5. Ce crezi?

11.4K 531 24
                                    

M-am trezit din cauza acelei groaznice alarme. Jur ca o sa o arunc intr-o zi si acea si o sa vina cat de curand.Ma dau jos din pat cu greu si ma indrept catre baie pentru a-mi face rutina.Dupa 15 minute petrecute in baie ma trezesc cu Bella in camera mea cu un buchet mare de trandafiri rosii si o cutie imensa de ciocolata in brate.

"Nici bine nu ai venit aici ca ti-ai facut admiratori baby?"glumes eu pe seama ei.

"As fi vrut eu, incepe sa rada.Sunt pentru tine sweetheart."spune ea cu un ton jucaus catre mine.

"Stiam ca esti nebuna dar nici chiar asa.Nu au de la cine sa fie.Poate sunt pentru mama sau Alice." spun eu mirata in continuare."

"Iti bati joc de mine cumva? Aici scrie negru pe alb Jessica.Poate sunt de la Taylor care apropo a fost foare trist ca nu ai venit ieri cu noi.Cred ca baiatul asta te place."

"Termina cu asta.Chiar daca ar fi asa nu ma intereseaza.Nu am timp de chestii dinastea." o intrerup rapid pana nu incepe sa-si dezvolte idea. Taylor nu trebuie sa ma placa, nu trebuie sa simta nimic pentru mine. Eu nu sunt capabila acum sa raspund la sentimentele nimanui...spun asta doar pentru mine. "Da-mi sa vad aia." spun catre Bella si arat inspre biletelul alb din coltul buchetului mare de trandafiri.

Sper ca o sa iti placa astea iubito! Ne vedem la scoala. Te pup si abia astept sa te sarut din nou. H

Pur si simplu am inlemnit cand am terminat de citi blestematul bilet. Bella se uita tematoare la mine.

"Jess esti ok? Ce zice? De la cine e?"

"Uite-te si tu." spun si ii intind biletelul.

"Sa te sarute din nou? Cum adica?" intreaba ea curioasa si tot odata cu o teama in glas.Nu ii ascundeam nimic Bellei pentru ca mereu era langa mine si ma sprijinea dar chiar nu doream sa afle de acel incident.

"Ieri s-a intamplat ceva neplacut inafara de incidentul din curte dar l-am pus la punct pe idiotul ala asa ca nu stiu de ce imi trimite asa ceva." zic eu cat se poate de sincera.

"In fine o rezolvi tu mai tarziu acum imbraca-te ca o sa intarziem, te astept jos."imi spune Bella si iese. Daca am crezut ca baiatul asta are probleme, acum sunt foarte sigura ca are nevoie de un control. Ma intrept catre fereastra sa vad cum e vremea azi. Ma mir ca e soare chiar daca vantul adie usor.Aleg sa port o pereche de blugi scurti cu un tricou negru larg si conversii mei negri.Parul decid sa il las pe spate de data asta , imi iau geanta si telefonul si cobor jos.
La masa erau mama si Alice care isi beau cafeaua. Mama se ridica si se indreapta catre mine.

"Buna dimineata scumpo!Ce faci?"

"Avand in vedere ca e 7:30 nu prea bine.Tu ce faci?" o intreb si o imbratisez.

"Scumpa mea eu si Alice o sa fim plecate saptamana asta din Londra. Avem un proces destul de greu si trebuie sa ne pregatim.Credeti ca o sa va descurcati o saptamana singure?"

"Mama numai avem 10 ani, normal ca ne descurcam." spun eu usor iritata. Am 17 ani ce naiba?Pot sa ma descurc singura chiar daca nu prea stiu ce vom manca. O sa o dam pe congelate sau chips-uri saptamana asta sunt sigura.

"Atunci grabiti-va sa nu intarziati. Si noi o sa plecam in jumatate de ora. Vorbim la telefon si vezi sa il ti deschis.Te pup scumpo." spune mama si ma mai imbratiseaza odata.

Eu si Bella iesim din casa ducandu-ne catre masina.Bella mergea foarte repede si era foare bucuroasa mai mai sa tipe de bucurie.

"Bells te inteleg ca te bucuri dar stai mai usor ca nu toata lumea are petarde in fund ca tine." ii spun eu incercand sa o prind din urma.

"Iti dai seama fato? O sa putem sa stam pana dimineata la petrecere si o sa fim toata saptamana SIN-GU-RE!" urla ea urcandu-se in masina. Am ales sa mergem tot cu masina ei pentru ca nu ma simt pregatita nici din punct de vedere fizic si nici psihic sa conduc.

Parcam masina si coboram grabindu-ne deoarece peste 10 minute incepeau cursurile.Eu aveam istorie cu Taylor, iar Bella biologie cu Miley si Meghan.Ma grabesc si imi scot orarul din geanta indreptandu-ma pe holul gol catre dulapul meu. Imi scoteam cartile si deodata am simtit acea mana puternica in jurul abdomenului meu si o pereche de buze lipindu-se de ceafa mea.Deja era clar cine e.Perfect chiar am chef de putin scandal.

"Buna dimineata iubito! Ti-a placut cadoul meu nu-i asa? Sper doar sa nu mananci toata ciocolata si sa iti strici silueta si formele minunate." sopteste in parul meu la o mica distanta de ureche.

"Da-mi drumul idiotule!"spre surprinderea mea imi da drumul si se pozitioneaza in fata mea la o distanta foarte mica de mine. Asculta-ma bine cum te-o chema. Stiu ce vrei sa faci aici si crede-ma ca nu o sa iti mearga. Ce crezi? Ca ma dai pe spate cu un buchet de flori si ciocolata?! Ei bine te inseli amarnic! Ti-am mai spus odata ca nu sunt o tarfa si in orice caz tu nu ai merita nici macar un 'multumesc' pentru alea, pe care le-am aruncat bineinteles."aici minteam normal.

"Si ce vreau eu sa fac mai exact iubito?" ma intreaba apropiindu-se si mai mult.

"Doamne ar trebui sa iti scoata cineva aerele astea din cap."spun deja enervata.

"Iubito singura de la care o sa se scoata ceva aici esti tu.O sa imi rostesti numele de atatea ori incat nici nu o sa mai stii cum te cheama." se apropie cu un ranjet imens si pervers si ma saruta pe coltul gurii. In acel moment deja nervii imi circula prin tot corpul si creierasul meu decide ca e nevoie sa ia masuri.Atunci genunchiul meu face un dans intre picioarele idiotului asta. Daca nu intelege cu vorba buna, sa procedem la fel ca el cu violenta.Il vad cum se apleaca in jos injurand si plec spre clasa. Sper ca nu am intarziat din nou din cauza lui.Il aud din spate.

"Tu esti nebuna?Ai idee ce ai facut?" ma intreaba nervos fiind tot aplecat.

"Singurul nebun esti tu si da stiu ce am facut. Ti-am anulat o partida.Ce ghinion! Cred ca fata o sa fie foarte trista.Si apropo ar cam trebui sa te tratezi ca ai probleme grave la mansarda." spun ironic si intru in clasa care se afla la o mica distanta de dulapuri.Sper doar ca profesorul nu a ajuns..Intru incet in clasa si spre bucuria mea, profesorul nu intrase.Singurul loc liber era cel de langa Taylor asa ca m-am indreptat catre el.

"Hei Jess.Ce faci?" ma intreaba el zambindu-mi.

"Hei. Bine tu ?"zic usor amuzata de la intamplarea produsa mai devreme.

"Ma bucur ca te-ai asezat langa mine."spune bucuros si ii zambesc usor.Intra si profesorul care parea destul de frustrat.Dupa o ora destul de plictisitoare,am fost la cantina , am luat pranzul si urmatoarele pauze ne-am adunat in curte la bancute.Nu l-am mai vazut pe Harry , pardon idiotul si asta me linisteste nespus de tare. Sper ca a invatat sa-si tina mainile acasa.

Am decis dupa scoala sa mergem la mall cu Miley si Meghan, iar dupa sa vedem un film la noi acasa.

Avand in vedere ca suntem singure si e vineri, trebuie sa ne pregatim de petrecerea aia al carui nume nici macar nu il mai stiu.Trebuia sa ma pregatesc dar sincera sa fiu nu aveam niciun chef. Ultima petrecere la care am fost a fost acum 6 luni si eram cu el.Nu trebuie sa ma gandesc acum.Trebuia asa arat cat de cat ok avand in vedere ca se anunta lume multa.Adica asa am inteles de la Miley si Meghan. Mi-am ondulat parul, m-am machiat nu prea strident si a inceput cautarea hainelor. M-am imbracat cu o rochie cu un model de leopard si cu o parte a spatelui goala. Nu cred ca era foarte indrazneata deoarece era mai scurta cu un deget de genunchi. Mi-am luat o pereche de tocuri nu foarte inalte, plicul negru si m-am indreptat catre camera Bellei. Chiar ma mir cum de nu a venit sa ne pregatim impreuna. Mereu faceam asa. Bat la usa si nu imi raspunde nimeni asa ca decid sa intru. Bella era in fata dulapului cu o fata nu prea prietenoasa.

"Bella ce faci acolo? Hai! De ce nu te-ai imbracat?" Bella statea si ma privea trista.

"Jess ajuta-ma te rog chiar nu am nicio idee cu ce sa ma imbrac si Marcus.."

"Marcus? Ce legatura are el?" Intreb eu curioasa."

"Pai m-a invitat. M-a intrebat daca vreau sa merg cu el si am acceptat asa ca trebuie sa arat bine."zice ea trista.

"Hai sa te ajut bitch. Ridica-te sa vedem ce gasim. O sa arati minunat."spun eu serioasa catre ea. Prima data trebuie sa incepem cu parul. I-am intins parul blond cu placa, am machiat-o si pe ea simplu evidentiandu-i frumusetea naturala si am trecut la haine. I-am ales o rochie neagra cu mici detalii dantelate la fel de scurta ca a mea care venea perfect pe corpul ei fragil. Si-a incaltat si ea platformele si am plecat.

His love is perfect for me |Book one|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum