27. Langa ea.

5.7K 322 18
                                    

Alcoolul din noi s-a evaporat odata cu balaceala de seara. Cerul instelat ce ne acoperea completa perfect atmosfera minunata. Zambeam, uitandu-ne unii la altii. Zambete, zambete ce emanau doar bucurie. Bucurie, stare ce ti-ai dori sa o ai continuu.
Niall ne-a stropit pe toti, baietii razbunandu-se pe el si bagandu-l la apa. Blondul tipa si se zbatea mai ceva ca un peste pe uscat, fapt ce ne-a facut sa radem zgomotos. Rasul nostru si strigatele lui Niall auzindu-se in toata curtea.

Diminuarea alcoolului din mine ma facea sa simt cu adevarat temperatura apei din piscina. Londra nu e un loc potrivit pentru balaceala chiar daca vara se apropie cu pasi repezi. Dintii au inceput sa-mi clantane puternic asa ca am iesit din piscina si m-am asezat pe marginea sezlongului, adierea vantului facandu-mi pielea uda sa se zbarleasca.

Harry ma cauta din priviri usor panicat, dar s-a linistit cand m-a vazut pe marginea piscinei. A iesit din apa, trecandu-si mana prin par si eliminand excesul de apa.

-Ce s-a intamplat iubito? Ma intreaba bland asezandu-se langa mine. Ti-e frig. Isi raspunde singur la intrebare facandu-ma sa chicotesc.

-Umpic. Zambesc sters cand dintii incep sa-mi clantane din nou si un stranut infundat iese in ciuda eforturilor mele de a-l trimite inapoi.

-Gata. Spune dur ridicandu-se in picioare. Isi pune o mana sub spatele meu si cu cealalta imi sustine greutatea, luandu-ma pe sus in stilul mireasa.

-Plecati porumbeilor? Ne face semn Zayn din piscina, impartind o sticla de sampanie cu Bella.
Harry nu le-a mai raspuns, iar eu mi-am pus capul pe pieptul lui, oboseala si starea de greata datorata alcoolului facandu-si aparitia.

Ador acel moment cand persoana iubita doarme si tu te uiti ca un ciudat la ea, analizandu-i trasaturile si nevenindu-ti sa crezi ca este motivul fericirii tale. Acum este acel moment. Dupa ce ne-am dezbracat de hainele ude inca de la intrare cand nu ne vedea nimeni, am facut un dus fierbinte acompaniat de stranuturile mele si injuraturile lui Harry adresate apei si ne-am asezat in pat. Cretul meu a adormit imediat, iar eu am ramas sa-l privesc, oboseala disparandu-mi. In curand se termina scoala. Program incarcat.. Agitatie. Au trecut aproape 6 luni de cand am venit aici si de cand sunt cu Harry si mi se pare ca apartin locului, ca sunt aici si ii cunosc de-o viata.

***
Alarma care suna insistent imi provoca o durere de cap si pe Harry il facea sa maraie.
M-am intors si am oprit alarma, primul instinct fiind sa arunc telefonul.

-E dimineata? Intreaba Harry cu vocea ragusita abia miscandu-si buzele umflate.

-Mhm. Ma ridic si ma grabesc spre baie. O durere insuportabila de burta ma face sa ma aplec usor, masand zona. Inlatur hainele pentru a face un dus si boom. Perioada mea preferata. Dupa dusul rapid, caut prin diferitele sertale ale corpului masiv in speranta ca o sa gasesc ceva. Dar totusi ce ar face Harry cu ele? In orice caz, ar fi in baia lui Stacy, nu aici. Spre uimirea mea, gasesc in ultimul sertar un mic pachetel cu absorbante si unul cu prezervative. Stie baiatul ce stie.

-Iubito, mai ai de gand sa stai mult acolo? Aud din spatele usii.

-Imediat. Imi trag prosopul peste lenjerie si trec in fuga pe langa Harry, ducandu-ma la dulap, dar imi amintesc ca inca nu mi-am aranjat hainele. Deschid valiza si iau primele haine. O pereche de blugi simpli, negri, un maieu alb si o camasa in carouri pe care o leg de talie. Parul l-am prins intr-o coada de cal, iar partea cu machiajul am lasat-o balta.

-Harry, eu cobor. Il anunt ducandu-ma din nou la usa alba, masiva.
Nu-mi raspunde, dar imi dau seama ca a auzit.

-'Neata lume! Intru in bucatarie salutand si ii vad pe toti cu niste fete mototolite. Priveau ganditori in bolul cu cereale, masandu-si tamplele.

His love is perfect for me |Book one|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum