12. De ce?

9.5K 406 13
                                    

Din perspectiva lui Harry.

Imi deschid ochii cu greu, o vad in bratele mele dormind linistita si avand picioarele incolacite cu ale mele. Aseara era atat de speriata si totodata curioasa si entuziasmata de ce urma sa se intample. Prima data nu am realizat cat de frumoasa poate sa fie ca persoana, cat de frumos e sufletul ei si bineinteles ca eu m-am uitat ca un lesinat doar la corpul ei, dar aseara cand mi s-a daruit am vazut in ochii ei dorinta arzatoare si iubirea. Niciodata nu am fost asa atent cu o fata, chiar daca era virgina sau experimentata. Pentru mine tot ce faceam era o placere, dar Jessica mi-a demonstrat ca exista si alta modalitate de a simti placere, nu doar fizica. Mi-a demonstrat si ca exista iubire la prima vedere chiar daca eu nu am crezut vreodata ca exista asa ceva. De prima data cand am vazut-o ceva m-a atras la ea, felul ei de a fi , comportamentul ei, mai ales tupeul si acum ma atrage prin iubirea ei. Felul timid in care ma saruta, ma imbratiseaza, zambetele ei sincere si jucause ma omoara incet, dar sigur. M-am simtit atat de bine cu ea si faptul ca nu a avut pana acum nicio experienta nu m-a deranjat absolut deloc din contra, m-a facut sa ma simt bine, eu fiind singurul langa care ea s-a simtit femeie pentru prima data, singurul care a atins-o in felul ala, singurul care o va proteja si o va iubi. Jessica este o persoana importanta pentru mine si chiar nu am glumit cand i-am facut promisiunea aia aseara si i-am spus toate cuvintele alea pe care nicio fata nu a reusit sa le scoata niciodata de la mine, inafara de ea.

Din perspectiva Jessicai.

Ma trezesc din cauza unor saruturi pe gat si cum imi deschid ochii dau de un Harry ciufulit si gol care ma tinea pe mine in brate. Imediat imi vin in cap momentele minunate de aseara in care am facut dragoste cu el si a fost cea mai minunata experienta de pana acum. Nici nu am cuvinte sa descriu tot ce simt acum in interiorul meu, stiu doar ca inima mea e complet Sentimentele profunde pe care le simt pentru el ma fac confuza si ma fac dependeta de el din zi in zi tot mai mult. Eu am incredere in el si in promisiunile pe care mi le-a facut aseara si simt ca nu o sa ma tradeze pentru ca ma iubeste. Cand a recunoscut si mi-a spus ca ma iubeste, m-am simtit cea mai fericita, m-am simtit ca o frumoasa pasare in inaltul cerului si cel mai important, m-am simtit fericita din nou.

-Buna dimineata, iubirea mea! Imi spune tandru sarutandu-mi coltul gurii.

-Neata Harry! Ii raspund cuprinzandu-i fata in palme si sarutandu-l si eu, dar pe buze. Numai am nicio retinere in a-l saruta acum, din contra incerc sa ma bucur cat mai mult de el, de noi.

-Ce face cea mai frumoasa iubita din lume? Te simti bine? Te doare ceva iubito? Deja parea mai mult ca ingrijorat.

-Harry, nu am cazut din avion, nu sunt rupta, sunt bine. Spun si rad.

-Inca nu esti rupta, dar in scurt timp vei fi , te pot asigura de asta.

-Harry, inceteaza. Il lovesc jucaus in abdomenul gol care lasa de dorit.

-Inca nu te-ai obisnuit cu glumele mele a ?

-Nu e vorba de asta, doar ca acum stii tu, acum era momentul ala frumos cand ei doi se imbratiseau si se sarutau si isi spuneau ca se iubesc, nu cand el ii spune ca o sa fie sparta. Spun si singurul sunet ce se mai aude in camera fiind rasul nostru.

-Vino aici. iubire. Imi face semn si ma indeamna sa il imbratisez sarutandu-ma protectiv pe frunte. Stii ca te iubesc pitico. Imi maseaza buzele cu ale sale, instinctele noastre trezindu-se imediat.

-Hei, sa stabilim ceva. Eu nu sunt scunda, inaltimea mea e foarte draguta. Ii zambesc si trag cearsaful mai bine pe mine, abia acum realizand ca sunt inca goala cu Harry langa mine.

-Ok, iubito cum zici tu. Eu merg sa fac un dus. Imi faci placerea de a ma insoti frumoasa domnisoara?

-Sigur ca da stimate... Nu am apucat sa imi termin fraza ca am fost luata pe sus ca o mireasa, lasand cearsaful in urma noastra. Harrrryyyyy! Cearsaful. Strig si ma zbat in bratele lui. Chiar ma simt ciudat sa ma care in brate amandoi fiind goi.

-Nu e ca si cand nu te-am mai vazut goala iubito, tocmai am facut dragoste aseara, iti amintesti ? Asa ca nu ai ce sa fii asa retinuta.

