21. Run away with Harry 13+

1.1K 19 0
                                    

"A pak Zayna odvezl k našemu doktorovi. Prý tam chvíli pobyde." Vypravuje mi Niall u mě v pokoji, co se stalo po tom, co jsem já i Zayn ztratili vědomí. Podle všeho je teď dům bez Zayna na pár dnů. Mám šanci utéct. Mam šanci znovu žít normálně.

,,Takže jsem teď volná?" Ptám se s lesklýma očima Nialla. Ten pocit je více než úžasný.

,,To mu chceš zase utéct? Neviděla jsi, jak moc byl v prdeli teď, když jsi zmizela?" Ptá se mě Niall a srulovanou bankovkou šňupe čáru, co si pečlivě připravil na mém nočním stolku. Už vím, že když jsem potkala Nialla tenkrát v takovém stavu, byl pod vlivem drog. Ještě nevím, co bere, ale už se mi k tomu přiznal a když jsme sami, někdy šňupe i přede mnou.

,,Jak zase utéct? Nini, Zayn mě zamkl někde ve sklepě připoutanou ke stolu za to, že jsem mu chtěla zabránit znásilňovat Kylie!" Křičím a z mých oči opět tečou proudy slz, když vzpomínám na Zayna a všechno kolem něj.

,,Zayn tě zamkl tam dole? Ty jsi byla 3 dny zamčená ve sklepě? Zayn říkal, že jsi utekla! Jen Louis a Liam tě hledali venku, já ani Harry jsme tě nechtěli tahat zpět do tohohle pekla. Ani jsme tě nehledali, promiň mi to, Gigi." Řekl Niall i přes to, o čem se mluví, bezcitně. Byl tak zfetovaný. Měla jsem vztek na celý svět. Zayn mě tam zamkl a lhal, že jsem utekla. Chtěl mě zabít! Ale já se nenechám připravit o svou šanci žít. Vím, že teď nejsem ve stavu, kdy bych mohla utéct, ale myslím, že v něm budu opět dřív než se Zayn vrátí z nemocnice.

Odešla jsem z pokoje po schodech dolů až do obýváku. Harry něco ťukal do kalkulačky a zapisoval do sešitu. Rychle jsem zašla do kuchyně. V lednici byla opět spousta alkoholu, ale taky jídla v krabičkách, co si zřejmě někdo obědnal, ale nesnědl. Otevřela jsem krabici čínských nudlí s krevetami a začala jíst ještě u lednice. Opět se vraceli křeče do břicha a proto jsem to zapila vodou s práškem na bolest. Nakonec jsem opravdu rychle snědla všechny nudle. Rozhodla jsem se, že se půjdu vykoupat. Jistota by byla koupelna u mého pokoje, ale když tu teď Zayn není, mohla bych se prohrabat jeho pokojem a najít něco, co bych mohla použít proti němu. Navíc když řeknu, že jsem se šla koupat nikdo nic nezjistí, protože mě nebudou podezřívat.

,,Harry, můžu se jít koupat? Jen si vezmu od Zayna nějaký sprcháč." Zeptala jsem se, když už jsem stejně byla na cestě k Zaynovo pokoji. Harry hned vystartoval za mnou a chytl mě za ruku.

,,Když tu Zayn není, nesmíš k němu do pokoje. Ale nějaký sprcháč ti dám. Pojď se mnou, mám i holčičí, co používala Kylie." Mumlal když mě táhl za ruku k němu. Ale jméno Kylie mě zarazilo.

,,Kylie, co se pak stalo s Kylie, Harry?" Křičím a brzdím Harryho rychlý pohyb. Bez odpovědi nikam nejdu.

,,Nic, co by si potřebovala vědět." Vyprskl na mě a zatáhl mě ještě víc silou. Ale já bez odpovědi opravdu nikam nejdu!

,,Řekni mi to, Harry! Nezbavíš se mě jinak!" Křičím se slzami v očích a pohledem zabodlým do Harryho. Harry si jen povzdechne a jeho oči se také zalesknou.

,,Gigi, Zayn mojí babygirl... On ji... víš on ji... byla moje, ale Zayn..." koktal a z mých i Harryho oči už tekly slzy. Vyměňovali jsme si pohledy plné bolesti, než mě Harry z ničeho nic pevně přimáčkl na svou hruď a rukama obmotal mé ramena. Vzlykala jsem do jeho trička a on do mých vlasů.

,,Neměl právo to udělat. Miloval jsem ji a myslel, že ona mě taky, ale celou dobu se jen snažila dostat Zayna až ho dostala. On ji... tak hnusně znásilnil, že mi včera umřela na vnitřní krvácení. Já vím, že ses jí snažila pomoct, ale potom, co si utekla si Zayn vybil vztek na ní. Doufal jsem, že už tě nikdy nenajde, Gigi, pokud chceš normální život, musíme utéct." Šeptal mi do vlasů. Ale ani on nevěděl celou pravdu.

In Between LoveWhere stories live. Discover now