4. Helpless

1.3K 33 0
                                    

Slyšela jsem ránu od dveří do baráku, když odešel Zayn a aspoň trošku se mi ulevilo. Hned je tady líp, když vím, že není nikde blízko mě. Ale hned v zápětí jsem slyšela, jak někdo běží po schodech nahoru a přibližuje se k "mému" novému pokoji.

Otevřeli se dveře a mezi nimi stál asi Harry, pokud si to ještě pamatuju dobře.

,,Pane bože, co to s tebou udělal?!" zeptal se zděšeně a přišel ke mně. Sedl si na postel a prohlížel si můj obličej, který teď musel být celý červený a plný modřin. ,,Takhle to nejde, počkej tady." řekl starostlivě a vyběhl zase z pokoje. 'Počkej', jako kdybych mohla jen tak odejít. Kdyby to šlo, tak už jsem to udělala dřív.

Za chvilku se vrátil a s ním i ten protivný hnědovlasý, o kterém už ani nevim jak se jmenuje. Sedl si na postel a nahl se nade mě. Nahodil ten svůj nechutný a přitom něčím atraktivní úsměv a sundal mi tu mikinu promáčenou slzama. Normálně bych se bránila, ale už jsem na to neměla sílu. Ať si dělá, co chce. Po tom, co se dnes stalo už není nejhorší částí dne, jestli mě uvidí nahou.

,,Co si mu musela jenom udělat, aby ti to takhle vrátil." Kývá nade mnou nešťastně hlavou Harry a mě to hřálo u srdce. Ne, že bych chtěla, aby se tím trápil, ale je aspoň někdo, kdo se tomu nesměje. Ten druhý mi pokládal jeho odpornou ruku na různá místa na mém těle a já skoro při každém zakňučela bolestí.

,,Pěkně ji zbil. Levou ruku a žebra má na sto procent naražený. Doufej, aby neměla ještě nějaký problémy. Ale nic zlomenýho zázrakem nemá. Zajímalo by mě, čim ho mohla tak nasrat." oznámil a odvrátil pohled ode mě na Harryho, který tady seděl jako na jehlách a soucitně mě sledoval. Najednou vytáhl z kapsy mobil a vytočil nějaké číslo. ,,Co blbneš, nevolej doktora, třeba jí nic neni. Kdyby zjistil jak se to stalo Zayna by zavřeli a..."

Harry ho přerušil svým křikem do telefonu. ,,Ty idote, proč si jí takhle zničil? Má naraženou ruku, žebra a bůh ví co ještě! Nemůže se ani pohnout. Co ti jako udělala hned první den?! Chceš aby dopadla jako ostatní?!"

,,Co mi udělala? Ona mě neposlechla! Vysvětlil jsem jí pravidla a ona je hned v zapětí porušila! Když jsem tý mrše řekl dvakrát, aby se zvedla a šla se mnou, dělala, že mě neslyší. Buď mě bude poslouchat, nebo ji příště klidně zabiju! Nemůže se u mě jen tak přiživovat! Má mě bavit a za to jí dám střechu nad hlavou!" křičel do telefonu zase Zayn tak hlasitě, že ho ani nemusel Harry dávat nahlas abych jeho slova slyšela. Stejně už mi nemohl víc ublížit. Ať si říká co chce. Já o žádnou blbou střechu za těchto podmínek nestojím.

,,Kvůli takový blbosti si jí málem zabil?! Ty jsi snad blázen, nechtěj, aby to někdo věděl! Včera si jí sem přitáh a dneska ji zmlátíš jen kvůli tomu, že tě jednou neposlechla?! Vždyť je to holka, jak si ji mohl takhle zbít, ty kreténe! Myslíš, že na ulici holky učej, jak bavit Malika?" řval přímo rozzuřený Harry. Ruku ve které nedržel telefon měl sevřenou v pěst tak silně, že mu vybělaly klouby a já měla pocit, že do něčeho praští.

,,Do prdele, mě nezajímá, jestli je to holka! To nebylo jednou, co mě neposlechla! Tobě může bejt jedno jestli ji oddělam, klidně mě udej na policajty, ale až se dostanu z lochu, oddělam i tebe, ty magore! Neser se, kurva do mých věci a dej mi ji!" rozkázal Zayn. Harry mi přiložil mobil k uchu a Zayn konečně normálním hlasem začal zase mluvit. ,,Večer něco zažiješ. Vem si nějaký ty sexy hadry ze skříně... večer si budeme hrát." nechutně se zasmál do telefonu a mě pohltil pocit, že se buď pozvracím nebo rozbrečím, nebo obojí.

Vím že mluvil dál, ale Harry dal mobil zase k sobě a opět začal křičet. ,,Ona se nemůže ani zvednout, natož se oblékat do nějakejch tvejch sexy debilních kostýmků! A hrát? Neměl by ses jí aspoň čtrnáct dní ani dotknout a jestli jí dáš jedinou facku, všechny tvoje obchody půjdou do hoven!"

,,Líbí se ti, protože je mladá co? Chceš na ni udělat dojem? Ale ona je moje, Harry a vždycky bude!" zasmál se. Všechno to říkal tak nahlas abych to slyšela, aby mi vysvětlil, že tu není nikdo, kdo by mi chtěl pomoct. ,,A pozdravuj ji!" vykřikl než zavěsil.

,,Prosím, udělej něco." šeptala jsem hlavou otočenou na Harryho. Já tu přece nemůžu jen tak ležet až do večera a on přijde a udělá to znova. Cítím se tak bezmocná a zoufalá. Nemůžu křičet a nemůžu se ani bránit. Může si se mnou každý dělat, co jen chce. Což není dobré v domě s pěti dospělými muži, jejichž práce určitě nejsou legální.

,,Já nic dělat nemůžu, jsi jeho. Akorát ti teď Louis obváže tu ruku, pro jistotu. Pak tě budeme muset převlíknout a Zayn tě snad nechá večer na pokoji." semkl Harry rty k sobě. Louis, jak jsem se teď dozvěděla sem přišel a obvazoval mi ruku až po loket.

Harry vytáhl ze skříně černý korzet s červenými krajkami, černé, síťové punčochy a červené podvazky. Louis mu to okamžitě vytrhl z rukou a položil mi to na tělo. Sedl si kousek za mně, nadzvedl mi záda od postele a začal to šněrovat. Čím víc to utahoval, tím míň pohodlné to bylo. Z mých dvojek to udělalo čtyřky a vypadala jsem, jako kdybych minimálně pět kilo zhubla. Teď ještě ten zbytek. Natáhl mi punčochy a podvazky jako jediné nechal Harrymu, a to jen proto, že mu to nešlo. Obvaz na ruce zakryli krajkovými černými rukavičkami sahající až po loket, stejně jako obvaz na mé ruce. Teď jsem se před nima šíleně styděla. Bylo to ještě horší než jsem čekala. Vypadám určitě jako děvka.

Louis položil obě své ruce na má prsa a i v tom korzetu je zmáčkl. Chtěla jsem zakřičet, ale z mých úst vyšel jen potichý zvuk, připomínající vrznutí dveří. Harry se dál soustředil na svůj mobil a Louis jednou svojí rukou odstartoval cestu dolů. Cítila jsem jeho polibky z boku na krku a rukou mi jezdil po celém těle. Když už dojel jednou k mému rozkroku, párkrát tam přes látku kalhotek přejel prsty a mě se zmocnila panika.

,,Pomoc! Prosím, pomoc." šeptala jsem. Volnou ruku odstranil z mého těla a přikryl mi s ní pusu. Rozbrečela jsem se a moje vzlyky Harryho konečně donutili odlepit se od mobilu a kouknout se směrem ke mně.

,,Okamžitě od ní vypadni!" rozkřikl se Harry na co se Louis jen zasmál a stoupl si z mé postele.

,,Uvidíme se příště, maličká." Mrkl na mě Louis a pak společně s Harrym odešli z mého pokoje.

Pane bože! Tohle už dál nejde. Nejdřív mě Zayn zbije a teď mi Louis, který mi měl pomoct, udělá tohle? Co když Zayn večer udělá to samé a Harry mi už ale nepomůže?

In Between LoveWhere stories live. Discover now