jeg er veldig rar, det er bare det at jeg har et veldig nært forhold med rommet mitt.

Jeg tok av meg de ubehagelige klærne å tok på meg en koseshorts, å en myk magetopp. Øynene mine ble sakte men sikkert lukket, å alt ble svart. Etter det var lille Wendy i drømmeland.

PIP PIP PIP PIP PIP, skrek den fucka alarmen min. "JADA SLAPP AV FOR SVARTE" skrek jeg til den. Rart at jeg faktisk snakker med alarmer. Jeg gikk til badet å vaska ansiktet mitt, å pussa tenner. Idag så ble outfiten en beige genser, med et sort mykt hjerte i midten, trange mørke blå jeans, sort skinnjakke, å gråe Converse.

Jeg løp ned trappa å tok meg et eple, å slang på meg sekken. "Gidder du å kjøre meg" sa jeg sukkersøtt til henry, "ehm........ Nope" jeg sukket å så på mamma. "Kjør lillesøstra di henry" sa mamma å så strengt på henry. Henry stønnet høyt før han sa "kom ut til meg når du er ferdig å IKKE bruk lang tid" sa han imens han gikk ut til bilen hans. "Greit, jeg kommer" mumla jeg lavt før jeg kasta eplet i søpla å løp opp til rommet mitt, å henta mobilen. "Åhh, holdte på å glemme deg bby" mumla jeg mens jeg gikk ut til henry. "Sett deg på" mumla han å starta bilen. "Næææh, sier du det?! Det var ihvertfall ikke det jeg skulle" sa jeg å himla med øynene. Han sukket før han begynte å kjøre til skolen.

"Fremme" mumla han å tok av setebeltet, jeg gjorde det samme, "hadeee kjekken" sa jeg å blunka til henry, "hadee søta" sa han å gjorde det samme. Det er bare en normal "kallenavn greie" mellom meg å henry, hahaha. Jeg løp ut av bilen får å finne Sabrina, Å det var ikke lett, det var jo folkemengder så store som konsertene til Bieber.
"Wendyyyyyy, jeg er her!!" Skrek en kjent stemme. Sabrina.
"Ååååå sabrinaaaaa" skrek jeg tilbake å sendte slengkyss til henne. Hun tok den imot å så på meg. "Wendyyy, gjett hva!!!! Det er super viktig Å SUPER BRA FOR BÅDE MEG Å DEG" skrek nesten sabrina å hoppet nesten av glede. "Hva er det sab?!? Si det!!" Sa jeg utålmodig.
--------------------------------
Heihei, wazzup?
Det kommer en ny del imorgen eller overimorgen tror jeg?
Men syntes dere at jeg skriver lange tekster? Å at jeg spammer med deler veldig ofte?
Pliiis, kommenter, å hjelp meg!! Trenger deres hjelp til å forbedre boka nåå!!!
~ iamgoals

101% badboyWhere stories live. Discover now