20. Misforstått alt !!!

1.5K 72 11
                                    

Sabrina's pov (for første gang)

"Jeg lover deg kaden!! Jeg er ikke redd for deg, vis du i det hele tatt prøver å knuse hjertet til wendy, så, såå, uhm?" Sa jeg å tenkte meg om hva jeg skulle si, men kom ikke på noe bra som skremmer denne lille fjotten her. "Haha, så hva da? Finner ikke lille sabi på noe?" Sa han å lagde trutmunn, wtf? Jeg bare himla med øynene å snudde meg for å se om wendy hadde kommet, å det hadde hun, hun snakka med ingen andre enn luca! Hun visste jo at jeg hadde et crush på han, og at han var min største forelskelse, hva er det de snakker om??? Flørtet de?!?!

Wendy's pov

Nå har jeg sitti å sett på kaden å sabrina snakke, hva snakka de om? Hva er det? Er det noe sabrina ikke forteller meg? Jeg må virkelig snakke med henne i løpet av dagen.
Imens jeg satt på benken å stirret på bakken som om det var et svart hull der, hadde luca kommet bort til meg å spurt meg om det gikk bra.

"Jaja, såklart! Det går fint, venter bare på sabrina" sa jeg å så mot den retningen hun var i, å der så jeg henne med triste øyne stirre mot mine forskrekka øyne, hun trodde vell ikke at jeg prøvde meg på luca?! Neii nei!!! Hun har jo misforstått alt!!

"Sikker på at det går bra? Jeg ser at det er no" sa han å la en hånd på skulderen min mens han satte seg ved siden av meg på benken. Okay, det her ble bare altfor mye for sabrina! Hun må jo ha misforstått alt, å nå er hun kanskje hjerteknust for at jeg "stjal" hennes første store forelskelse, åhneii, hva har jeg gjort?! Jeg må fikse opp i dette her!

ETTER SKOLEN

Nå er jeg på vei hjem, jeg er bare så lei meg for at jeg kanskje har knust 'kjærlighets' hjertet til sabrina, jeg må ringe henne å fortelle alt! Når jeg kommer hjem!

Jeg hørte en moped tute noen meter bak meg, jeg har enda ikke kommet hjem, det er noen minutter til jeg er hjemme. Jeg snudde meg raskt for å se hvem det er, åhh, gjett hvem det var, kaaaden.
"Sett deg på englekid, jeg kjører deg hjem!" Sa han å hintet til at jeg skulle sette meg på. Ikke snakk om jeg setter meg på den fartsbryteren igjen, den skremte dritten ut av meg forrige gang!!!
Jeg ristet på hode å la armene i kors på brystet mitt for å vise at jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle sitte på det dyret igjen. Kaden ga meg et irritert blikk å kjørte litt lenger frem så han kom nesten helt oppå meg med det dyret sitt. "Sett deg på englekid, som jeg sa forrige gang, mange, å da mener jeg maaange vil være i din situasjon akkurat nå" Hvisket han mot øret mitt å så på baksetet jeg skulle sitte på. Jeg stønnet å slang ut armene før jeg bestemte meg om å sitte på det dyret hans, men det blir SISTE gang assa!!
Kaden gliste selvsikkert å begynte å kjøre sykt fort mot huset mitt, ER DET HER EGENTLIG LOVLIG?!?! HAN KJØRER JO SYYKT FORT!!

Når jeg var hjemme, slang jeg opp døra, tok av meg skoa å løp opp til rommet mitt. Jeg skifta til en litt mer behagelig joggebukse, før jeg tok mobilen ut av lomma på jakka mi, å bestemte meg for å ringe til sabrina å forklare alt som skjedde på skolen idag, i samme sleng får jeg vite hva kaden å sabrina snakka om når jeg så dem snakke.

Jeg tasta fort inn nummeret til sabrina, å ringte henne kjapt. Jeg la mobilen inntil øret, å hjertet mitt dunket fortere for hvert "Piiiip" lyd som kom ut av mobilen min. Jeg beit neglene mine stresset om hun ikke svarte, da måtte jeg vente helt til imorgen!! Å det kan vi ikke ha noe av! Nei nei!

Det føltes akkurat som om tusen kilo ble bært av skulderen min, når hun svarte meg, å den nydelige stemmen hennes dukket opp i telefonen min.
"Hva vil du wendy?" Sa hun lavt.

Hva er det jeg har gjort? Gud hjelp meg.
-------------------------------
Dan dan daaaa.
Wendy har jo misforstått hele greia, hun trodde at sab å kaden flørta, men det var egentlig bare sabrina som prøvde å hjelpe bestevenninna hennes Wendy!!
Både wendy å sabrina har misforstått, følg med i neste kapitel for å se åssen det går med telefonsamtalen dems, å vennskapsforholdet dems.
VOTE Å KOMMENTER!
Tuuusentakk for snart 4000 lesere!!!! What the Redbull?!?!
  ~ iamgoals

101% badboyWhere stories live. Discover now