Acı Gerçekler!!

316 53 27
                                    

Serkan'dan

Adam anlatmaya başlamadan önce ağlamaklı ve uzun bi şekilde yere baktı. Daha fazla dayanamadım ve villaya doğru yürümeye başladım.

"Dur! Gitme! Sadece nereden başlayacağımı bilemedim!" dedi ve adama dönüp "Nereden başlıyorsan başla artık! Her an Begüm ve Serenay buraya gelebilir. Yerinde olsam hızlı olurdum." dedim öfkemi kontrol edemeyerek.

Bu adamın Begüm'ün babası olacağı aklıma gelmedi ama Serenay'la bi alakası olduğunu söylediği şeylerden anlamıştım. Adam Serenay'ın annesini tanıyorsa ve böyle bi işe kalkışıyorsa bunda bi terslik olduğu ortada.

Ben bunları düşünürken adam hala anlatmamıştı.

"Anlat artık!" diye bağırdığımda "Zeynep!" dedi. Anlamadığım için ona öylece baktım.

"Serenay'ın gerçek annesinin adı Zeynep.... Bakın yine söylüyorum! Bu anlatacaklarımdan ikisinin de haberi olmayacak!" dedi ve sinirden adamın yakasına yapışarak "Ya anlatırsın, ya da mektup Serenay'ın eline geçer..." dedim ve adam pazarlık yapma hakkının olmadığını anlayıp sustu. Geri çekildiğimde anlatmaya başladı.

"Bakın ben daha çok gençtim ve ne yaptığımı bilmiyordum..." diyerek bize neredeyse ağlamak üzere olan gözlerle bakıp devam etti. "O zamanlar üniversitenin ilk senesi bitmek üzereydi. Metin ve Zeynep sevgililerdi ve bende hiç tanadığım biriyle aile zoruyla evlendirilecektim. Halbuki ben Zeyneb'i seviyordum. Sırf metin olduğu için ona açılamıyordum ama bi gün cesaretini toplayıp ona söyledim. Bana olmayacağını çünkü evlenmek üzere olduğumu söyledi, zaten onunda Metin'i sevdiğini söyledi. Ben yinede onu çok seviyordum ve bunun için gidip aileme resti çektim, evlenmeyeceğim dedim ama işe yaramadı...." dedi ve durdu. Sonra kendini toparlayıp devam etti.

"Babam bu olay olurken bi kaza geçirdi. Sırf bunun için vicdanım el vermedi ve kızımın annesiyle... Serpil'le evlendim. Bu hayatımda yaptığım en kötü hataydı.... Hiçbir şey iyi gitmiyordu. Zeynep'le konuştuğumda beni sevmediğini ve Serpil'e iyi bakmam gerektiğini söyledi. Bu konuşma beni çok yaraladı ve kendimi büyük bi depresyonun içinde buldum. Sonrasında ise Serpil'in yatağında uyandım...." dedi ve yine durdu. Yazık be.. Sevdiği kıza kavuşamamış.

"Aradan 1 buçuk ay geçti ve bi arkadaşımdan Zeynep'le Metin'in evlenmek için nikah tarihi aldıklarını duydum. Öyle bi çıldırdım ki gözlerim öyle karadı ki kendimi Zeyneb'in kapısını şiddetle çalarken buldum. Zeynep kapıyı açtığında hemen eve daldım...." dedi ve sanki adamdan bi iç çekiş sesi duydum. Yüzü yere eğik olduğu için pek göremiyordum.

"Evde kimse olmadığını anlayınca onun ne dediğini umursamadan üstüne yürüdüm ve...." bi dakika! Ne!!! Sinirlerim tavan yaptı ve aniden adamın yüzünü kaldırıp bi tane yumruk geçirdim.

"Sakın bana bunu yaptığını söyleme!!" dedim ve yüzüm sanki cehennem ateşinde yanıyormuş gibi hissediyordum. Kesinlikle şu an pancar gibiydim.

Adam yumruğun acısıyla inledi ve "Ne yaptığımı bilmiyordum!" diye bağırdı. "Seni aşağılık şerefsiz!!!" dedim ve bi tane daha geçirdim. Bu beni rahatlatmadığı için tam bi daha geçiriyordum ki Hilmi beni tuttu ve "Sakin ol! Bırakta anlatsın.." dedi ve onu bi hızla ittirdim.

"Sen ne diyorsun lan! Adam resmen Serenay'ın annesine tecavüz etmiş!!!!" dedim ve omzundan tutarak karnına sağlam bi yumruk geçirdim. Tam bu sırada Serhat araya girdi ve "Tamam!! Bi rahat durun! Hıncınızı birbirinizden çıkarmaya gerek yok!" dedi ve Hilmi kendini toparlayıp bu zamana kadar hiç olamayan sakinliğiyle "Biliyorum.. Bu kötü bişey ama şu anda bunu yapman hiçbir şeyi değiştirmez. Adamı öldürsen bile olan olmuş. Geri dönüşü yok. Şu an attığın her yumruk ona ödül gibi gelecek. Adamın hali ortada. Acı içinde ve senin yumrukların ona şifa verecek konumda." dedi ve tekrar adamın yanına gitti. Farkında değildim ama kavga ederken adamdan biraz uzaklaşmışız. Serhat bana baktı ve omzuma eliyle hafif bi şekilde iki kere vurarak "Hadi dostum." diyerek adamın yanına gitti.

Aşk Tatilde GüzelМесто, где живут истории. Откройте их для себя