10. En gammel oppskåret potet

1.7K 75 13
                                    

‏Jeg spoler fram til shoppingen med wendy å
sab

‏Wendy's pov

‏"Neii, ikke den, den dekker altfor mye!" Bestemte sab. Jeg å sabrina er i Bikbok å prøver forskjellige kjoler til festen. Sabrina har funnet en kjempe fin rosa kjole, med glitter på toppen, men jeg derimot, har prøvd 100 kjoler, å ingen har funka, sukk. "Åååååå, den er kjempe fiin wendy!! Den må du bare prøve!" Sa sabrina å tok opp en svart kort kjole som rekker meg til låret. "Ughh, greit da" sa jeg å snappa den ut av hånden til sabrina.

‏Jeg så meg i speilet når jeg hadde på kjolen, den var herlig, det var som å se en annen "meg" i speilet. Jeg gikk ut til sabrina, å når hun fikk øye på meg, hvinte hun. "OMG, DEN MÅ DU BARE KJØPE WENDY, VIS DU IKKE KJØPER DEN, ER DU EN GAMMEL OPPSKÅRET POTET" sa sabrina å dro meg til kassa.

‏"Da blir det 400" sa kassedamen å smilte. Jeg ga henne 500kr, å fikk tilbake 100kr. "Sånn ja, hade" sa kassedama å smilte. Jeg å sabrina smilte et fake smil tilbake, å gikk for å finne passende sko. "Du wendyyy" sa sabrina å så på meg, vi var på vei til Dinsko. "Ja sab" sa jeg å så på henne jeg å. "Jeg tenkte litt, å kom fram til at kanskje kaden liker deg?" Sa sabrina, jeg så at hun tenkte hardt om det egentlig stemte. HAHAHAHA, kaden like MEG?!?! HAHSHA, dagens vits, omg.
‏"Slutt å tull sab, bare pga jeg fikk sitte på med han til skolen, betyr ikke det at han liker meg!" Sa jeg å så på henne. "Tro hva du vil søta, men jeg tror han er keen på deg" sa sabrina å sendte meg et lurt blikk. "Shut the pip opp sab" sa jeg å sendte henne et advarende blikk.

‏Når vi var fremme. Løp jeg å sab til noen svarte ballerinasko som tok oppmerksomheten vår. "OMFG WENDY! Den der må du bare ha, ellers kaster jeg en gammel sokk på deg!" Sa Sabrina som om hun mente det.
‏"Jaja, ro ned, skal prøve den" sa jeg å tok de opp.

Jeg tok de på å studerte de nøye mens de var på føttene mine. "Wow" mumlet jeg å sabrina helt på likt. "De er jo søren meg magiske" mumlet sabrina etter det. "Iknow, skal såå kjøpe dem, vi stikker å betaler." Sa jeg, å nå var det min tur til å dra sabrina med meg til kassen. "Da blir det 200kr da" sa kassedama å smilte. Jeg ga henne pengene å tok posen med ballerinaskoene i.

‏"Skal vi kjøpe oss en is eller no" sa sabrina å pekte på en kiosk litt lenger bort. "Jaa, hvorfor ikke?" Sa jeg å smilte til sabrina.
‏"Men sabrina" sa jeg. "Jaa bby" sa hun å så på meg. "Jeg tror luca liker deg tilbake, han ser liksom ALLTID på deg i timene å i kantina. Sabrina så på meg med store øyner. "omgg, smelt!!" Sa hun drømmende. "Jeg kan spørre han på festen for deg, vis du vil" sa jeg å viste tommel opp. "OMG, JAA, tusentakk babe, love ya" sa hun å sendte meg et slengkyss. Jeg lo en liten latter å sa "bare hyggelig søtaaa"

‏Når vi var framme, gikk jeg å for å kjøpe 2 softis til meg å sabrina, fordi hun ikke orka å gå lenger, så måtte jeg, Haha. Å når jeg først var der, så jeg ingen andre enn kaden med lillesøstra si. Noe av det mest søteste i verden! Øynene hans stoppet på meg, å øynene mine stoppet på han.
Så nydelig han er.
--------------------------------
‏Kort del, jeg vet, ikke døm meg!

‏Ååååh, sykt deilig med juleferie!!
‏OMGGGG TUSEN HJERTELIG TAKK FOR SNART OVER 800 LESERE. ELSK PÅ DERE BABES!!!
‏~ iamgoals

101% badboyWhere stories live. Discover now