6. Strange feels about Harry 13+

1.5K 28 0
                                    

Když tohle řekl, myslela jsem, že se pozvracím znova. ,,Já nikomu kouřit už nikdy nebudu!" vykřikla jsem vzdorovitě, protože jiný vzdor jsem udělat nemohla.

,,Vybereš si tři, kterým vykouříš a bez keců, je ti to jasný?" mluvil na mě s pozvednutým obočím, čekající na kladnou odpověď, ale té se nedočká. ,,Všichni se tě budem snažit nějak překecat, aby to byla hra, i když si stejně myslim, že první budu já, že ano, Gigi?" ptal se. Oblízl si ty dokonalé rty a štípnutím do mého zadku mě probral z tranzu.

,,Takovouhle hru já hrát nebudu! Ty si asi úplnej kretén, jestli si tohle myslíš!" namítla jsem a dostala nehezký pohled věnovaný mé osobě. Za co zase?! To on mě tady chce nutit do takový nechutný blbosti!

,,Odnauč se odmlouvat! A na, oblíkni se, já na tebe počkam dole." podal mi podprsenku, tanga, šortky, které mi nezakrývaly ani celý zadek a tílko s obřím výstřihem. Svlékla jsem si silonky, které na mně ještě zůstaly, oblékla jsem se a se vší bolestí kulhala dolů.

Už seděli u stolu s cigaretama a alkoholem. Zayn seděl mezi Louisem a Liamem. Koukl se na mě a zaťukal si na klín, abych si mu tam sedla. Stydlivě jsem "došla" k němu a opatrně si mu sedla na kolena, hlavně abych byla daleko od něj. Chytl mě za pas a přitáhl k sobě. Dost to bolelo, ale já jen sykla a mlčela.

,,Nemůžu se dočkat, až ti ho narvu až do krku!" zasmál se nadrženě Louis a všichni se smáli s ním. Málem i já. Přišlo mi to tak absurdní. ,,Tak začneme?" natěšeně se zeptal a všichni mu na to kývly.

Louis začal. ,,Pro tuhle prdelku bych udělal cokoli... klidně bych měsíc nešukal jiný štětky!" stačilo pár slov a už všichni podle mé reakce věděli, že Louis to nebude. Nikdo to totiž nebude. Ale nechápala jsem, jak mohl tyhle věci říkat nahlas.

Pokračoval Harry, který už stihl vypít skoro půl flašky vodky, za tu dobu, co jsem ho neviděla. To bych do něj neřekla. A Zayn se ho snažil dohnat. I toho jsem odmítla, protože tuhle debilitu já hrát odmítám!

Liam mě plácl přes zadek, který jsem nechtěla mít na Zaynovo rozkroku a já vykřikla. ,,Teď tě asi nevyhraju." řekl smutně. ,,Ale rád bych ti jednou pořádně naplnil pusinku." oblízl si rty. Jak s jeho poznámkama pokračoval, odmítala jsem každý jeho návrh.

Další byl Zayn. ,,Gigi..." jen co mě oslovil už jsem ho odmítla. Vím, bude z toho problém, ale ten jeho výraz mi za to stojí. No a Niall, kterého jsem dosud nepoznala byl samozřejmě ten poslední, koho jsem odmítla.

,,Tak jinak, ty čubko. Okamžitě řekni 3 jména, jinak si mě nepřej." pohrozil mi Zayn křikem do mého ucha. Zmateně jsem se rozhlédla. Musím už něco říct!

,,Harry.." Začala jsem vzlykat. Harry se ohlídl, ale ne jako bych od něj čekala. Vypadal šťastně a přitom já už zase brečela. ,,Harry, mmmm...." rozhlížela jsem se zoufale. ,,Prosím."

,,Říkala jsi Zayn?" Zasmál se.

,,Ne..."

,,Stejně chci, aby tě poznali i ostatní." Přesvědčoval mě. Ale já vím, že čekal, že vyberu jeho. Rozhodla jsem. Nic jiného mi nezbylo, Zayn a Louis pro mě myslím mohli být to nejhorší.

,,Harry, Liam a Niall." Koktala jsem.

,,První!" vykřikl trochu opilý Harry a já si oddychla. Pohodička. ,,Nečekal jsem, že budeš chtít zrovna moje péro. Asi ti moc věrná nebude, Zayne." zasmál se. Zayn se na něj závistivě podíval, zatím, co ostatní se smáli.

Harry mě chytl za loket a táhl tam, kde jsem se dnes probudila. Nebo včera? Bylo kolem půlnoci, myslím. Harry zamkl dveře a já se lekla. Proč zamyká? To přeci nemůže myslet vážně!

In Between LoveWhere stories live. Discover now