-Imi amintesc foarte bine ce fac Harry, dar eu nu pot sa fiu asa relaxata ca tine. Nici nu imi dau seama cand picurii fierbinti ai apei ne acopera corpurile.

-Ma bucur ca ai memorie buna pentru ca nu vei uita ce o sa facem iubito. Imi spune hotarat, facandu-mi hormonii sa o ia razna. Ne-am prins intr-un sarut dezordonat si plin de pasiune. Harry m-a lipit de pieptul sau si a inceput sa imi maseze spatele incet, iar eu mi-am dus mana in parul lui ravasit si ud continuand sarutul si muscandu-i puternic buza de jos. Sa vada si el macar putin cum e sa te doara.

-Mhh.. Sa stii ca durerea ma excita iubire si rau. Geme in sarut apucandu-ma de fesa si strangand. Din cauza distantei inexisitente dintre noi, il simteam aproape de feminitatea mea care pulsa si deja tanjea dupa noul ei prieten care era mai ceva ca o placa de beton.

-Harry.. Suspin cand sunt luata prin surprindere de degetele lui care imi tachinau feminitatea. Deja imi pot inchipui ce vrea sa faca.

-Da iubito, spune-mi numele. O sa te fac sa te simti bine acum. Spune dupa care simt unul din degetele sale patrunzandu-ma , o usoara usturime facandu-si si ea aparitia. A inceput sa mareasca ritmul si si a introdus si al doilea deget, deja incepand sa simt cum placerea suprema ma invaluie cand ritmul devenise complet nebunesc.

-Corpul tau deja imi asculta cuvintele, esti atat de uda. Haide iubito spune-mi numele. Imi spune , eu simtind cum mi se incordeaza toti muschii si imi infing ughiile in bratul lui Harry care era ma tinea strans ajutandu-ma sa imi mentin echilibrul.

-Harry, nu mai rezist... E prea.. Harrryy! Ii strig numele sperand sa fim numai noi in casa si auzindu-l si pe el cum scoate un marait salbatic dupa care ma saruta apasat, introducandu-si limba in gura mea, acestea intrand intr-un dans nebun.

-Iubito esti prea .. nici nu stiu cum sa zic, prea buna. E de ajuns doar o privire si o buza muscata si imi faci ce vrei tu. Nici macar nu pot sa ma controlez. Spune incercand sa isi restabileasca respiratia.

-Iar tu ai niste degete minunate. Radem amandoi despartindu-ne pentru a putea sa ne privim in ochi. Acei ochi care te atrag in abis. Apa care se scurgea pe pieptul lui Harry il facea sa arate atat de bine, ii dadea un aer masculin. Sa nu mai zic de fundul lui la care ma holbez de cate ori am ocazia. Daca o sa il mai privesc mult cred ca o sa am un nou orgasm.
Dupa ce ne-am spalat reciproc, am iesit din baie si ne-am schimbat, eu fiind in hainele lui Harry. Un pantalon de trening gri foarte confortabil si un tricou alb, el fiind ca de obicei aranjat.

-Ce faceti porumbeilor? Ne intampina Zayn care era cu Bella, Niall si Stacy.

-Ooo! Cum te simti adulto? Ma intreaba Bella glumind pe seama mea.

-Eu bine cred ca voi ati avea nevoie de somn. Spun referindu-ma la fetele lor care emanau oboseala de a doua zi a unei nopti petrecute la club.

-Chiar ne-am distrat ieri si mai ales aseara. Ar fi trebuit sa veniti si voi la club, dar de data asta intelegem ca ati avut treaba. Harry parca arunca sageti uicigatoare cand il privea pe Niall.

-Da, in fine. Sa trecem peste. Ce facem azi? Intreaba Harry asezandu-se la masa si umplandu-si castronul cu lapte.

-Pai fetele pot sa iasa sau ce vor ele si noi avem niste treaba Harry. Ii spune Zayn lui Harry schimbandu-si tonul in unul serios.

-Ok. Iubire dupa daca vrei te du acasa sa te schimbi si faceti ce vreti.

-Da, e in regula Harry.

In sfarsit am ajuns in patul meu, nu ca al lui Harry nu mi-a placut, dar patul meu e unic. Dupa vreo 2 ore in care am vorbit cu mama despre ziua mea, despre Harry si despre tot felul de chestii referitoare la protectie bineinteles, m-am schimbat in ceva comod si le-am spus fetelor ca o sa stau sa ma odihnesc putin. Deja imi e dor de Harry si nu au trecut decat cateva ore, dar nu degeaba e vorba aia 'De omul pe care-l iubesti ti se face dor si la doua minute dupa ce a iesit pe usa.' Am mai vorbit de cateva ori cu el la telefon si mi-a spus ca se pregateste de nu stiu ce treaba cu baietii.

Din perspectiva lui Harry.

Trebuie sa mergem pana la Josh si chiar ma mira faptul ca nu ne-a anuntat pentru ce. Azi m-am despartit cu greu de Jessica si dorul deja ma enerveaza destul de rau. De abia astept sa ma intorc diseara la ea, sa

His love is perfect for me |Book one|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum