14. Te iubesc!

10.3K 436 28
                                    

Din perspectiva lui Harry.

In sfarsit ma intorc dupa atata timp aici. Mi-a fost tare dor de locul meu, dar mai tare de Jessica mea pe care abia astept sa o vad.

Ma duc acasa, ma schimb, imi iau masina si plec la petrecere.
Totul era asa ca de obicei: muzica la maxim, betivi si drogati. Toti s-au mirat cand m-au vazut. Nimeni nu se astepta sa mai ma intorc dupa 2 luni in care nu am vorbit cu nimeni inafara de Zayn. Intru in casa aglomerata si ii vad pe prietenii mei. Cand dau sa ma indrept spre ei tot ce am construit in timpul asta in inima mea se prabuseste. O vad pe ea. Frumoasa cum o stiu si cu o expresie trista desi ar trebui sa fie fericita cat de cat.Totusi e la o petrecere inconjurata de o multime de oameni. Dar cum sa fie fericita cand ea a suferit dupa un tampit ca mine in tot timpul asta?!
Cand privirile ni se intersecteaza,socul ei este atat de mare incat scapa paharul din mana si tresare la zgomotul produs. Nu stiu ce sa fac : sa ma apropii de ea, sa stau pe loc. Cu greu imi stapanesc dorinta nebuna de a merge sa o imbratisez si sa o sarut. Nu are idee cat mi-a lipsit, dar eu stau ca un dobitoc doar uitandu-ma la ea si ea la mine. Ochii ei ma priveau speriati si curiosi tot odata. Stiam ca o iubesc enorm,dar acum cand am vazut-o si e in fata mea toate sentimentele s-au amplificat. Doare si doare tare sa nu pot sa ma duc la ea, dar merit asta. Merit pentru ca am facut-o sa sufere. Vreau totusi sa ii explic ce s-a intamplat atunci si daca ea decide sa nu mai fie cu mine, o sa o las in pace. Nu pot sa ma dau batut cand nici nu am incercat si mai ales cand o iubesc asa de tare. Merita sa incerc. Ea merita tot. Nu e ca alte fete. Ea e fata care nu cere nimic si merita totul. Dupa minute in care doar ne priveam ca si cand lumea s-ar fi terminat, fac un pas in fata si ea fuge , trecand in goana pe langa mine. Ma grabesc si ies dupa ea prinzandu-i incheietura.

-Jess, nu fugi de mine. O implor eu.

-Lasa-ma dracului in pace! De ce te-ai intors? Sa ma vezi distrusa? Ei bine,da, uite-ma sunt distrusa. Distrusa de tine, Harry. Sper ca esti multumit acum. Bucura-te! Imi striga nervoasa in fata si vad cum in ochii ei se formeaza lacrimile.

-Eu nu... Nu apuc sa termin ca imi simt obrazul zvacnind si o pierd din privire. Ma duc repede sa imi iau cheile din casa si urc in masina. Ploaia si-a facut si ea aparitia. Asta era ce mai imi lipsea. E noapte, ploua, Jessica e suparata si trebuie sa o gasesc neaparat. Nu pot sa imi imaginez ce o sa se intample daca se apropie de ea vreun boschetar. Cuvintele ei au durut al naibii de tare. Stiu ca le-a spus la nervi. A incercat sa imi tina piept, dar cand am vazut lacrimile in ochii ei si lantisorul de la mine am stiut ca inca ma iubeste. Viteza era trecuta demult de cea legala, dar nu asta ma interesa acum. Gonesc nebuneste pe autostrada in speranta ca o sa o gasesc acasa. Nimeni nu ma mai poate opri, nici ploaia asta torentiala. Nervii, nelinistea si agitatia au umplut paharul. Incerc sa pun frana cand vad ca in fata era drum in lucru si simt cum pierd controlul masinii care se rostogoleste pe soseaua alunecoasa,se opreste brusc in ceva tare si capul meu se loveste puternic volan.
***
Ma aflu la jumatea unui hol lung. In partea dreapta se afla o usa deschisa din care provenea o lumina alba si in stanga era o usa deschisa ce ducea intr-un loc intunecat. Curiozitatea ma loveste si intru in camera alba. O stare de liniste, de fericire ma acapareaza. Dintr-o data, vad ca se apropie de mine cineva. Era o fata blonda, pe care nu o vedeam foarte bine, cu aripi de inger. Am reusit sa ii recunosc imediat trasaturile cand s-a apropiat mai mult.

-Gemma? Surioara, tu esti? Intreb, nevenindu-mi sa cred.

-Da Harry, eu sunt. Vine si ma imbratiseaza.
Ce cauti aici? Nu ar fi trebuit sa vii inca. Ma atentioneaza ea.

-Imi era foarte dor de tine. O imbratisez din nou. O caut pe Jessica. Ai vazut-o?

-Jessica e fata despre care mi-ai povestit nu? Da, asa e. Ea e fata care ti-a furat inima. E frumoasa, fratioare. Concluzioneaza ea.

His love is perfect for me |Book one|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum