4.časť

467 47 5
                                    

,,Och, prepáč" povedala som a zahanbene sklopila zrak.
,,To nič Luna" povedal Jack. ,,Ako vieš moje meno?" ,,Lusy mi ho povedala. " povedal a chytil ma za ruku. Ja som ju len odtiahla. Lusy mala pravdu. Jeho ruka bola naozaj studená. ,,Nechceš ísť s nami dnes von?" opýtal sa a žmurkol na mňa. ,,Prepáč, ale nemôžem. Mám veľa učenia." ,,Veď je sobota. Poď, bude sranda." povedal a odhrnul mi neposlušný hnedý pramienok. ,,Kam a kedy chcete ísť?" ,,Večer o 19:00 a kam, nechaj sa prekvapiť." povedal a začal sa usmievať. ,,Tak dobre." ,,Fajn. Prídem po teba o 19:00. Môže byť?" ,,Ok" povedala som a rýchlo odišla. Prišla som domou a ľahla si na gauč. Nechcelo sa mi veriť, že idem von zo štyrmi chalanmi. Potom som začala myslieť na Flycku. Bolo mi smutno. Išla som si dať studenú sprchu. Tá mi aspoň trochu vyčistila hlavu od zlých myšlienok.

19:00

Práve som vyšla z kúpeľne namaľovaná (iba linka a špirála). Tešila som sa ale aj zároveň bála na stretnutie. Na dnešok som si vybrala rifľové kraťasy a voľné čierne tričko, ktoré som mala zakasané. Vlasy som si nechala voľne rozpustené. Mám ich dlhé až po zadok. K tomu som si obula moje obľúbené tmavomodré botazky. Viem, som oblečená do všetkého tmavého, ale mne sa to páči. Veď keby nebolo mňa, nieje žiadna noc a ani tieň. Prišla som k oknu a pozerala cez neho. Odrazu niekto zaklopal. Rýchlo som utekala otvoriť. Stál tam Jack. Mal oblečené tmavé nohavice a čierne tielko. Jeho modré oči až žiarili. ,,Waw, vyzeráš super." povedal a žmurkol na mňa. ,,Ďakujem, ani ty nevyzeráš zle." Cítila som, že to nieje človek. Trochu som sa začala báť. ,,Je všetko v poriadku? Nevyzeráš nadšene. Skôr máš strach. Čo sa deje?" vyhŕkol na mňa veľa otázok a prišiel ku mne bližšie. Mala som ešte stále tú možnosť povedať Nie a zatvoriť dvere. ,,Nič sa nestalo len som sa zamyslela." povedala som mu kľudným hlasom. ,,Nemohli by sme už ísť? Nechce sa mi stáť." hneď na to som urobila krok vzad. ,,No tak poď." povedal a začal sa usmievať. Zatvorila som dvere a išli sme. Prešli sme pár metrov od môjho domu a hneď sme zastavili. ,,Prečo stojíme?" spýtala som sa Jacka a on na mňa vyvalil oči.
,,A chceš ísť pešo?"
,,Ani si mi nepovedal kam ma to berieš. Ako mám vedieť ako ďaleko pôjdeme?"
,,No Luna, ono je dosť ďaleko. Preto som prišiel autom." povedal a ukázal na čierneho mustanga.
,,Toto je tvoje auto?" vyvalila som naňho oči. ,,Áno. No poď. Budeme meškať." otvoril mi dvere a ja som nastúpila. Potom nastúpil aj ona a vyrazili sme. Bola z ním trochu zábava. Po niekoľkých minútach sme zastavili pred pri nejakom bare. Asi tam bola diskotéka pretože hudbu bolo počuť až do auta. Vystúpili sme z auta. ,,To ideme sem?" opýtala som sa ho prekvapene. ,,Áno. Máš s tým problém?" povedal a zatváril sa urazene. ,,Nie, nemám ja iba že som tu ešte nikdy nebola. Prekvapilo ma to. ,,Tak dnes máš šťastný deň." povedal a žmurkol na mňa. Všimla som si, že za barom je les. Vstúpili sme do baru. Hneď na prvý pohľad bolo vidno, že polovica baru je opitá. Bolo tam veľmi veľa ľudí. Skoro každý do mňa narážal. Často to boli opití ľudia. Potom som zistila, že Jack nieje pri mne. Začala som mať trochu stres. Niekto ma chytil za ruku a rýchlo ťahal dozadu k baru. ,,Kam si sa podela? Drž sa radšej pri mne. Ešte sa mi tu stratíš a to by bola škoda." povedal chalan čo ma ťahal. Bol to Jack. Až mi odľahlo. ,,Ja sa ti tu stratím?" opýtala som sa ho s úsmevom
,,No ne a kto? Ja?"
,,Napríklad." povedala a obaja sme sa začali smiať. Išli sme si sadnúť k baru. Začali sme debatný krúžok. Odrazu k nám prišla traja chalani. Mohli mať tak 20-25 rokov.
,,Čaute chalani." povedal Jack a postavil sa. ,,Ahoj Jack. A čo ty tu tak neskoro? A kto je táto krásna dáma?" opýtal sa jeden s tých chalanov (hore foto). Mal čierne nohavice a čierne tričko s krátkymi rukávmi. Bol strašne sexi. ,,Toto je Luna. Luna, toto je Klaus, Kol, a Elijah. Moji bratia. ,,Teší ma." bože, väčšia somarina ma nenapadla.
,,Potešenie je na mojej strane" povedal Klaus. ,,Nemohla by so mnou dáma zatancovať?" ,,Tak dobre." Klaus ma chytil za ruku a ťahal tancovať. Ako naschvál pustili slaďák. Klaus ma chytil za boky a aj rukami okolo jeho krku. Videla som, že je Jack nahnevaný. Pozeral na mňa krvilačným pohľadom. Čo je na tom zlé že tancujem s jeho bratom? Jack ma k tancu nepozval a ja som sa nudila.
,,Pevec mi niečo o sebe." po chvíli ticha nášho rozhovoru sa ma opýtal Klaus. ,,A čo by si také chcel vedieť?" opýtala som sa ho a on sa pousmial. ,,Máš niekoho? Myslím rodinu." ,,Áno staršiu ne vlastnú sestru Flycka. Ale ona je v Karibiku. Otca nemám a mam ma opustila." povedala som a sklopila zrak. ,,A čo ty? Máš rodičov?" ,,Mam ale nie sme s nimi v kontakte. Bývam z bratmi."
,,Aha" prišiel za nami Jack. ,,Nechcete ísť na chvíľu von? Je tu ťažký vzduch." touto otázkou ma vystrašil. Bála som sa, že mi niečo urobí. ,,Dobre." povedal Klaus a šibalsky sa usmial. Jack ma chytil za ruku a ťahal von z baru. Vyšli sme von kde už čakal Kol a Elijah. Chvíľu sa chlapci rozprávali. Ja som ich nevnímala. Bola mi zima. Cítila som, že ani jeden z nich nieje človek. ,,Ja už musím ísť domov. Je veľa hodín a ja už začínam byť unavená. Tak ahojte." povedala som a chystala sa na odchod. V tom ma chytil Jack. ,,Kam si sa vybrala? Ešte sme nevečerali." povedal a začal sa usmievať. Potom sa mu predĺžili očné zuby. Oči mal červené ako krv. No do kelu, UPÍRI!

Ahojte,
tak ďalšia časť je na svete. Dúfam, že sa vám páčila. Poprosím commenty. Ďakujem vám za prečítanie.
PS: Prepáčte mi za chyby.
:)

Night moonWhere stories live. Discover now