capitolul treizeci si trei

2.4K 280 6
                                    

Carter's POV

Am fugit peste pajiste, razand isterit. El incerca sa ma prinda, incercand sa mi-o rasplateasca pentru ca l-am impins de la jumatatea scarilor...abia il impinsesem.

''Nu ma poti prinde!'' i-am strigat, uitandu-ma repede peste umar. A inceput sa se incalzeasca fugind dupa mine, ceea ce m-a ingrijorat. Mi-am lasat mainile sa cada intr-o parte, trecandu-mi mainile printre florile care ne inconjurau. Eram intr-un moment de fericire, aproape uitand ca fug de cineva. Era un moment in care aveam nevoie sa fiu departe de frica.

Am tipat fericita cand am vazut niste maini inconjurandu-mi talia, ridicandu-ma de pe pamant. ''Te-am prins,'' mi-a soptit la ureche, dandu-mi fiori pe sira spinarii. Am ras si el m-a intors, strangandu-ma mai tare. M-a pus incet jos, m-a intors si m-a prins de fata. M-a sarutat puternic, prinzandu-ma cu garda jos.

Buzele noastre se miscau deodata cu putina liniste, auzindu-ni-se buzele care se loveau una de alta. Cand am ramas fara aer, ne-am indepartat si ne-am uitat unul la altul. El imediat si-a mutat privirea in spatele meu, ochii mei marindu-se.

''Uita-te in spatele tau, Carter!'' a strigat, facandu-ma sa ma speriu.

''Ce?'' am intrebat eu imediat, intorcandu-ma ca sa vad nimic. M-am intors inapoi si m-am uitat la el. El radea, cu ochii inchisi rasul lui auzindu-se tare in urechile mele. ''Nu e amuzant,'' m-am ratoit, plecand, examinand curtea mai mult.

''Awe,Carteeer,'' si-a pus mainile in jurul taliei mele, frecandu-si nasul de gatul meu, in timp ce ne legana. ''Imi pare rau,'' a mormait, dandu-mi un sarut pe gat.

''Da, sigur.'' Am zambit si am dat din cap.

''Cat iti va dura sa ma ierti?'' a intrebat el, punandu-si o mana pe inima imediat ce m-am intors. Am meditat cu un zambet evident pe fata mea.

''Crezi ca e prea tarziu ca sa avem o intalnire?'' am intrebat curioasa, razand imediat ce am spus-o. el a ranjit si si-a dat ochii peste cap.

''Am sa vad ce pot sa fac...pentru tine.'' Mi-a dat un sarut pe obraz, corpul topindu-mi-se ca si ceara unei lumanari.

***

Nu puteam sa vad nimic. Nu, pe bune, mainile lui Harry erau peste ochii mei chiar daca imi erau inchisi, asa a zis el. El ma ducea intr-un loc pe care urma sa il stiu. Il tineam de mana, speriata ca o sa imi de drumul si o sa plece.

''Nu-ti face griji, aproape am ajuns,'' a soptit si eu am dat simplu din cap. A durat cateva minute scurte, banuiesc, ca sa ajungem la destinatie. El si-a luat mainile de la ochi, mainile mele inca strangandu-le pe ale lui. ''Okay, deschide-ti ochii,'' a spus. I-am deschis.

''Whoa,'' am respirat in stare de soc. O patura era asezata pe jos. In jurul nostru erau copaci si daca te uitai in sus, varfurile unor copaci formau un cerc mare prin care se vedea luna care stralucea peste patura.

''Am gasit patura la subsol. Nu-ti face griji, am verificat-o de insecte,'' a zambit si eu am ras.

''Arata foarte frumos,'' am soptit in timp ce mergeam spre patura. M-am pus jos si m-am uitat in sus la stralucitoarea si mare luna cu un zambet pe fata. Puteam sa simt pe cineva privindu-ma. M-am uitat la Harry, observand ca se holba. "Ce?''

''Frumusetea ta face totul,'' a zambit el, lucru care ma face sa cred ca m-a inrosit ca o rosie. ''Asta nu e ca si o intalnire normala, la un restaurant fitos. Imi pare rau.''

''Sa nu-ti para rau, Harry! Asta e mult mai bine decat orice intalnire normala,'' am zambit larg, lucru care l-a facut sa zambeasca si el.

''Ma bucur,'' a chicotit el, tragandu-ma intre picioarele sale. Mi-am lasat spatele peste pieptul lui, uitandu-ma la luna. ''Stii, daca as avea un drac de prezervativ, as face dragoste cu tine sub lumina lunii,'' mi-a mormait la ureche, facandu-mi inima sa mi se opreasca pentru un moment. Mi-am lasat capul peste umarul lui si am ras. Am ramas in tacere, bucurandu-ma de liniste.

Am simtit ceva in parul meu, facandu-ma sa ma speriu umpic. Mi-am atins varful capului, degetele mele atingand ceea ce parea o floare. ''E o coroana din flori...pentru printesa mea,'' a mormait el, dandu-mi un sarut pe ceafa.

''Tu ai facut-o?'' am spus, uitandu-ma cu adorare peste umarul meu.

''Am timp liber,'' si-a ridicat umerii, zambindu-mi. I-am dat un sarut, multumindu-i intr-un mod dulce.

''Deci pot sa o pastrez?'' am intrebat glumind.

''Glumeam, batrana care locuieste in padure m-a lasat sa o imprumut. Trebuie sa i-o duc inapoi,'' a spus, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap. ''E pentru tine, iubito.'' Mi-a sarutat fruntea.

''Multumesc, Harry,'' am soptit, punandu-mi mainile in jurul taliei lui.

''Nu trebuie sa imi multumesti. Sunt doar un psihopat incurcat,'' a spus, imbratisandu-ma strans.

''Nu in ochii mei,'' am spus. A chicotit si am stat amandoi in liniste.

''Nu glumeam in legatura cu batrana.'' A soptit brusc. ''are buckteeths (TN: ceva gen dinti de veverita.), o alunita sub nas, si ochii erau cam albi ceea ce-''

''Harry!'' am gemut, lovindu-l incet pe piept. Acum nu-mi pot scoate imaginea infricosatoare din minte. A ras apoi si-a cerut scuze.

''Un sarut?'' a intrebat. Am dat din cap incercand sa imi ascund zambetul. ''Awe, ingerule,'' am putut sa ii aud bosumflarea in voce. ''Imi pare rau iubito. Eu-'' m-am ridicat si l-am sarutat ca sa ii opresc bosumflarea. Si a mers.

''Da-mi inca un sarut...te rog,'' m-a rugat, uitandu-se la buzele mele. Mi-am ''sigilat'' buzele si am dat din cap. A devenit din nou bosumflat, facandu-ma sa rad. Lasandu-se in jos, mi-a dat incet un sarut, dar cu atingere dura, aproape facandu-ma sa lesin. Am pretuit momentul.

''Deranged'' [Română]Where stories live. Discover now