33. Mute 13+

1.2K 39 12
                                    

Tím, co se stalo se změnilo naprosto všechno. Je tu jen ticho. Nikdo s nikým nemluví. Selena s Harrym. Harry s ní. Já se Selenou. Ona se mnou. Ani já a Harry se nebavíme. Krom toho, že to přeci byla moje chyba, se mi už dál nemluvil, prostě to nechal spadnout až k tomuhle tichém dnu. Nevím, jestli ho to trápí tak, jako mě, snažím se si nalhávat, že jo. Ale kdyby mu na mě záleželo tak, jako mně na něm, tak by mě už přestal naprosto přehlížet a ignorovat. A aby toho nebylo málo, když si zalíhá večer do stejné postele, kde jsem a já se ho pokusím obejmout, odstrčí mě. Minule mě přímo odhodil, dopadla jsem tváři na noční stolek a rozsekla si o jeho hranu ret. Ani to ho nezajímalo. Nezajímá ho, když vedle něj celou noc brečím. Někdy až hystericky a on vůbec nereaguje. Usne jakoby nic. Pokud tedy spí doma. Pak jsou ty noci, kdy se bojím si jen pomyslet, kde se toulá. A tak nad tím nemyslím. Ležím zachumlaná pod dekou a vzpomínám jen na to dobré. Občas i usnu. Ale ráno mě budí Harryho potácení po domě, někdy sotva stojí na nohou, jindy přijde s modřinkami a rtěnkou na krku. Někdy je pár dnů v kuse pryč, a když přijde, poznám, že za tu dobu ani nespal.

Taky už nemá jeho krásné kudrnaté vlasy. Ostříhal se na krátko. A vlastně se to k němu teď i hodí, s těmi dlouhými kudrlinami vypadal tak roztomile a to už vůbec není. Už není sladký a milý. Je zahořklý stejně, jako alkohol, co pije od rána, kdy vstává, až dokud zase nejde spát. Už ani nevoní jako Harry dřív. Jde z něj cítit spálený tabák z cigaret nebo dámské parfémy od žen, co se na něj zřejmě celou noc mačkaly, když byl pryč. Celkově už se o sebe tolik nestará a možná proto se ostříhal, je to tak pro něj pohodlnější a ostatní názory ho nezajímají, protože jeho zajímá jen on sám. Jeho rostoucí strniště, které holí už jen dvakrát do týdne musí dost škrábat když líbá. Ale i přesto bych ho chtěla líbat. Tak moc bych chtěla.

Zoufale toužím po Harryho pozornosti. Řekla bych, že už jsem mu tak nějak odpustila, co udělal, jen jsem to nezapomněla a ani nemůžu. Chci, aby sem Selena přestala chodit, a aby se Harry zase vrátil do normálu. Potřebuju bejt zase jeho princezna. Schovat se v jeho náručí a zapomenout na tohle všechno. Musíme si promluvit, ale on se mnou nemluví.
-----------------------------------------------------------
Je 3:23, když mě vzbudí prásknutí dveří od koupelny u naší ložnice. Takže Harry přišel zřejmě před chvílí domu. To bude zase ve stavu. Ve stavu, kdy může podlehnout. A to já potřebuju. Jediné, co mezi námi zůstalo, je napětí. Ne komunikujeme spolu ale tahle energie tu stále je. Zřejmě jsem teď celá v její moci, protože opravdu nevím, kde se to ve mě bere. Normálně bych asi nevstala z postele a nešla za ním do koupelny, když slyším tekoucí vodu značící, že je ve sprše. Ale přesně to teď dělám, z nepochopitelných důvodu. Harry je otočný čelem ke zdi, takže o mě nemůže ani vědět. Rychle ze sebe sundám tílko a kalhotky a naprosto sebejistě vlezu k němu do sprchy.

Jeho mokré tělo vypadá v šeru téhle koupelny naprosto dokonale. Horká voda, která už stéká i po mém těle tvoří páru, která se točí kolem Harryho rožhaveného těla. Jakoby byl ještě svalnatější. S těmi krátkými vlasy a strništěm ještě nádhernější. A zkurveně mě přitahuje. V jeho tváři vidím nejistotu, co se to právě děje a proč stojím nahá vedle něj ve sprše pozdě v noci. Ale jeho oči doslova hoří tak, jako ty moje.

Neříkám ani slovo jen se k Harrymu prudce vrhnu a za krk a zátylek si ho stáhnu dolů na mou výšku, abych ho mohla začít nespoutaně divoce líbat. Harry mi na to neodpoví, oněměli jsme. Ale dravé polibky mi hned oplácí. Jeho velké ruce mě chytnou za boky a přímo mě přirazí na své horké tělo pod proudem sprchy. Voda nám oboum teče i přes obličej, ale nedokážeme se odtrhnout od líbání. Přesto, že Harryho ústa chutnají jako whisky a cigarety a už nejsou tak vláčné, jako bývali, dává mi tenhle polibek to, co jsem si už tak zoufale potřebovala. Jeho strniště škrábe mou bledou tvář tak, že to opravdu bolí, jeho ruce drtí mé boky a sjíždí na můj zadek a teď už se nemůžu uklidňovat nebo Harryho mírnit taháním za jeho vlasy, protože jsou tak krátké. Vypadá s nimi ještě víc dominantně, oh bože.

Harry mě pod zadkem podepře, jakobych pro něj byla lehká jako pírko a zvedne si mě tak, abych nohama objímala jeho pánev. Pak mě opře zády o mokrou kachličkovanou zeď, která kupodivu stále studí, tak prudce, že mi až vyrazí zbylý dech z plic a jeho neuvěřitelně tvrdá erekce narazí do mého břicha. Už teď z tohohle jsme udýchaní a naše nadržené vzdychy se rozlíhají koupelnou, ve které by jinak touto hodinou bylo hrobové ticho. Tohle nám oboum tak chybělo. Nemůžeme dál čekat. Harry znenadání prudce vnikne do mě a páni, tohle už jsem necítila dlouho. Líbání přeruším záklonem hlavy a z mých úst vyjde něco mezi "au a oh". Jsem tak plná. A je to tak dobré i přes to, že to zatím bolí. Harry se nezdržuje, to on nikdy nedělal a místo mých rtů líbá můj krk a hrudník, když pokračuje v naší aktivitě. Nechává mě hlasitě vzdychat. Bolest se vytrácí, ale je tu nový důvod, co mě nutí téměř křičet a to je vrchol, na kterém jsem už moc dlouho nebyla. Vím, že Harry to ví taky. Zkousne si ret a zasekne svůj pohled na studování mého obličeje, když mu ryju nehty do ramen a padám do ráje. Je to tak špatné a dobré zároveň. Jen co se trochu proberu z mého orgasmu se k němu blíží Harry. Drtí můj zadek a jeho posledních pár agresivních pohybů ho dostane až k tomu momentu, kdy mě ze sebe rychle sundavá a jeho sperma odnáší rovnou voda. Oba na sebe zůstaneme jen udýchaní hledět s nicneříkajícími výrazy. Myslím, že tohle toho řeklo dost.

Harry se zhluboka nadechne a sebere země sprchový gel, co tu měl pohozený. Vymáčkne si ho do rukou a pak k mému překvapení nezačne umývat sebe, ale mě. Otočí si mě k sobě zády a já se opírám hlavou o jeho hruď, zatím co si užívám jeho horké ruce klouzající po celém mém těle. Přesto, že má prsa i klín už namydlil více než perfektně, jeho ruce dál hladí mé bříško než se omotají kolem mého pasu a Harry si opře bradu o mou hlavu. Takhle zůstaneme ještě chvíli stát pod tekoucí vodou a já vím, že mi z toho krásného momentu vyteklo z očí pár slz, které ale hned odnesla voda s sebou a tak o tom Harry díky bohu ani nemůže vědět. Pak vypne vodu a opustí sprchu jako první, aby mi mohl podat ručník.

Mé nohy se ještě stále třesou, když se snažím jít si už lehnout do ložnice. Celkem mě zklame to, že Harry už leží tak, jako vždycky, na zádech a vůbec na mě nečeká. Lehnu si vedle něj, ale rozhodnu se, že to ještě není čas vzdát. A tak se otočím a na Harryho se z ničeho nic zachytím jako klíště. Chvilku jen překvapeně leží, než v tichosti omotá své ruce kolem mě.

A je mi tak dobře. Tak moc krásný pocit, z Harryho teplého objetí mě uspává. Hlavu mám na jeho hrudníku a do ucha mi bije jeho srdce. Je krásné vědět, že ho opravdu má a bije, i když ne pro mě.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Oct 12, 2020 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

In Between LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat