24. Incurcaturi.

5.5K 293 12
                                    

Clipesc de doua ori pentru a ma convinge si in locul soferului si al masinii apare un bosorog intr-o masina antica.

-Ce dracu' a fost asta? Ma incrunt si privesc pe de-o parte si de alta a soselei. Am innebunit de tot?! Nu are cum sa fie aici nenorocitul ala. Sunt sigur ca discutia cu mama m-a afectat destul de tare si mi s-a parut. Trebuie sa o protejez pe Jessica oricum. Acum ma ajuta si faptul ca trebuie sa stea in casa. Nu are un nenorocit de telefon si stiu ca acum se gandeste ca sunt pe cine stie unde. Gandindu-ma la toate astea, am ajuns in spatele depozitului.

Sirene de politie se auzeau din fata provocand o galagie interminabila. Nu cred ca s-a intamplat ce imi imaginez eu. Daca politia e acum acolo, ar trebui in urmatoarele 10 minute sa fiu intr-un avion in drum spre celalalt continent. Parchez masina spre marginea padurii si iau din torpedoul masinii arma rece pe care o tin in caz de orice. O asez la spatele blugilor si cobor lejer din masina. Vocile politistilor si ale unor oameni care plangeau si tipau se auzeau din ce in ce mai tare. Telefonul imi suna si raspund repede nevrand sa fac prea mult zgomot.

-Harry, unde esti? Ar fi trebuit sa fii aici de o jumatate de ore. Tuna Zayn prin telefon.

-Sunt chiar in spatele depozitului de o jumatate de ora pentru ca sunt multe masini de politite si nu am nicio idee ce cauta aici. Ma asigur ca vorbesc destul de incet incat sa nu ma auda nimeni.

-Ce?! Ce cauta aici? Intreaba nervos.

-Daca as fi stiut ti-as fi spus de prima data, dar oricum stati linistiti. Nu iesiti afara. Asta e tot ce-i mai spun si inchid telefonul.
Ma indrept spre locul cu pricina fara sa dau de banuit si observ cum o femeie isi plange sotul cazut intr-o balta de sange si alti doi barbati se bat. Rasuflu usurat cand stiu ca n-are legatura cu noi. Ma intorc in spatele depozitului si dau jos bannerul pus ca sa ascunda usa. Bat de trei ori in ritm muzical pentru a sti ca sunt eu si usa imi e deschisa.

-In sfarsit! Se plang toti asezandu-se din nou pe scaune.

-Deci? Care e treaba? Unde trebuie sa mergem? Intreb in timp ce-mi pun un pahar de apa.

-O avocata de succes care se scalda in bani. Raspunde Ozzy dand peste gat intregul pahar de whiskey.

-Stiti cine e? Care e numele ei? Ma gandesc imediat la mama Jessicai sau la una din prietenele tatei.

-Habar nu am. Stiu doar ca e rost de multi bani, mai ales in seara asta. Am aflat ca se va duce sa depuna banii la banca si fix pe straduta laturalnica dintre banca si sosea noi o sa o prindem. Mi-a explicat Ozzy planul.
Te bagi Styles?

-Nu stiu ce sa zic. Adica... M-am oprit cand am vrut sa le zic ca nu o sa fac asta pentru ca nu stiu numele femeii pe care urmeaza sa o fur.

-Haide Harry. 90.000 de cap? Iti dai seama ce inseamna asta? Se entuziasmeaza Zayn.

-Da, dar.. Incerc sa refuz chiar daca suma e colosala si oricui i-ar face cu ochiul.

-Haide Styles! Ti-a pierit curajul? Sa fie vreo iubire mai veche de-a ta avocata asta? Glumeste Ozzy incercand sa ma faca sa ma razgandesc.

-Nu imi aduc bine aminte. Cred ca ar trebui sa iei intreg baroul daca e vorba de asta. Spun si rad toti. Ok. Hai sa facem treaba. Accept fara sa ma gandesc la nimic.

-Asa! Asta e Harry! Au aclamat toti bucurosi.

Parcam masinile in fundul intunecos al stradutei infundate si ne punem cagulele. Peste fix 15 minute, asa zisa prada ar trebui sa ne cada in plasa.

Punem ultimele detalii la punct si coboram inaintand. Fiind 4, ne lipim de perete 2 cate doi , fata-n fata. Costumele negre se potriveau de minune cu intunericul astfel nu riscam sa fim vazuti sau recunoscuti.

His love is perfect for me |Book one|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum