18. Aici si acum

6.8K 333 20
                                    

Ca printr-o minune am simtit cum corpul matahalei este luat de pe mine. M-am ridicat de jos si am incercat sa ma acopar cu rochia in timp ce vad terifiata cum Harry il batea cu brutalitate pe barbatul care a vrut sa-mi distruga viata. Harry il lovea incontinuu pe nenorocit, meritand fiecare pumn incasat. Imaginea ce mi se derula in fata ochilor m-a ingrozit complet. Nu era Harry pe care-l stiu eu. Tot ce facea era sa loveasca si sa loveasca. Fata era desfigurata, iar membrele pot sa jur ca erau rupte. Puteam spune ca toata scena e rupta dintr-un film. Parea o masinarie instruita sa distruga.

-Ha-Harry?! Mi-am adunat forta si am pasit spre el. I-am prins tricoul si l-am tras spre mine.
Hai, haide sa plecam de aici.

-Iubito... Se uita pierdut la mine parca realizand abia acum cine sunt. Ce dracu? A injurat nervos si i-a mai dat un picior corpului care zacea intr-o balta de sange cand a vazut cum arat. Si-a dat tricoul jos si l-a pus pe mine incercand sa ma acopere. M-am cutremurat la atingerea lui. Avea mainile reci si pumnii murdari de sange. Am incercat sa-i evit privirea si a observat asa imediat.

-Jess... Imi ia mainile in ale lui, dar le retrag.

-Harry, te rog, hai sa plecam. Imi sterg cu dosul palmei machiajul intins si incerc sa inaintez. O ameteala ma cuprinde si brusc imi mai amintesc doar strigatele lui Harry.

***
Deschid greu ochii si o lumina prea puternica ma face sa ii inchid la loc.

-S-a trezit. Aud o voce necunoscuta .

-Jess, esti bine? Ma imbratiseaza puternic Stacy.

-Unde e Harry? Ma uit in camera si vad un doctor , cred.

-Domnule doctor, o sa fie in regula acum?

-Da, stati linistiti. Trebuie doar sa-si ia niste vitamine. In mare parte stresul a fost de vina, dar si infometarea. Daca imi permiti domnisoara, as vrea sa iti dau un sfat : numai face prostii ca asta si hraneste-te. Insanatosire grabnica! Rusinea fata de cei din fata mea ma face sa-mi indrept privirea in alta parte si sa ma fac ca n-am auzit.

-Multumim mult. Il conduce Stacy afara.
Abia acum realizez ca asta nu e camera lui Harry.

-Stacy ce s-a intamplat? Ce-i cu umarul tau?

-Nu-i mare lucru. Ma linisteste.

-Cum s-a intamplat asta? De fapt ce s-a intamplat acolo?

-Cu Harry trebuie sa vorbesti despre asta. Nu stiu cine erau si de ce erau acolo. Tot ce am facut a fost sa iau valiza, sa ies printre ei si... Unde disparusei?

-Daca nu te deranjeaza nu vreau sa vorbesc despre asta acum. Prefer sa merg acasa.

-Ar fi mai bine daca ai ramane aici asta seara. E tarziu oricum.O sa iti aduc niste haine curate, te odihnesti...

-Nu cred ca e o idee buna. Maine avem si scoala.. Parca a trecut o caruta de timp de cand nu am mai fost la scoala.

-Cum vrei. Dar ce ai zice de un dus fierbinte?

-Cred ca mi-ar prinde bine.
Ma ridic cu greu si intru in baie. Cu o singura privire in oglinda, am vazut o fata distrusa. Parul era incalcit, iar fata arata de-a dreptul infricosator. Machiajul intins, negreala pe intreaga fata, pungi sub ochi si un mic semn pe gat. La dracu! Trebuie sa ascunda asta. Sigur e de la animalul ala.

Picurii fierbinti care se prelingeau pe corpul meu faceau ca toata durerea sa dispara. Am folosit gelul lui si am simtit cum pielea mi se curata. Mirosul gelului imi revigoreaza simturile. Mi-as dori sa fie aici cu mine, sa ma stranga in brate si sa-mi spuna ca totul va fi bine. Daca o sa ma creada murdara si atinsa de animalul ala? Trebuie sa vorbesc cu el, sa-i explic ca m-a salvat, ca vreau sa trec mai departe alaturi de el.
Imi las parul desprins pentru a se usca si imbrac hainele aduse de Stacy.

His love is perfect for me |Book one|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum