epilógus

1.8K 128 28
                                    

The Westbrook Paper, 2014. június 20.

"Úgy tűnik, hogy Westbrook ismét egy tragédia helyszínévé vált, pontosan kilencven évvel a Styles család brutális meggyilkolása óta. A gyilkosság óta ami sosem lesz teljesen elfelejtve.

Ebédidő volt amikor tegnap egy szomszéd megtalálta a háromtagú Langford családot, akik nemrég költöztek be az öreg Styles rezidenciába. A rendőrök elkezdték a nyomozást, hogy kiderítsék, hogy mi történt a családdal. A szemtanúk azt állítják, hogy a Langford család ugyanolyan brutális gyilkosság áldozata lett, mint a Styles család.

Lehetséges, hogy egy másoló gyilkos járkál Westbrookban, vagy az eredeti gyilkos hozta terrorba ismét a várost?

-Oliver Smith"

Faye apja nem szenvedett autóbalesetet a Styles gyilkosság kilencvenedik évfordulóján. Faye anyja nem töltötte kórházban azt az éjszakát. Faye nem volt egyedül azon az estén. És Harry... Harry nem mentett meg senkit, hagyta, hogy a Langford család ugyanarra a sorsra jusson, mint ő.

Már csak egyetlen megválaszolatlan kérdés maradt. A Langford házaspár lánya ugyanúgy fogja kísérteni a most már üres ház szobáit, mint ahogy a kísértettörténetek szerint a Styles házaspár fia mióta 1924-ben meghalt?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VÉGE!

Ha valaki össze lenne zavarodva: Az egész egy álom volt. Minden azóta, hogy Faye álomba merült a második fejezetben addig amíg felébredt az ötvenedikben, álom volt. Az epilógus azt meséli el ami azután történt, hogy Faye felébredt. Harry ott volt, a gyilkosok is ott voltak, de a kilencvenedik évforduló nem pont úgy ért véget, mint az álomban. Az álmok furcsák, és érthetetlenek, ezért senki sem értheti meg Faye álmának mély jelentését, igaz?

Ennyi lett volna a Haunted. Remélem élveztétek a történetet, mert én nagyon szerettem fordítani.:)

Nem erre számítottatok igaz?:D Amikor én olvastam én is úgy éreztem magam, mint most ti. Sajnos nem lesz a történetnek második évada, legalábbis az írónő eddig ezt mondta. A folytatás rátok és a fantáziátokra van bízva:) Holnap még írok nektek egy kis köszönő fejezet és azzal végleg lezárul a Haunted...

Haunted || h.s au - hungarianWhere stories live. Discover now