XXXV

226 14 20
                                    

Dat was het dan. De apocalypse.

Als we niet zo veel van jullie gehouden hadden, hadden we dit boek nooit zo ver laten komen, laat staan dat Alex en Leora je-weet-wel hebben gedaan! Dan hadden we jullie niet gekweld met Jackson of het overlijden van Rabelais' vader. Nee, dan hadden we Leora wel zwanger laten worden in de apocalypse of zo, want dat zou te cliché voor woorden zijn.

We zouden het niet toelaten dat jullie achterblijven met onopgeloste mysteries. Daarom is dit hoofdstuk bedoeld om je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen over Alex' achtergrond of die van Leora? Wil je weten wat er gebeurde met Luc, of met Jess? Of vraag je je inderdaad af of Alex en Leora ouders zouden kunnen zijn geworden? Vraag je je af of de mensheid überhaupt nog voortleefde na de overstroming? Hoe het er in de andere landen aan toe is gegaan?

Of vraag je je juist af hoe wij op het idee kwamen dit te schrijven, in hoeverre we op onze personages lijken, waarom we zo van ze houden, hoe we het hebben volgehouden met elkaar. Alles mag, leef je uit! En als er iets is wat je ook nog graag wilt weten, dan is dit je kans.

Ik zal je vraag met Mylène bespreken en we antwoorden ze via de comments. De mooiste vragen zet ik hier met antwoord bij voor de mensen die dit verhaal pas later ontdekken.

Toevoeging 25/10/'15 : We gaan nog een bonusverhaal maken met daarin de uitgewerkte versies over wat er met Luc en Yara was gebeurd.  Misschien nog wel met meer mensen! Maar dus, guys. Hier antwoorden we jullie vragen in het algemeen en er verschijnt later een uitgewerkte versie van, zodat jullie nog langer kunnen doorgenieten :)


Apocalypse: Het Einde Van De WereldWhere stories live. Discover now