Capitolul patruzeci si doi

1.7K 201 4
                                    


Carter's POV

''Asta...asta era casa ta?'' am soptit, dar n-am primit un raspuns. Vedeam cum ii tremura marul-lui-adam, privirea fiindu-i inca fixata pe fotografie.

''De abia o recunosc,'' a spus cand s-a pus pe patul din mijlocul camerei, brusc auzind un sunet de scarait. ''Doamne, totul se intoarce inapoi la mine.''

M-am pus incet langa el si l-am asteptat sa vorbeasca.

''Mama mea si iubitul ei. Astia doi s-ar bajbai reciproc la nesfarsit chiar in fata mea si a sorei mele. Ei nu ii prea pasa de noi defapt. A trebuit sa invatam sa supravietuim singuri.'' A dat din cap, punandu-si coturile pe genunchi. ''Chiar imi aminesc ziua mea de 8 ani, emotionat sa deschid cadourile. Mi-a durat ceva sa imi dau seama ca in casa era liniste. Asa ca am cautat jos, gasind-o pe mama mea facand sex pe canapea cu iubitul ei. Stiu ca m-am panicat pentru ca am cautat in fiecare coltisor.'' A tras aer in piept. '' Apoi am crezut ca plecasera ca sa imi cumpere un cadou, dar trecusera 3 zile si mi-am dat seama ca am ramas defapt de unul singur.''

I-am luat mana si am strans-o puternic. Am putut auzi bataile de joc care se auzeau de sub noi. Fara indoiala incercau sa scape cat timp noi doi eram aici, sau cel putin asa cred eu.

''Carter,'' a soptit el. ''Te rog sa nu ma parasesti din nou.'' Ii vedeam barbia tremurandu-i desi nu avea lacrimi in ochi.

''N-am sa te las niciodata, iti promit. Te rog, nu plange.'' L-am rugat, luandu-i fata intre maini, pielea fiindu-i destul de rece pentru aceasta vreme. ''Esti mai bine acum?'' a dat din cap o singura data, in semn ca da. ''Vrei sa iesim?''

El a ridicat un deget, dandu-mi de inteles sa astept o secunda cand s-a ridicat de pe pat si s-a indreptat spre dulap. A deschis cele 2 usi si a oftat lung. I-a durat un minut sa scoata o gramada de haine. Le-a pus pe pat si a inceput sa le sorteze.

''Schimba-te in asta,'' a spus el, tinand in mana un tricou simplu alb si niste blugi albastri scurti putin rupti. ''Au fost ai surorii mele. Era mai tanara decat esti tu acum, dar o sa ti se potriveasca.''

Am dat din cap si am luat hainele din mainile lui si am asteptat ca el sa imi arat unde ar trebui sa fie baia. El doar se uita spre mine cu ochii...plini de dorinta.

''Schimba-te aici.''

Am zambit si am dat din cap. ''Am sa gasesc singura baia.'' M-am intors si usa a fost brusc blocata de un trup inalt si subtire. ''perversule.'' Am zis glumind.

''Ca si cum nu te-am mai vazut dezbracata, iubito,'' a ranjit el. Parea ca si-a revenit. Am oftat si am pus hainele pe jos, dandu-mi ezitant si incet bluza murdara de pijama jos. Am luat repede tricoul alb si l-am pus pe mine, indraznind sa ma uit spre Harry. Se uita spre mine cu o privire infometata, facandu-ma sa fiu constienta de ce se intampla. Mi-am dat jos pantalonii plini de noroi de pijama, si am luat blugii in mana.

''Nu te mai holba,'' am mormait nervoasa.

''Nu cred ca pot,'' a mormait el cand imi incheiam nasturii. Am oftat din nou si i-am ranjit lui Harry.

''Randul tau.''

A ranjit si a luat un tricou alb ca al meu – dar mai mare – din morman, si niste blugi stramti negrii care m-au facut sa ma incrunt.

''Hainele iubitului mamei mele,'' a explicat in liniste. M-am cutremurat dezgustata si m-am uitat cum isi da jos, tachinandu-ma, tricoul rupt de pe corpul tonifiat. Nu ma puteam opri din a ma uita la tatuajele lui, dorindu-mi sa-mi trec degetele peste cerneala negra aproape toata ziua. Apoi m-am trezit la realitate, amintindu-mi ca avem niste oaspeti inspaimantati la parter. Cand a terminat de luat blugii mulati, facand sa para usor, am iesit pe usa si ne-am indreptat spre oaspetii nostri.

''Deranged'' [Română]Where stories live. Discover now