35. Ruptura.

4.2K 271 14
                                    

Goneam spre acea directie in speranta ca voi afla ce am nevoie.

'Ce faci?' Ii dau un mesaj lui Harry si astept raspuns.

GPS-ul ma atentioneaza ca ma apropii de locatia dorita. Inima imi bate mai tare si nelamurirea pune stapanire pe mine. Ce naiba caut eu la o petrecere? Muzica se auzea destul de tare si masini erau aliniate pe de-o parte si de alta a strazii. Pasesc incet pe asfalt ca si cand as astepta ca cineva sa-mi reteze capul in urmatoarele minute. Intru in curte si simt toate privirile asupra mea. Trec mai departe si intru in casa. Imediat ii aud rasul Bellei si o vad pe canapea in poala lui Zayn. Daca Harry a zis ca are ceva de vorbit cu baietii de ce nu e si Zayn?

-Hei, Jess. Ma bucur sa te vad. Sare la mine in brate. Parca l-am vazut si pe Harry pe aici, nu stiu sigur. Spune si furia se instaleaza instantaneu in corpul meu.

'Vino la etaj.' Primesc un alt mesaj.

-Jess, esti in regula? Intreaba, vazand ca nu ii raspund.

-Da, ma duc sa il caut pe Harry. Gasesc o scuza credibila.

Urc scarile in graba si inaintez pe holul intunecat unde muzica s-a diminuat cat de cat. Ce ma face sa ma opresc e o voce cunoscuta.

-Ce vrei sa primesti ca sa iti tii gura? Il aud pe Harry adresandu-se cuiva.

Nu aud nici un raspuns si decid sa intru in camera, dar mare greseala fac. Harry si cu Yasemin sarutandu-se.
Si nu ca la un joc stupid, sarutandu-se pe bune.

-Ce dracu'? Injura Harry cand ma vede.

-Asta era treaba ta, nu? Sa te culci cu asta! Tip si clipesc de mai multe ori pentru a alunga lacrimile ce amenintau sa apara.

-Jess, nu e ceea ce crezi, iti jur. Imi explica.

-Si proasta bineinteles trebuie sa creada ce zici tu si sa iti cada la picioare. Dar stii ceva? S-a terminat Styles. Ai terminat-o cu mine. Spun si simt ceva adancindu-mi-se in inima.

-Jess, hai sa vorbim doar noi doi. Nu trage concluzii pripite. O ameteala ma cuprinde si Harry ma prinde imediat, dar ma zmucesc din bratele sale restabilindu-ma pe picioarele mele.

-Tu nu ai ce sa mai discuti cu mine vreodata. Te-am avertizat de prima data cand ai gresit. Am acceptat atunci ca era prima data. A doua oara te-am iertat pentru ca te-am iubit, dar acum ce motiv as mai avea s-o fac? Imi pare rau, dar asta e. Nu e numai despre tine, Harry Styles. Tu continui sa minti si eu nu o sa iti tolerez asta. Mai bine sa fiu singura, decat singura in doi, stii? Ce e curios e ca tot te straduiai, adica asa mi se parea mie bineinteles.

-Iubito, nu e nimic din ce vezi, iti jur.

-Taci, Harry! Nu imi mai spune asa ca imi faci scarba. Nu faci decat sa inrautatesti situatia mintindu-ma in fata. Cred ca merit si eu niste explicatii. Ce tot era cu telefoanele si mesajele?

-Vorbeam cu Yasemin. Spune si simt cum ma ia ameteala din nou, dar incerc sa imi pastrez calmul.

-Sunteti impreuna ,nu? Pe la spatele meu. Bravo Styles. Il aplaud ironic.

-Nu, Jessica. Eu am o surpriza pentru tine. Spune si ia din mana lui Yasemin doua bilete ce par a fi de avion.
Am vrut ca de ziua mea sa plecam si tatal lui Yasemin are o firma de voiaj si ceea ce cautam eu, asa ca am rugat-o sa ma puna in legatura cu tatal ei, doar ca n-am vrut ca tu sa afli. Vorbeste repede.

-Asa teatru ieftin, Harry? Pentru cine? Pentru o curva? Ii scuip in fata, avand o mica speranta ca ce a spus mai devreme sa fie adevarat.

-Uite. Imi pune biletele in mana si le deschid.

His love is perfect for me |Book one|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum