28. Daddy's here

730 26 0
                                    

Vrzly dveře a Harry i vlezl pod deku ke mně. Viděla jsem jeho spokojený výraz z toho, že přišel do krásně vyhřáté postele. Nijak si mě nevšímal. Lehl si vedle mě a věnoval se svému telefonu. Bolelo to. Nevím, co přesně, ale cítila jsem takový tlak na hrudi. Potřebovala jsem jeho pozornost a vědět, že mě stále miluje.

,,Harry...?" zakňourala jsem. V mém hlasu byla znát nejistota, nevěděla jsem na čem jsem, na co se ho chci zeptat a jestli to vlastně chci vědět.

,,Copak?" Odvrací svůj zrak od mobilu na můj zarmoucený obličej.

,,Proč... proč je to všechno teď tak jiné?" Ptám se opatrně a obejmu Harryho kolem těla. Když si zabořím hlavu do jeho břicha a ucítím jeho osobitou vůni, která mi tak dlouho chyběla, rozbrečím se. Vše v co doufám je, aby řekl, že je vše v pohodě.

,,Mám teď jen hodně práce. Jsem přetažený." Povídá a pak mi přejede přes obličej prsty. Zjistil, že mi tečou slzy. Setřel je a začal mě pomalu konejšivě hladit po vlasech. ,,Ty brečíš, princezno? No tak, nebreč. Shhhh." Uklidňuje mě a já po dlouhé době cítím, jak se jeho svaly naprosto uvolňují a on se ke mně tiskne a vkládá mi ty pusinky do vlasů, co mi tak moc chyběly. Chtěla bych mu říct o všech mých pocitech, ale vím, že pokud začnu mluvit zhroutím se a pokud se zhroutím, ničemu nepomůžu. A tak mlčím v jeho objetí a vnímám jen tu přítomnost. Dusím se problémy, ale teď právě vdechuji jen Harryho vůni a to je lepší.

Je zvláštní, jak mě teď drží. Jak mě teď hladí. Byla jsem asi zvyklá na to, že kdykoli na mě Harry sahá, má to sexuální podtext. Vím, že mě to mrzelo, ale teď mě snad mrzí, že to tak již není. Ne kvůli tomu, že by mi mezi námi intimita chyběla, ale asi jsem si sama o sobě myslela, že pokud nebudu první příčkou v jeho životě, můžu být na prvním místě v jeho posteli. Teď se zdá, že už o mě nejeví žádný zájem a to proto jsem tak zklamaná. Nevím, jak se mu mám nabídnout. Mé srdce je pro něj přeci otevřené už dlouho.

,,Miluju tě, Harry." Otáčím se k němu čelem. Ale nedokážu se koukat do jeho očí bez pocitu méněcennosti a tak ve slovech nepokračuji, jen mačkám jeho krk v mém objetí a jeho ruce hladí má záda.

,,Já vím, kočičko, já tebe taky." Cítím, jak slova vibrují jeho hrdlem a pak se jeho hluboký hlas rozleje místností. Vše mě nutí k pláči. I když pochybuji o tom, že to kdy myslel vážně, část mě tomu uvěří automaticky. Uvěřila by i kdyby řekl, že umí létat. Je to absurdní, ale je mi příjemné poslouchat to, i když to asi není pravda. Lži se vždy lépe poslouchají. ,,Daddy je tu s tebou. Nemusíš plakat." Dodává.

,,Daddy?" Ujišťuji se, že to řekl. V našem vztahu opravdu "tátu" připomínal. Bylo to zvrácené, ale jako holka, co tátu nikdy neměla, jsem v něm našla tuhle ztracenou autoritu a proto mi to nevadilo.

,,Ano, baby. Shhhh. Půjdeme spinkat?" Ptá se opatrně. Za jeho hlasem bylo slyšet ta skrytá možnost, že ještě spát nepůjdeme. Neuměl tohle skrýt.

,,Ano, půjdeme, Daddy." Odpověděla jsem nejistě. Nereagovala jsem na jeho skrytou nabídku. Jistá část mě si to přála, ale jen proto, abych si dokázala, že se náš vztah nezměnil. Ta rozumná mi říkala, že mě nemusí milovat jen proto, že s ním spím. Jemu není patnáct, jako mě.

,,Líbí se mi, jak to říkáš. Proč si mi tak neřikala už dřív?" Otáčí mou hlavu tak, aby se mnou mohl mluvit tváří v tvář. ,,Řekni to ještě." Pobízí mě a opět vidím dominanci v jeho očích, krom toho jak vyzařuje z jeho hlasu.

,,Daddy." Šeptám. Cítím příval krve do mého obličeje. Jsem ráda, že je tu takové šero. Určitě ví, že jsem červená, ale aspoň to nevidí, jak moc se stydím. Harry téměř zavzdychal z mých slov. Musí ho to opravdu vzrušovat. ,,Chci zase jednou spát v tvým objetí." Stačím téma zpět ke spánku.

,,Chyběla si mi, malá." Zkouší Harry opět navodit konverzaci. Jeho ruce sjíždí na můj zadek, přes který mě hladí jakoby nic. ,,Už je to celkem dlouho, viď?" Ptá se mě a já vím, kam tím směřuje.

,,Hm." Přikývnu hlavou a dál nevěnuji pozornost jeho narážkám.

,,Chybí ti to?" Provokuje mě a přejíždí prstem lehce po mých kalhotkách. Mému tělu se to rozhodně líbí. Ale mně ne.

,,Harry, já.." přeruší mě.

,,Oprav se. Chtěl jsem, aby si mi říkala jinak." Napomene mě až skoro naštvaně, jako bych něco provedla a tím mě ještě víc znervózní.

,,Daddy." Opravím se.

,,Ano?" Pozvedl obočí.

,,Chtěla bych jít spát, spát a ty bys mě objímal."

,,Takže mě nechceš?" Šeptá mi do krku. Lhala bych, kdybych tvrdila, že to chci.  Vše co jsem chtěla a potřebovala byla Harryho přítomnost blízko mě.

,,Jsem hrozně unavená, Daddy." Šeptám do jeho rtů a políbím ho. Líbá tak hezky. Jeho rty hřejou ty mé.

,,Dobře, princezno, půjdeme spinkat." Popřejeme si dobrou noc a Harry si položí mou hlavu na hruď. Zvuk jeho bijícího a klidného dýchání mě uklidňuje a já pomalu padám do hlubokého spánku.

In Between LoveWhere stories live. Discover now