Capitolul douazeci si noua

2.6K 306 20
                                    

AVERTIZARE: smut! (o sa fie perv)

Carter's POV

Si-a petrecut mana de sus in jos pe corpul meu, facandu-ma agitata.

''Stai inca, ingerule,'' a chicotit el, in timp ce isi punea fruntea pe a mea. M-a scufundat mai tare in saltea, ambele maini ale lui strangandu-mi talia. ''Ultima data cand el va face asta'' a marait el, lasandu-mi saruturi pe gat. Varful nasului lui s-a oprit unde umarul si gatul meu se intalnesc, lasandu-mi un sarut usor langa ureche.

Am inceput brusc sa rad, facandu-l pe Harry sa se incrunte. ''Gasesti asta amuzant, huh?'' a soptit el. Mi-am scuturat capul si mi-am muscat buza, incercand sa-mi potolesc zambetul care incerca sa-mi apara pe buze. Nu voiam sa rad; era doar felul in care a spus-o. Am incetat sa gandesc cand buzele lui le-au atacat pe ale mele surprinzator. Mi-am simtit obrajii incalzindu-se cand un roi de fluturi au erupt in stomacul meu.

''Multumesc,'' am mormait, incalcindu-mi degetele prin parul lui cret. ''Pentru ca ma faci sa ma simt in siguranta si dorita,'' Harry si-a tarat degetele pe o parte a corpului meu, facandu-ma fara sa vreau sa chicotesc. Lucru care l-a facut sa ranjeasca. M-am uitat in ochii lui verzi, per si simplu pierzandu-ma in ei.

El continua sa ranjeasca, scozandu-si limba printre buze; ochii lui incretindu-se intr-un mod dragut. El era perfect; de la ochii lui sclipitori la zambetul lui adorabil. El e tot ce as putea sa cer de la o lume ciudata ca asta.

''Tu esti tot ce am nevoie, draga,'' a soptit el, trecandu-si mainile peste stomacul meu, luand asta ca pe un lucru oarecare in minte dar un lucru aspru si delicat venit din gura lui. M-a prins de spate, ducandu-ma mai aproape de el, incalzind sarutul. Harry a lasat sa-i scape cateva gemete; pantalonii mei de trening imi erau adunati la glezne. Am simtit dgetele lui batatorite atingandu-mi partea interioara a coapselor, facandu-ma sa-mi scap un scancet.

Eram ciudat de dornica ca el sa continue.

El si-a recunoscut dorinta de durere cand a chicotit brusc. A inchis spatiul care era intre noi si s-a asigurat ca nu ma striveste. Poti sa spui ca am fost terifiata intr-un mod emotionant. Cand si-a dat tricoul jos, nu puteam sa ma abitin sa nu ma gandesc la noi in timp ce el prelua controlul. M-a sarutat atat de puternic incat m-a facut sa-mi las picioarele moi; chiar daca eram intinsa.

''O sa iti dau tricoul jos, ingerule,'' a mormait el, prinzand tivul tricoului meu. Mi-am pus repede mainile peste ale lui, oprindu-l pentru o secunda.

''N-am mai facut asta niciodata,'' am marturisit. ''Habar n-am ce sa fac.''

''Priveste-ma, nu-ti fie frica,'' a soptit el, dandu-mi un sarut delicat pe frunte. Mi-a luat ceva timp sa ma infierbantez, si Harry mi-a dat tricoul jos. Spatele meu s-a lovit de saltea inca odata in timp ce mi-am vazut tricoul aruncat prin camera. Am incercat sa ma acopar, dar Harry mi-a prins mainile si le-a ridicat deasupra capului meu. ''Nu,'' a spus.

''N-nu?''

''Nu.''

Am dat usor din cap si el a ranjit. S-a aplecat si a inceput sa imi sarute gatul. Mi-am lasat un suspin adanc simtindu-l pe Harry muscand si sugand o parte sigura a gatului meu imi facea spatele sa e arcuiasca.

El s-a dat jos din pat si a fugit din camera, facandu-ma complet comfuza. Am stat si am asteptat sa vad daca urma sa se intoarca. Cand s-a intors – facandu-ma sa ma potolesc – am observat ca tine ceva in mana.

''Am gasit cateva din astea, iubire,'' mi-a facut el cu ochiul aruncand cu un pachet pe pat. S-a uitat in jos la pantalonii lui si repede a inceput sa si-i dea jos, astefel amandoi eram in lenjerie. S-a pus din nou deasupra mea, ranjetul inca fiindu-i pe fata. Nu mi-am dat seama ca m-am acoperit pana cand mi-a indepartat mainile din nou. ''Carter, nu trebuie sa fi rusinoasa,'' mi-a spus.

''Stiu,'' am mormait, dandu-i un zambet.

''tu esti ingerul meu frumos,'' a soptit si a inceput sa se descopere in timp ce ma saruta puternic. I-am prins fata intre maini si m-am concentrat asupra sarutului in timp ce el desfacea pachetul. Pot spune ca prezervativul a alunecat pentru ca urmatorul lucru pe care il stiu este dulcele si durele cuvinte pe care le scotea el pe gura. ''Tu esti a mea, ingerule,'' a gemut atingandu-mi fiecare particica din corpul meu mic. Mi-a dus mana la gura sa si a sarutat-o. ''a mea.''

Apoi mi-a sarutat nasul. ''A mea.'' Cand mi-a sarutat frunte, inainte sa mormaie, a mea, mi-a sarutat intr-un sfarsit buzele putin mai mult. ''toata a mea.'' dar de data asta am fost mai mult emotionata decat nelinistita. Si ca momentul sa fie ruinat, o carte a sarit din biblioteca prin camera mea, facandu-ma sa ma speriu de moarte. ''Ignora asta,'' a soptit el. Am dat ezitant din cap si mi-am pus mainile in jurul gatului sau, tragandu-l spre mine.

Lantul rece de our care ii atarna la gat mi-a atins pieptul, dandu-mi piele de gaina. I-am simtit membrul excitat cand ma atingea. Ne-am uitat unul la altul inca odata, pana cand am simtit brusc o arsatura. Am scancit si el a venit la mine, prinzandu-mi fata cu mainile. Mi-am inchis ochii si am dat din cap, dandu-i de inteles ca poate sa continue.

Cand a continuat, l-am strans de umeri muscandu-mi buza. ''deschide-ti ochii,'' mi-a spus incet. M-am fortat sa imi deschid ochii. Inca un ranjet a aparut pe fata lui cand totul din jurul nostru s-a oprit. Doar am ignorat asta, pentru ca imediat urma sa simt placerea mai mult decat durerea.

Mi-am arcuit spatele, stomacul meu atingandu-i pieptul. Se impingea din ce in ce mai puternic ceea ce m-a facut sa geamat. si-a pus capul langa gaul meu, incepand sa ma sarute peste tot, gemand.

''La naiba, esti a mea, ingerule,'' mi-a soptit la ureche sufland greu. Cele pe care le numesc eu unghii ''ingropate'' in spatele lui, in timp cee noi eram acoperiti de transpiratie; chiar daca in camera parea ca sunt doar douazeci de grade. In sfarsit mi-am deschis ochii si ma uitam la parul lui sexy.

''A ta,''am spus dand din cap. Parea ca i se face somn, dar s-a impins inca odata apoi s-a pus incet langa mine, mainile sale tinandu-l inca in sus. Ne-am uitat unul la altul si niciunul din noi nu s-a mirat cand am spus deodata,

''te iubesc.''

''Deranged'' [Română]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن