2. Jævla bank som det går an

3.5K 98 50
                                    

Bilde: sabrina

Wendy's pov

han så kjempe irritert å surt på meg, hva vil han? Han knyttet nevene men roet seg ned, tipper fordi at jeg er jente. Idk. Han dytta meg litt svakt å sa "hvis du noen gang igjen, dytter meg, så får du jævla bank som det går an, skjønner du?!" Ojj, nå ble jeg serr litt redd, men hva søren feiler han, har han mensen elns? "uhm...r" før jeg rakk å svare, så gikk han bare bort, HAR HAN HØRT OM RESPEKT ELLER?! Omg. Jaja, skal ikke la en deilig drittsekk ødlegge dagen min, så bitch please. VENT VENT, sa jeg "deilig" hvasørenmcdonald feiler meg? Jaja.

Jeg går sakte men bestemt til mattetimen, Ughh matte. Jeg kom litt tidlig, men who cares? Jeg gikk inn i klasserommet å smilte til herr coleman, en 27 år gammel lærer tror jeg, har jo bare sett han i 10 sek, men det jeg tror er at han er rundt 25-åra. Jeg satte meg helt bakerst, å fant frem mattebøkene. Hjelp meg? Etterhvert begynte folk å komme, folk som jeg egt ikke skjenner men det går bra, får meg sikkert venner en eller en annen gang.

Det var en søt å fin jente som kom å satte seg ved siden av meg, hun smilte "hei, er du wendy?" Hørte jeg den lyse å perfekte stemmen hennes si, ojj, åssen visste hun navnet mitt? jeg så opp fra boka å så på henne før jeg sa "uhm, ja, jeg er wendy, duda?" Spurte jeg for å holde samtalen gående, hvem vet, kanskje hun blir vennen min. "jeg heter sabrina, du er kjempe fin forresten, du er skolens nye snakkis" hørte jeg henne svare, som om hun hadde lest tankene mine. Omg snakket hun sant?!?! Var det meg alle snakka om? Ohfyy beste dag på lenge ass. "Åhh, det visste jeg ikke, m..." Jeg rakk ikke å fortsette setningen min før jeg hørte en streng å høy stemme si "har dere noe dere vil dele med klassen jenter?!" Det var herr coleman som snakka, opss, hva har du gjort wendy, første skole dag å du er allerede i trøbbel, flott, virkelig flott. Jeg å sabrina ristet kjapt på hode. Herr coleman så strengt på oss, før han fortsatte med undervisningen, lol, det er ingen som følger med engang.

Etter et 2 timers mareritt så ringte Ringeklokka. LIFESAVER. Jeg pakka fort tingene mine og reiste meg, før jeg rakk å gå ut hørte jeg en nydelig stemme som sa "wendy, vent" jeg snudde meg å så på sabrina. "Skal vi sitte sammen i kantina" spurte hun. "Jaa, ofc, kom vi stikker, men må bare legge tilbake bøkene mine i skapet først" hun nikket, å vi gikk sammen til skapene våres, å la bøkene tilbake.

"Såå, har du kjæreste?" Spurte sabrina mens vi sammen gikk til kantina. "Ehm, nope, forever alone vettu" svarte jeg henne. "Haha, samme her ass, men jeg måå advare deg mot kaden waynes, skolens badboy, nei, jeg trekker det tilbake, byens badboy" sa hun, han er såpass farlig ja, okay.

Når vi kom fram satte vi oss på et ledig bord, sabrina sa hun kunne ta med mat til meg, så jeg bare satt meg der å venta. Jeg så på alle som var i kantina, å øynene mine stoppet på noen nydelige grønnbrune øyner. Badboyen jeg traff på på starten av skolen. NEI, vent nå litt, sa jeg nydelige?!?!? PFFTT, jeg mente såklart ikke nydelige, HAHAH MORSOMT. tror jeg.
Han stirra alt for lenge på meg at det nesten var blitt ubehagelig å rart, han hadde fortsatt det samme tomme blikket. Jeg snudde meg fort rundt, etter at stirringa var så intens at vi nesten kunne gå inn i øynene til hverandre å finne ut sykt masse fakta om fortiden. Ojj, jeg hørtes veldig creepy ut, men det er jeg dah.

Sabrina kom å satte fra seg de 2 brettene hun tok med til meg å henne. "Såå, jeg så du stirra på kaden, jeg må advare deg igjen å igjen helt til du forstår wendy, han er den mest farligste å sprøeste fyren i byen, han har kommet i fengsel, ikke kødd med han engang, å vis han i det hele tatt blir sammen med noen, så er det pga at han bare vil ha et ligg med henne, å hun betyr like mye som NOTHING for han" advarte sabrina meg. ojjsann, var han så skummel, jaja, jeg skal ikke få følelser for han heller da, så det er ikke farlig. Eller?
---------------------------
Hei og hå babes, nå har sabrina også kommet inn i fortellingen, så jeg skal beskrive henne og herr coleman (herr coleman er j*vlig hot)

Sabrina wackman leonsen. Som er selena gomez i virkeligheten.
Brunt bølgete hår. Brune øyner.
Liker å danse, å jogge. Hun er 16 år, 1vgs. Har en lillebror på 12 år, og en storebror på 21 år.

Herr coleman (læreren)
Brunt hår. Grønnbrune øyner. Han er 27 år. Matte og naturfags lærer. Og Bor alene.
-
Sååååånn, kommer til å legge ut nye deler hver 2-4 dag, i dont know. Stem på hvem som skal være cole. Du kan stemme på en av de her: ethan dolan, cameron dallas, zac efron, luke hemmings eller dylan o'brien. STEM HER..... TUUUSENTAKK
~ iamgoals

101% badboyWhere stories live. Discover now