15. Superman vil leke?

1.7K 89 20
                                    

Wendy's pov:

Skoledagen var brutalt katastrofe!! Jo nå skal jeg ramse opp ting min venn!!
1. Jeg sølte appelsinjuice på kaden!
2. Jeg snubla på luca!
3. Sabrina har TOTALT frika helt ut når jeg sa at jeg sov hos + kyssa blake etter festen!
4. Jeg fikk en 2'er i gym😭
Yepp, det er alt som
Kan skje på 6 og en halv time!
KATASTROFE. Nå er jeg heldigvis på vei hjem da, håper det går bedre hjemme.

Jeg tok av meg skoene å satte dem fint på plass. "HALLO? ER NOEN HJEMME?" Ropte jeg så høyt jeg kunne, nope, ingen er hjemme tydeligvis. Jeg løp opp trappa å slengte fra meg sekken når jeg kom opp på rommet mitt. Jeg hoppa inn i den deilige å myke sengen min. Netflix & chill? Netflix & chill! Tenkte jeg å åpna opp pc'en min. Jeg søkte på teen wolf, den er seriøst elsk!!!

Nå satt jeg å levde meg inn i historien, bokstavelig talt, jeg drev å kommenterte det de gjør. Hva søren skjer med deg wendy? Jeg stoppa serien pga jeg hørte en skummel lyd som kom fra vinduet. "Shit, bare hold deg rolig, hold deg rolig, hold deg rolig" hvisket jeg til meg selv. "Jaa, hold deg rolig, hold deg rolig" sa en lattermild stemme bak meg. jeg snudde meg fortere enn du kunne si bæ, å der sto ingen andre enn kaden. Hjerte mitt begynte å dunke fortere når jeg så han, hva?!? NEINEINEI!!

"Hva søren vil du?!?! Kom deg ut!!!" Skrek jeg nesten å pekte på vinduet. "Jeg kjeda dritten ut av meg, å så at du så på no, så jeg tenkte å holde deg med selskap, + å se på no med deg" sa han å slang seg ved siden av meg i sengen. Jeg bare himla med øynene, å mer om det gadd jeg ikke å bry meg om.

"NEIII PLIIIS, VÆRSÅSNILL DA" skrek jeg nesten til skjermen, jeg hørte kaden le bak meg. Jeg snudde meg sakte å så drepende på han, han tok 2 hender i været som tegn på unnskyld, eller jeg gir meg. "Vettu hva kaden, pell deg ut, nå orker jeg ikke mer mr. Waynes i huset MITT" sa jeg å igjen pekte på vinduet. "Nope, du sølte appelsin juice på meg i kantina, vi er skulz om jeg får bli her hos deg englekid" sa han å blunka. Duerutroligkjekkoghotkaden.

Jeg følte at en arm landa på skulderen min, å en kropp komme nærmere å tettere meg. Kaden. Han hadde armen rundt meg, wtf? Jeg stirra på de grønnbrune nydelige øynene, å jeg drømte meg totalt bort. Han kom nærmere å nærmere meg, jeg kjente den varme pusten hans på fjeset mitt. Vi skulle nettopp til å kysse, før døra ble åpna opp, å en forskrekka henry kom til synet.

"HVA FAEN WENDY!?!?! IKKE SI AT DU ER SAMMEN MED HAN JÆVLA DRITTEN?!?!" Skrek nesten henry rasene. "Neii, slapp av" stammet jeg frem. jeg er ferdig!! Tenkte jeg om å om igjen. "HAN ER EN FAENS PLAYER WENDY!! IKKE KOM TIL MEG GRÅTENDE OM DU SER HAN KLINE MED EN HORE!!" Skrek henry igjen. Faen, faen, faen. Jeg så forsiktig opp på kaden, å kunne se rødfargen spre seg i ansiktet hans, det betydde bare 1 ting. Sinne, å sinnsykt sinne.

Kaden gikk raskt mot henry å slo han MANGE ganger. "HVA FAEN? KADEN HVA DRIVER DU MED?!" Skrek jeg nesten til han. "Okayy!! Så superman vil leke" sa henry forsiktig før han begynte å slå til kaden, begges neser blødde neseblod, å alt var helt fucka nå. "SLUTT DA FOR FAEN!!!!!!!!" skrek jeg så høyt jeg kunne, nå kjente jeg sinne boble i meg.

Begge sluttet, å så overasket på meg. "Kaden nå går du hjem, å henry, du er bare en dritt, å pell deg ut herfra!!" Sa jeg å gikk mot kaden, å holdt han i armen, å kind of dro han inn til huset hans igjen.

Jeg la meg forsiktig ned i sengen min, å stirret på taket å tenkte på alt som har skjedd idag. Nå må jeg innrømme det, alle de følelsene å varme tingene jeg får hver gang jeg ser, føler eller tenker på kaden, kan bare bety 1 ting.

Jeg er forelska i mr. Badboy. Å den neste jenta som kommer til å få hjertet sitt knust pga han, det er meg!
-------------------------------
Åhhh, endelig innrømmer wendy at hun liker kaden! Ohlala.
Dette her er et ekstra langt kapittel til dere babes, nyt den.
FORTSETT Å VOTE HVIS DU LIKER HISTORIEN MIN, Å ER JENTE!
~ iamgoals

101% badboyWhere stories live. Discover now