negyvenhat

1.1K 109 5
                                    

Faye kiengedett egy rövid sóhajt ahogy az adrenalin végigszántott testén. Belül melegséget érzett, olyan volt, mintha Harry bőre égetné az övét, miközben elméje elhomályosodot, mégis képes volt a koncentrációra.

Faye légzése egyenlőtlen volt ahogy Harry felette támaszkodott és lepillantott rá. Harry egyik kezével elvette Fayetől a könyvet amit eddig olvasott, és az asztalra hajította mielőtt ismét csípőjére helyezte kezét.

Harry nem tudott az időre gondolni amikor egy olyan gyönyörű lányon pihentette szemeit, mint Faye. Volt valami benne ami miatt olyat érzett, amit eddig még soha. Az érzés emlékeztette őt a sok fájdalomra, de most az egyszer nem zavarta, mert tudta, hogy a lány ott van. Minden megérte. Nem bánta, hogy fájdalmat érez, ha Fayért volt, mert ez csak egy nagyon apró része volt annak amit a lány miatt érzett.

Harry számára Faye olyan volt, mint egy festmény, egy mestermű ahogy ott félig feküdt, félig ült a kanapén és nézett fel rá barna szemeivel és egy halvány mosoly görbült arcán. Olyan törékenynek látszott, mégis mintha ütésálló lett volna. Olyan ártatlannak tűnt, mégis nagyon erős volt. De Harry tudta ahogy Fayet nézte, hogy soha többé nem akarja bántani, és nem is engedné senkinek, hogy bántsa.

Faye lágyan oldalra fordította fejét és becsukta szemeit, engedve ezzel, hogy egész testét átjárja Harry érintése. A érzéstől kábának érezte magát, míg sóvárgó érzés nőtt benne. Többet akart. Harryt akarta.

Faye kezét Harry felkarjára vezette és ívbe feszítette hátát, Harry felé nyomva ezzel mellkasát. Közelebb akarta érezni magához, érezni akarta ahogy teste az övéhez nyomódik. Harry biztosan megértette a jelzést, mert lejjebb engedte magát és Faye feje mellett támaszkodott meg, hogy meg tudja tartani magát.

Faye érezte Harry hideg leheletét és bőre libabőrözni kezdett tőle pólója nyakánál. Érdekes érzés volt, ahogy érezte Harry hidegségét a testéből kiáramló melegséghez csapódni. Olyan sötét, olyan rejtélyes

Faye tekintetét a kezére vezette, amelyikkel Harry karját fogta. Érezte a fiú megfeszült izmát érintése alatt. Lassan végigsimított a karján, ugyanakkor amikor Harry bevezette kezét Faye pólója alá, majd végigsimított a meztelen bőrén.

Lüktető érzést éreztek ahol Harry megérintette Fayet, a lány melegsége áttört a fiú hidegségén Harry bőrén keresztül. Olyan valódinak érezte magát a lány érintése alatt, olyan élőnek. Sosem akarta elmozdítani kezét a lány puha bőréről.

Harry tekintete Faye ajkaira tévedt, idegesen harapta be felső ajkát. Harry elgondolkozott, hogy ugyanolyan melegek-e, mint a teste többi része, és, hogy milyen érzés lehet érezni a saját ajkain. Tudni akarta.

Harry lassan még közelebb ment Fayehez, és ajkait a lány arcára nyomta, majd kezeit feljebb vezette a lány csípőjén. Remegés vibrált Harry érintése alatt amitől a fiú elmosolyodott mielőtt ajkait Fayéire helyezte.

Harry engedte ajkait egy centire lebegni Fayeétől egy ideig, csak várt, és a lány szemibe nézett, amik visszanéztek rá. Faye forró lehellette csiklandozta és égette az ajkait. Harry kiengedett egy frusztrált sóhajt, nem tudta visszafogni többé magát.

Harry bezárta a kis távolságot Faye és közte, és ajkai a lányéira nyomta. Melegek voltak és nagyon puhák. Olyan édesek.

Faye Harry köré fonta karjait és közelebb nyomta a testét a fiúéhoz. Harry segített neki azzal, hogy derekánál feljebb húzta erős kezeivel magához. 

Faye teste égett a Harryvel való csókolózás izgalmától. Érezni az ajkait a sajátjain miközben megkönnyebbülés szánt végig testén. Harry csókolta meg őt, akkor ez biztos azt jelenti, hogy ugyanúgy érez, igaz? Gondolta Faye miközben teste Harry hidegségében lengett, ami már nem is tűnt olyan hidegnek többé. Helyette Harry melegséget kezdett érezni ahogy ölelték egymást, és Faye azt kezdte hinni, hogy akkor is fázna, ha Harry nem lenne a közelében. De volt egy dolog amit Faye mindennél jobban tudott. Teste és lelke minden részét üresnek érezni, ha Harry megtörné a csókot.

Sziasztok! Pár napja nem volt rész, mert nem voltam itthon, de remélem most kiengeszteltelek titeket ezzel a mai 3 résszel:) És sajnos rossz hírt kell közölnöm... Nemsokára itt a vége:( Már csak 4 fejezet+epilógus van hátra. Nem tudom, hogy a héten be tudom-e fejezni, de jövőhéten biztosan... De még ne szomorkodjunk!:) Remélem tetszettek a részek:) ♥

Haunted || h.s au - hungarianWhere stories live. Discover now