18. "Let me for yourself, Zaynie" 13+

1K 25 0
                                    

Zayn vtrhl ke mě do pokoje. Byl tak naštvaný. Skoro hořel. A já se ho bála. Co jsem udělala? Vždyť už tu 14 dnů ležím.

,,Co to mělo znamenat?" Křičel. Zuřil.

,,Zaynie, to Harry! Prosím, nezlob se na mě!" Brečela jsem. Skoro automaticky, když jsem ho opět viděla zuřit. Jako kdybych opět spadla na dno.

,,Harry tě měl ztřískat! Abych to nemusel zase dělat já! Jsi odporná, hloupá a nevděčná! Myslíš si, že utečeš? Že utečete?" Křičel, ale já nechápala, jak to ví. Vždyť tu nebyl... a nikdo to nemohl slyšet.

Zayn mi ukázal jeho mobil. Přehrávalo se tam video, kde jsme já a Kylie mluvili o útěku. Rozhlídla jsem se po pokoji. Vypadalo to, že kamera musí být někde ve světle na stropě. To znamená, že viděl všechno. Když jsem si tu povídala s Niallem, když mi tu Liam říkal, že Zayn mě nemá jen jako hračku, to proto to říkal. Všechno to na mě bylo nahrané. Viděl, když jsem tu každou noc brečela. Když jsem se převlíkala a klepala se strachy. Všechno to pozoroval.

,,Chceš ještě něco vidět?" Zeptal se když už ukazoval další video. ,,Tohle tě čeká taky."

V prázdné místnosti seděla svázaná Kylie. Svítila tam jen jedna žárovka, proto jsem toho moc neviděla. Viděla jsem jen jak někdo přinesl misku s jídlem a druhou s vodou, které položil na zem. Byl to Harry. Pak přišel Louis a Liam. Věděla jsem, co jí čeká. A věděla jsem, že mě taky. Skočila jsem Zaynovi kolem krku a strašně moc ho zmáčkla. Brečela jsem mu do mikiny a odmítala se pustit. Zayn se sice postavil z postele, jako bych nic nevážila, ale já se nemínila pustit. Visela jsem z jeho krku a zajíkala se pláčem.

,,Prosím, prosím, prosím, nedávej mě jim, Zayne! Já nechci, nech si mě jen pro sebe, Zaynie, já tě prosím!" Křičela jsem mu do hrudníku. Neviděla jsem mu do obličeje, ale vím, že se usmíval. Určitě si přišel jako vítěz. A já jako totální nula. Nenávidim ho z celého srdce a teď se mu vlastně sama vnucuju na sex. Říkám mu, aby mě znásilnil, znovu.

,,Tím říkáš, že mě necháš, abych si s tebou dělal, co chci a až bude po všem, půjdeš se nechat zavřít do té místnosti jako Kylie?" Políbil mě do vlasů a za hrudník mě sundaval z jeho krku. Stála jsem před nim, tak malá a proti němu bezbranná.

,,Ano, Zayne. Dě-děkuju." Řekla jsem se slzami a podívala jsem se na Zayna.

,,Klekni si na kraj postele, lásko." Pokynul mi rukou za sebe a odstoupil od místa, kde chtěl, abych klečela. Zayn se svlékal až do boxerek. Byl sexy když se svlékal, jeho svaly se pohybovaly pod potetovanou kůží, ale já vůči němu cítila odpor. Pak jsem si jen klekla na postel a rozbrečela se. Přišlo mi líto, že tohle zažívám. Že mě teď opět zneužije a já tu 'dobrovolně' klečím.

Cítila jsem, jak mě Zayn přidržuje za bok a pak do mě vniká. Jeho dotek mě pálil a stejně tak i můj rozkrok. Zamručela jsem přes svůj zkouslý ret, stále to tolik bolelo. A bylo to odporné. Tvrdě do mě přirazil a s mým křikem jsem vyhrbila záda. Zayn se mě okamžitě snažil pohnout zpět a u toho mě stále tlačil víc a víc na sebe. Kroutil pánví a snažil se se do mě vejít celý, ale nešlo to. Vzlykala jsem a sotva se držela v kleče, lokty se mi bolestí podlamovaly. Zayn ze mě prudce vyšel a stočil mě pod sebe.

,,Pšššt, zlato, takhle ti nechci ublížit." Setřel moje slzy a já se mu koukala do obličeje. To už do mě ale opět přirážel. Kňučela jsem a štípala Zayna do rukou. Na chvíli přestal a zůstal ve mě bez pohybu.

,,Baby, musíš se uvolnit." Šeptal. Přiložil svou ruku na mé intimní místo a pomalu a jemně začal třít můj klitoris. Koukala jsem na něj jako na zbožný obrázek přesto, že on je ďábel a nespouštěla oči. Najednou jsem se ne svou vůlí stáhla kolem jeho penisu a pak se zase uvolnila, ale o něco víc než předtím. Zayn zavzdychal a trochu zrychlil pohyby jeho prstů. Vypadal, jako by to dělalo dobře i jemu. Co je horší, líbilo se to i mně. Bylo to opravdu zvláštní. Vydechla jsem asi až moc hlasitě všechen vzduch, co jsem v sobě zadržela. Zayn mě propaloval tím nejčokoládovějším pohledem. Prohla jsem se v zádech z těch pocitů, co mi dávaly jeho prsty. Ale opět mě jeho přítomnost ve mě zabolela. Zakňučela jsem a Zayn mi opatrně přidržel pánev, abych si zbytečně neublížila.

,,Pomalu, zlato, půjdeme na to pomalu." Zayn ze mě vyšel a sklonil se hlavou až k mému rozkroku. Pořád se mi ale koukal do očí a jeho pohled přes ty dlouhé černé řasy byl opravdu... ďábelský... Pomalu mě celou od spodu olízl a já se opět prohla v zádech, ale tentokrát bez bolesti. Zayn kmital jazykem snad všude kde jen mohl, ale já se nedokázala uvolnit při vědomí, že je to stále ten samý Zayn, co mě znásilnil a zbil.

,,Chci, aby si u toho vzdychala moje jméno, zlatíčko. A chci, aby ses udělala pro mě." Určitě jsem byla červená, když se mnou takhle mluvil. Ale nemohla jsem se přestat soustředit na to, co jsem cítila. Zayn do mě strčil jeden prst. Zakňučela jsem, ale to už přidal i druhý. Chytila jsem ho za ruku, ale on druhou rukou chytil moje a držel je.

,,Neboj se." Šeptal a já se opět třásla pod jeho dechem na mém nejcitlivějším místě. Opět pracoval jazykem a pomalu rozpohyboval i prsty, které jezdily ven a zase zpět dovnitř. Přestávalo mi to vadit. Začínala jsem nenuceně vzdychat. Jeho jméno. Moje steny. Jeho prsty a jazyk. Myslím, že byl v tomhle opravdu dobrý. Zayn mě nechal párkrát nadechnout než do mě opět vnikl svým penisem.

Bolelo to... Nebylo to jako předtím. Ale snažila jsem se dělat, že se nic neděje a nechat ho dosáhnout svého vrcholu, aby mi dal zase pokoj. Viděla jsem jak moc se snaží ovládat. Ale už to trvalo moc dlouho. Moc dlouho na to abych to já zvládla a moc dlouho na to aby to Zayn vydržel. Když zrychlil, zaryla jsem mu nehty hluboko do kůže na pažích.

,,Vydrž to, Gigi, shhhh." Šeptal. Pak do mě ale začal zase přirážet tak tvrdě. Tak rychle. Bylo to jako když mě tenkrát znásilnil a bolelo to. Křičela jsem jeho jméno, jen aby přestal. Všechno se mi vrátilo. Byla jsem tak naivní když jsem myslela, že už na mě bude hodnější. Tohle je ten pravý Zayn. Ten, co právě vzdychá protože mě opět znásilňuje. Ale je to znásilnění, když jsem si to předtím užila? Jeho horký dech jde přímo na můj obličej, ale slzy mě jistě nepálí jen z toho důvodu. Za chvíli ze mě vyšel a dodělal se na mé břicho. Nenávidim to, že neměl ani blbý kondom. Spí se všemi děvkami a pak i se mnou.

Natahoval se pro pusu hned, co svým tričkem setřel všechno sperma z mého břicha. Cítila jsem se zneužitě a ponížená, a klepala se, ale přišlo mi, že už z něj nemam takový strach, jako před tím, což je opravdu zvláštní. Mělo by to být obráceně. Ale pusu jsem mu nedala za to, co se mnou udělal. Vzdal to a šel se radši obléknout.

,,Myslím, že by sis měla promluvit s Kylie." Řekl a chytil mě za vlasy. Zvedl mě z postele a přiblížil se k mému uchu. ,,Shhhh." Dal mi prst přes pusu.
Chytla jsem jeho ruku na mých vlasech, ale on mě i tak táhl dál a rovnou i ze schodů. Křičela jsem a slyšela, jak se uchechtl. Z očí mi tekly slzy. Nechápala jsem proč se ke mně zase takhle chová. Proč mě jen takhle použil. Blížili jsme se ke schodům dolů do sklepa. Slyšela jsem tam hrozný křik, určitě tam znásilňují Kylie.

,,Ne, Zayne, slíbil si mi to, prosím!" Křičela jsem a kopala kolem sebe. Nemůže mě jim předhodit.

,,Klid, zlato." Řekl když mě už vhazoval přímo do místnosti a šel hned za mnou.

Momentálně se Kylie prala s Harrym, který ji pořád osahával a všichni se tomu smáli. Když se na nás podívali všichni odešli. Zůstali jsme tu jen já a Kylie.

In Between LoveWhere stories live. Discover now