Deel 10

2K 108 3
                                    

Zayn’s POV

Louis liet ons in verslagenheid achter. Ik keek naar Niall die hoofdschuddend een zijn broekzak zat te friemelen. Harry had tranen in zijn ogen en ook ik kon ze maar met moeite in bedwang houden.  Niall stond op en liep naar de keuken. Typisch Niall. Eten wanneer hij ergens mee zit.. Harry boog voorover en legde zijn hoofd in zijn handen. Ik wreef langzaam met mijn hand over zijn schokkende rug. ‘Het komt wel goed, Hazza.’

Probeerde ik hem te kalmeren.  Niet dat het ook maar een klein beetje effect had..

Ik stond op en trok Harry mee omhoog, ik sloeg mijn armen om zijn schouders en blijf net zolang staan totdat hij weer wat opgelucht was. Niall was tegen de keukenkastjes gaan zitten met een pot chocopasta en een lepel. Ik hoorde Louis boven die een zoveelste poging deed om Liam te kalmeren. Ik ging op de onderste tree van de trap zitten. ‘Niet te geloven’ zuchtte ik. 

‘Zo jong, zo onwijs mooi en positief in het leven en dan nu zo verpest..’ Een traan liep langzaam vanuit mijn ooghoek langs mijn kin en druppelde op de grond.

Ineens hoorde ik de deurbel. Ik veegde langs mijn wangen en deed de deur open. Tot mijn verbazing stond Juul voor de deur.

-----------------------------

Kort stukje, Iknow (:

It Gets Better  -  ft. Liam PayneWhere stories live. Discover now