43. Paris.

6K 298 12
                                    

Jessica P.O.V.
Deschid ochii si corpul imi e amortit.
In dreapta mea Harry doarme linistit, buclele fiindu-i ravasite pe fata. Intr-o jumatate de ora aterizam si nici acum n-am aflat unde mergem. As intreba pe cineva, dar sigur m-as face de ras asa ca mai bine astept sa aterizam.

-Iubito? Mormaie, foindu-se in locul lui.

-Sunt aici. Ma intorc la el si ii intalnesc ochii verzi cercetandu-ma.

-Aterizam in jumatate de ora. Il anunt.

-Cum te simti? Ma intreaba ingrijorat.

-Ma simt bine, stai linistit. Ii zambesc incurajator.

-De abia astept sa vezi surpriza mea. Isi inconjoara bratele in jurul meu si ma trage la pieptul lui.

-Si eu. Sunt de acord cu el.

***
Aerul cald m-a calmat de indata ce am pasit pe aeroport. Am scanat zona din priviri si spre bucuria mea am vazut o placuta pe care scria 'Paris'.

-Harryyyy! Am strigat si am sarit in bratele lui. M-ai adus la Paris. Nu-mi vine sa cred. Majoritatea s-au oprit si s-au uitat la noi, adica la mine pentru ca eu eram nebuna care tipa.

-Da iubito, te-am adus la Paris. Rade de reactia mea si ma strange in brate.

Ne-am luat bagajele si am urcat in taxi.

-La Four Season. Harry se intelegea cu taximetristul in franceza. Cateodata ma uimeste si realizez ca nu stiu chiar totul despre el. Sper ca nu e acel Four Season la care trebuie sa mergem acum.

-Harry, despre care Four Season vorbeai? Il intreb, atentia mea fiind indreptata spre geam, admirand Orasul Luminilor si nevenindu-mi inca sa cred ca suntem in Paris.

-Jess, e doar un simplu hotel. Spune si ma bucur ca nu e acel hotel luxos.
Taxiul trage in fata hotelului si cand cobor toate indoielile mi-au fost spulberate. Era acel Four Seasons.

-Harry, dar ai spus...

-Shh, isi pune degetul peste buzele mele. E vacanta noastra iubito si meriti ce-i mai bun. Imi ia valizele din mana si ma indruma.

Pasim in receptia hotelului si de aici iti puteai da seama ca este un hotel de lux. Marmura alba ce lucea asemenea unei oglinzi iti lua ochii. Glastrele imense pline numai cu trandafiri ofereau o prospetime neimaginabila. Candelabrele aurii, de cristal erau fascinante parca desprinse din povestile cu printi si printese. Am incercat sa nu mai ma holbez atat de tare in toate directiile pentru a nu atrage atentia. Ce diferit e totul de Londra noastra.

Mergem la receptie si Harry ia cartelele pentru camera noastra dupa ce semneaza rezervarea presupun.

-Ce zici iubito? Iti place aici? Ma intreaba, uitandu-se si el prin imprejurimi pentru prima data.

-Doamne! E nemaipomenit! Exclam, intrand in lift si introducand cartela pentru a putea selecta etajul dorit. Cand am vazut tasta apasata de Harry, m-au cuprins transpiratiile. Sigur daca n-ar fi fost majordomul in lift cu noi, as fi tipat cat m-ar fi tinut plamanii.

Liftul urca spre etajul 10 si devenise un lift de sticla inca de la etajul 7.

-Iubito, esti in regula? Se opreste din discutia cu majordomul care stia engleza.

-Da, sunt bine. Il linistesc, intorcand spatele peisajului pentru a nu intra si mai rau in panica. Simteam ca numai ajungem odata si in sfarsit s-au deschis usile liftului. Coridoarele la fel de luxoase si personalul amabil, gata sa te ajute pentru orice erau la fiecare etaj. Majordomul ne-a adus bagajele in fata usii si ne-a rugat sa-l chemam pentru ce avem nevoie, ca el o sa se ocupe de nou si camera noastra.

His love is perfect for me |Book one|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum