capitolul douzeci si opt

3.1K 313 19
                                    

Carter's POV

Imediat ce Harry si-a terminat dusul lung, mi-a spus ca se duce afara ca sa ia cateva lucruri; nu stiu exact la ce se referea. Se referea la mancare banuiesc. Eu eram ghemuita sub coverturile mele. In hasa era complet liniste, ceea ce mi-a dat mai mult timp sa gandesc in liniste. Nu gandesc prea mult, stiind ca se v-a termina in stres si anxietate.

Mi-am inchis pur si simplu ochii, mintea zburandu-mi la Harry. A plecat intr-un tricou vechi, cu pete gri de transpiratie si negru. Mi-am amintit imediat cum a iesit din baie fara tricou, un lant de aur atarnandu-i la gat. Partea ciudata e ca nu il mai vazusem pana atunci. Imediat am inceput sa rad, ingropandu-mi fata in perna; ma gandesc la un barbat fara tricou in timp ce se intampla o groaza de lucruri oribile.

De exemplu, faptul ca ambii parinti ai mei au murit. Mi-am scuturat capul si m-am gandit la lucruri rele-dar-adevarate cu Harry. Oh, Dumnezeule, bine ca nu e aici, altfel m-as simti foarte stanjenitor.

''Carter,'' a soptit o voce, imediat luandu-mi atentia. Am zambit si mi-am ridicat capul din perna gandindu-ma ca Harry vrea sa joace un joc stupid cu mine. Zambetul meu a disparut in timp ce m-am uitat prin camera mea si in dulap. M-am asezat pe marginea patului meu, in camera mea fiind o liniste completa.

''Harry?'' am intrebat eu in sfarsit, incruntandu-ma incet. Am asteptat un raspuns sau sa il vad pe Harry sarind dintr-un loc in care s-a ascuns si nu l-am verificat. Am simti racoare peste incheieturile mele si un fior mi-a trecut pe sira spinarii. M-am uitat ezitant spre picioarele mele, ceva ciudat atragandu-mi atentia. Rana mea era sangeroasa chiar daca nu am atins-o sau ceva. Urletul meu brusc a umplut camera, doua maini sangeroase de sub pat prinzandu-mi gleznele. Am incercat sa ma ridic si sa fug, dar cele doua maini imi tineau picioarele in acelasi loc, facandu-ma sa ma impiedic si sa ma lovesc cu fata de podea. Mainile mi-au dat brusc drumul, lasandu-ma sa ma indepartez imediat. Nasul imi sangera, erau urme de sange pe gleznele mele; nu mai vreau sa fiu singura acasa.

Am iesit repede din camera si am coborat scarile, oprindu-ma brusc. Usa din fata a casii a fost lasata larg deschisa. M-am indreptat infricosata pe ea, am trantit-o si am inchis-o cu cheia. M-am rotit si am inceput sa scanez fiecare coltisor din incapere. Sunetul unei usi trantindu-se s-a auzit de la etaj, urmand pasi; am stat si am ascultat pana cand pasii s-au oprit.

Cineva a batut la usa din fata, uimindu-ma. Am deschis usa cu cheia si a aparut fata lui Harry. Am suflat usurata, deschizand usa larg ca sa intre.

''Ce naiba s-a intamplat?'' m-a intrebat el brusc intrand si aruncand plasele pe jos ca sa ma prinda de fata.

''H-Hary, cred ca e cineva in casa,'' am soptit, uitand repepe sa ii raspund la intrebare. S-a incruntat si i-am aratat scarile cu degetul. Mi-a urmarit degetul, uitandu-se la scari. Privirea i-a inghetat.

''Stai aici,'' mi-a spus inainte sa urce scarile. L-am vazut urcand si lasandu-ma alaturi de pungile pe plastic pe care le-a adus. Am verificat o plasa, observand conserve de mancare. Cred ca a cheltuit pe acestea toti bani furati de pe motocicleta. ''Nimeni nu e aici sus,'' a spus o voce din spatele meu ceea ce m-a facut sa ma speriu.

''Ce?'' m-am incruntat uitandu-ma la el socata. ''S-a trantit o usa apoi s-au auzit pasi; sunt sigura de asta!''

''El doar se joaca cu tine,'' mi-a soptit.

''E-el m-a prins de picioare,'' am soptit, aratandu-i picioarele cu pete de sange. S-a uitat in jos si s-a incruntat. M-a prins brusc si m-a tras spre etaj. M-a dus in baie si m-a fortat sa ma pun pe jos. A udat un prosop si a inceput sa imi stearga gleznele.

''Pot sa sterg si eu,'' am mormait, dar el m-a ignorat. Avea o fata frustrata asa ca am stat in liniste ca sa nu il enervez.

''La naiba,'' a injurat el, aruncand prosopul apoi si-a trecut mana prin par. M-am uitat la el confuza.

''Deranged'' [Română]Where stories live. Discover now