32. It hurts

619 32 2
                                    

,,Nech mě ti to vysvětlit." Říká nervózně Harry, když se ke mně blíží s rukama nad hlavou, jakoby se vzdával. Jeho hlas se taky klepal. Všichni jsme věděli, že tohle se nemělo stát. ,,Víš, já... Gigi, mrzí mě to. Moc mě to mrzí. Neměl jsem..."

,,Neměl si?" Přerušuji svým křikem Harryho. ,,Ne, to si teda fakt neměl, Harry. Ty si mě křivě obvinil, že jsem spala s Niallem, ale přitom si to ty, kdo je nevěrnej!" Prskám Harrymu do obličeje. Jsem tak naštvaná, že bych ho klidně zabila, kdybych mohla.

,,Promiň mi..." zkouší se dostat ke slovu.

,,Prominout? Já ti mám prominout co? Že si mě přivázal k topení v šatně a nechal tak celou noc, protože jsem ti nedokázala udělat dobře? A druhý den šukáš naši služebnou? Je mi z tebe špatně, Harry!" Chrlím na něj své výčitky, než mě má agrese naprosto ovládne a z nenadání během mžiku pleskne facka Harrymu na tvář, a to pořádná. Trochu se mu z ní pootočila hlava a na tváři mu zůstává perfektní červený otisk mé ruky. Nebojím se ani, že mi ji vrátí. Stojí jako přikovaný s nevěřícím obličejem. Nevím, jestli nemůže uvěřit tomu, že jsem mu právě dala facku a seřvala ho, jako malého kluka, nebo nemůže sám uvěřit tomu, co udělal, protože tomu já nemůžu uvěřit taky. ,,A ty? Včera jsem si myslela, že už začínáme být kamarádky. Že si vlastně celkem v pohodě." Opovrhuji Selenou. Teď ignoruji Harryho, který jen pozoruje, co chci udělat. Sundavám si své lodičky a jednu z nich si nechávám v ruce, abych ji mohla po Seleně hodit. ,,Spletla jsem se. Měla jsem dát na první dojem. Si obyčejná zkurvená děvka!" Křičím hystericky a hodím po ní lodičkou, na co Selena vykřikne, když ji zasáhnu přímo do obličeje.

,,No tak, pojď si to vyřídit do obýváku." Říká Harry klidně a pomalu mě za rameno otáčí a vycházíme ze dveří. Ani jsem si nestihla všimnout, že si musel během mého výstupu se Selenou vzít boxérky, ale jsem za to ráda, teď se nechci na jeho nahé tělo ani koukat. ,,Gigi, moc mě to mrzí. Ale uvědom si, že je to taky tvoje chyba." Omlouvá se a já nemůžu uvěřit tomu, co právě řekl. Jak mohl tohle vůbec vypustit z úst.

,,Co to, kurva, plácáš, Harry? Moje chyba? Nechala jsem tě mi ubližovat. Nikdy tě nezajímá, jestli mě to bolí. Jde ti jen o sebe, jen o to, aby ses mohl udělat. A já se vážně snažila, Harry." Hroutím se, když mu tohle musím říkat. Ale vím, že teď je ta nejlepší a nejvhodnější chvíle mu říct všechno tak, jak to opravdu cítím, tak, jak to prostě je. ,,Snažila jsem se už od začátku, aby si se mnou byl šťastný."

,,A já jsem taky předtím byl..." pokládá mi Harry ruku na rameno, ale já ji ze sebe hned strhávám.

,,Nepřerušuj mě. Já vím, že ti není tolik, jako mě, nestačí ti, se držet za ruce a usínat v objetí. Proto jsem se snažila už od začátku ti dát celý svoje tělo. Je to asi jediná věc, co ti můžu dát a co po mně chceš. Dal si mi nový život, dostal si mě z toho nejhoršího pekla, jaký si umím představit. A já ti byla a pořád jsem vděčná, Harry. Pořád cítím, že ti tolik dlužím. Už od začátku jsem z tebe měla jiný pocit než z ostatních. Něco mezi námi prostě bylo jinak. Nespala jsem s tebou jen proto, že si mě mohl dostat pryč, chtěla jsem to, Harry. Ale nemůžu ti odpustit to, kdy jsem to nechtěla a ty sis to vzal stejně. Nemůžu ti nikdy zapomenout, jak moc si mi tím ublížil a ani ti nemůžu zapomenout tu bolest, kterou jsem musela přetrpět tady v tomhle domě, když jsem se snažila ti dát, co chceš přesto, jak moc mně to někdy ničilo. Ale bohužel, není tělo to jediný, co jsem ti dala, Harry. Dala jsem ti i svoje srdce, svojí lásku a svojí důvěru. Myslela jsem, že mě taky miluješ, ale když jsem tolikrát byla celé dny sama doma nebo usínala bez tebe a ráno se probouzela v prázdné posteli, pomalu mi došlo, že to tak asi není. Odpustila bych ti i to, jak se ke mně chováš, protože ty dny a noci, který jsem strávila s tebou, byli nejhezčí v mém životě. Ale to, že si mě podvedl se Selenou bolí až moc, Harry. Tak moc to bolí." Dokončím svou řeč a naplno se rozbrečím. Harryho pronikavě zelené oči skenují můj ubrečený obličej a skoro bych řekla, že jsem v nich zahlédla výčitky. I když na to nic neříká, tak mě s neutrálním výrazem ve tváři stahuje do jeho horkého objetí, ve kterém mačká můj obličej do svého hrudníku a svou bradu si opře o mou hlavu. Vzlykám do Harryho motýlího tetování a cítím takovou psychickou bolest, že to ani nedokážu slovy popsat. Slyším opatrné kroky za námi a cítím jak Harry pokývne hlavou Seleně na pozdrav a pak už za ní jen prásknou dveře.

Můj pláč se nedá utišit. Jsem zlomená a s každou myšlenkou mé srdce jen dál praská. Nevím, co bude dál.

In Between LoveWhere stories live. Discover now