48. Inainte de Craciun.

5K 266 25
                                    

Lunile trec fara sa-mi dau seama. Iarna a pus stapanire pe Londra si ninge de cateva zile. Toti oamenii sunt in febra cumparaturilor. Normal geniule. Mai sunt doua zile si va fi Craciunul, iar eu inca nu i-am cumparat un cadou lui Harry. Dar e clar, azi ma voi duce la cumparaturi.

-Iubito, eu o sa plec cu putina treaba. Te descurci da? Ma saruta scurt, concentrandu-se pe telefon. Intr-o zi, jur ca o sa-i distrug telefonul.

-Sigur iubire. O sa stau cuminte. Ii zambesc inainte sa plece si dau fuga pe scari. Imi iau o pereche de blugi mai grosi, un pulover si geaca groasa. Adaug si caciula, fara sa uit de UGG-urile calduroase, perfecte pentru vremea asta. Ma privesc in oglinda si dau de omuletul Michellin. Rad singura de mine si cobor inapoi, insfacand cheile masinii mele. Ma uit stanga-dreapta asigurandu-ma ca Harry a plecat. Sper ca nu pune ceva la cale in stilul lui. Petrecere de Craciun plus anuntul logodnei plus anuntul sarcinii imi sunt de ajuns. Mama si parintii lui Harry au decis sa o facem la mama acasa pentru ca majoritatea persoanelor stau in jurul nostru si asa le-ar fi mult mai usor sa ajunga. Si parca decizia e mai buna. La noi acasa a inceput totul. Cand imi amintesc de perioada de inceput dintre mine si Harry ma pufneste rasul. Eram atat de irascibila in jurul lui, si asta pentru ca nu reuseam sa ma controlez cand el era in preajma mea.

Parchez masina si cobor, facandu-mi loc printre oamenii la fel de agitati ca si mine. Eh, acum-i acum! Ce cadouri sa le iau? O sa incep cu ce-i mai simplu si anume mama, Brenda si Bella.
Mamei i-am luat nu stiu ce tigaie pe care o voia de multa vreme, Brendei noua carte din colectia ei preferata si Bellei o bratara cu o placuta din aur pe care scrie 'B&J forever'. Am pierdut destul timp personalizand-o si bine ca m-am gandit la ea prima astfel reusind sa le iau pe celelalte. Lui Zayn i-am luat un pulover cu reni, lui Niall doua bilete la baseball, iar lui Stacy doua bilete la filmul pe care vrea sa-l vada de o caruta de timp. Si pentru viitoarea soacra bineinteles o esarfa Valentino.

Greul abia acum incepe. Cadoul lui Harry l-am lasat ultimul, dar am vazut ceva ce mi-a placut mult si stiu ca si lui i-ar placea. M-am intors la bijuterie si am ales un ceas Rolex, gri metalic. Stiu ca e innebunit dupa ceasuri. I-am mai luat si o camasa usor transparenta ce mi s-a parut potrivita pentru el si o pereche de boxeri, nu neaparat cadou de Craciun, ce mi s-au parut amuzanti. Negrii, iar pe spate scria 'Sexy back'.
Am ras la imaginea lui in boxerii astia si am luat toate pungile, ducandu-le la un magazin special pentru a le impacheta si a scrie numele fiecaruia pe el. Eu nu mai am timp si pentru asta, mai ales ca trebuie sa-mi iau o rochie si niste accesorii pentru brad. Primul brad cu Harry. Ador ideea asta si abia astept zilele urmatoare. Pana sunt gata cadourile am mers in cautarea rochiei. Sincer, nu prea stiu ce sa aleg. Scurt, lung, simplu sau mai sofisticat. A, si in plus vreau sa mi se vada burtica. Poate sunt nebuna, dar vreau sa se vada, sa ma mandresc cu asta.

Am ales o rochie de un verde inchis din paiete, deasupra genunchilor si cu un decolteu tip inima. Totusi e Craciunul si avem si petrecerea de logodna. Trebuie sa arat bine. Cred ca e prima data cand probez o rochie si o cumpar direct, fara obiectii.
Telefonul imi bipaie si il scot.

'Iubire, in 30 de minute sunt acasa. Xx Esti ok?' Harry.
Citesc mesajul si ii raspund pentru a nu se panica.

'Sunt bine. Te astept. Xx'
Ii raspund inapoi si platesc cumparaturile. Ma intorc la magazinul de imapachetari si iau pungile grabindu-ma. Nu vreau sa intarzii si Harry sa ajunga inaintea mea. Afara ninge si imi trag mai repede fesul pe cap, deschizand portbagajul si indesand pungile.

Parchez masina in garaj si ma bucur ca Harry n-a ajuns. Dupa spusele lui cam in 10 minute ar trebui sa fie aici. Intru in casa, imi scot cizmele si urc. Aud usa de la intrare si raman blocata. Ma duc spre camera, ma intorc spre scari si inapoi.

-Iubito, am ajuns. Il aud pe Harry de jos. Imi dau seama ca isi da geaca si cizmele jos si ma pun pe pat, aruncand cheile de la masina pe birou. Imi dau jos fesul din cap si imi scutur parul usor umed. Deschid geamul si ma asez in dreptul lui.

His love is perfect for me |Book one|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum