13. "Be your only one"

944 27 0
                                    

Nesnáším ho! Nesnáším je! Nesnáším to tady! Nesnáším se! Ano, už dokonce i sebe! Proč mu pořád odpouštim a hraju na sebe, jaká jsem drsná a silná hrdinka? Už tomu nevěřím ani já sama. Kdyby byl jeden, ale je jich pět. Jeden východ a pět strážců. Dohání mě k šílenství, když neumím pojmenovat to, co tu zažívám. Nejhorší je, že vím, co by mohlo být, ale nikdy to tak už nebude! Odkdy je chlap ten, co holku mlátí? Jak jsem se sem mohla dostat, měla jsem utíkat hned, jakmile jsem viděla, že se blíží. Jak mám ještě někdy věřit lidem! Tohle mě ničí... Kolik slz už jsem tu ztratila? Proč zrovna já?! Za chvíli otevře dveře od tohohle prokletýho pokoje. Kolikátá asi jsem? Co se mnou bude dělat? Prosím, ať to není pravda.
-----------------------------------------------------------

,,Je moje malá princezna už připravená?" ptá se mě Zayn na oko něžně mezi dveřma od pokoje. Ale já vím, že on dnes večer něžný nebude.

,,To se ptáš mě?!" vyštěkla jsem zpátky.

,,Abys pak neřikala, že to bolelo." Smál se. Stiskla jsem si ruce k sobě a koukla se nahoru. Prosím, bože, prosím! O co mu sakra jde?!

,.Už?" ptala jsem se ho s očima plnými slz. Nejsem připravená...

,,Co už?" nechápal.

,,Už to udělej." zavzlykala jsem. Tohle je konec, konec té alespoň v něčem pohodové části. Odteď se to bude stávat pořád. Když mě znásilní poprvé, bude si mě brát kdykoli se mu bude chtít.

,,Ale kočičko. Čeho se bojíš?" sedl si ke mně a hladil po vlasech.

,,Co to je za debilní otázku?! Ty přeci dobře víš, čeho se bojim, teda kromě tebe!"

,,Chceš víc času?" ptal se. Jestli řeknu ano a on se začne smát, tak už se vážně zblázním. Je tohle zázrak? Ne, on se určitě začne smát, vím to. Jen jsem kývla hlavou a čekala... nic. Žádný smích. Nic?

,,Víš, celkem jsem nad tebou přemýšlel a myslím, že by jsme toho spolu ještě před tim mohli zažít víc, nemyslíš, zlato?" šeptal mi do ucha. Ale co myslí tím víc? Znovu mě ovládl strach. Obrovský strach, ze kterého jsem se i rozklepala a Zaynovo obětí to jen zhoršovalo, proto jsem ho byla nucena odtlačit.

,,A to znamená co? Vážně si myslíš, že když mě tady budeš hladit po vlasech a objímat, tak tě budu poslouchat?! Nesnášim tě!" křičela jsem na něj. Sedl si za mě a na jeho reakci jsem nemusela dlouho čekat, jednou rukou mi zacpal pusu a druhou si mě přitáhl blíž k tělu.

,,A ty si myslíš, že mi můžeš odmlouvat? To ty tady pak budeš zase brečet a prosit mě, abych už přestal." smál se. Jo, já věděla, že ten smích prostě přijde. A následující facku jsem vlastně čekala taky. ,,Na co si ty jako hraješ, Gigi? Zvýšim hlas a rozbrečíš se... Věř, že jestli nebudeš skákat jak já pískam, tak to s tebou neskončí dobře!" křičel. A měl vlastně pravdu, mně se teď vážně chce brečet. Ale takovou radost mu udělat nemůžu, on by mi jí nevrátil.

,,Nechci už žádný protesty. Rozumíš?" Pohladil mě po vlasech. Pak zajel rukou pod krk a pokračoval rukou dál. Dokonce ani u vystříhu nezastavil. Jel pořád dolů. Už se nemračil, měl spíš úsměv. Skončil až u lemu trička.

,,Napadá mě, co by jsme mohli dělat nebo spíš ty." Neříkal, že sex nebude? Copak on nezná nic jinýho?

,,Ale..." říkal si, že je ještě času dost! To mě doříct nenechal. Začal mluvit on.

,,Žádný ale, kočičko. Je mi jedno jak, ale uděláš nás oba. Je to na tobě. A pokud ne, vrátíme se k tomu původnímu plánu. Pochopila?" Ne, takhle to bejt nemělo! Zayn je člověk, který získá všechno jenom jeho provokací, hádkami a výhrůžkami. Jak já ho nesnášim!

In Between LoveWhere stories live. Discover now