15. Secrete

8.7K 383 7
                                    

Harry POV.

Imi deschid lenes ochii si imediat totul in jurul meu se lumineaza cand o privesc. Doarme asa frumos. Suvitele de par ravasite pe fata ei o fac sa arate ca un mic pui de pisica. Nu am mai dormit demul atat de bine si cred ca asta i se datoreaza doar ei. Fata asta, defapt femeia asta, femeia mea are puterea de a-ti alina orice durere, te face sa zambesti cand practic numai ai chef de viata. Nu imi vine sa cred ca acum sta chiar in bratele mele si imi ofera iubirea ei dupa tot ce s-a intamplat. Asta seara eu si baietii avem 'un nou loc de joaca'. Nu am putut sa renunt la obiceiul asta nenorocit de a ameninta si de a fura nici cand am fost plecat si ceea ce ma distruge e faptul ca am intrat demult pe teren periculos. Nu e importanta siguranta mea, cat e siguranta ei. Ea a devenit cel mai inportant lucru pentru mine acum, prioritatea mea, ratiunea mea, motivul pentru care inca ma mai trezesc in fiecare zi. La inceput nu am crezut ca afacerea asta cu bancile o sa mearga asa bine, dar se pare ca m-am inselat. Cat de curand o sa imi schimb si masina si sa imi reinnoiesc colectia de pistoale. Ma bucur ca tatal meu inca nu banuieste nimic si nu ma intreaba nimic de bani sau de masini. Trebuie sa fac intr-asa un fel asta seara incat Jessica sa ramana acasa. Ma simt ca un las in fata ei. Nu merita pe cineva ca mine, dar asta nu ma face sa renunt la ea. Odata ce am primit-o nu-i voi mai da drumul niciodata. Stiu ca cineva de acolo de Sus mi-a trimis-o si ii multumesc enorm. Amandoi am suferit din cauza altora si acum o voi proteja cu orice pret si nu voi permite nimanui sa se atinga de ea. Pe de-o parte as vrea sa afle ce fac, sa ma descopere pe mine chiar daca stiu ca ar fi ingrozita de ce ar descoperi si pe de alta parte nu as vrea sa afle niciodata cu ce ma ocup. Trebuie sa ma decid odata. Sa ii spun sau nu? Inca mai am timp. Acum vreau doar sa ma bucur de ea si de frumusetea ei. Dar, ca intotdeauna cand vreau eu sa fac ceva, imi suna telefonul. Ma grabesc sa raspund si sper sa nu se trezeasca Jessica.

Jessica POV

Pff.. Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand dorm asa bine trebuie sa sune alarma sau telefonul. Cel care a sunat sa se pregateasca pentru 'ceva de dulce' mai tarziu. Sigur nu o sa scape de gura mea nici el, nici Harry.

-Te-ai gandit mult sa ma suni la ora asta, Zayn?il auzeam pe Harry mormaind nervos.
Da, e ok. Oricum o sa vin mai pe seara. Normal ca nu o sa vin cu ea ce, ai innebunit? Da, ne vedem mai tarziu acasa. In mare parte totul e pregatit, da. Ne vedem mai tarziu.

Toata conversatia asta ciudata ma nelinisteste. Unde sa se duca diseara? Si de ce a zis ca o sa ma lase acasa? Nu o sa iasa cum vrea el, sa fie sigur de asta.

-Deja te-ai trezit iubito? Afiseaza un zambet stengaresc ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat si se aseaza pe pat langa mine. Respira! L-am vazut de multe ori pe Harry in boxeri dar de fiecare data are acelasi efect asupra mea.

-Da, multumita telefonului tau. Raspund prefacandu-ma si eu la randul meu ca nu am auzit nimic.

-Suntem suparati asa de dimineata? Se apropie din ce in ce mai mult de mine.

-Nu toata lumea e matinala ca dvs. domnule Styles.

-Imi place cum suna asta, domnisoara McClaire. Isi foloseste din nou acea privire care ma distruge pe interior.

-Domnule Styles, nu va mai holbati asa la mine ca ma intimidati. Imi pun mana pe pieptul lui si incerc sa il indepartez putin.

-Domnisoara, cum vreti sa va privesc daca apareti asa in fata mea si ma tulburati?

-Imi pare rau domnule ca dvs. sunteti atat de sensibil. Continui pe tonul formal abtinandu-ma cu greu sa nu rad.

-Adica vreti sa spuneti ca... Se arata ofensat.

-Da domnule asta vreau sa spun. Vreau sa spun ca sunteti SLAB. Spun hotarata si arat catre monstruozitatea ce crestea considerabil in boxerii sai.

His love is perfect for me |Book one|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum