25. New maid

769 25 2
                                    

Ráno, když jsem se probudila u mě ale Harry už nebyl. Mohla jsem se jít umýt a připravit, až půjdeme dnes ven, ale hrozně jsem chtěla ještě obejmout Harryho. Když jsem se zvedala z postele, bolelo mě břicho. Bolelo mě téměř všechno od pasu dolů. Bylo mi trochu líto, že jsem musela udělat to, co jsem udělala včera. Neměla bych si nechat takhle ublížit. Ale nevím, jak udělat Harryho šťastného. Na jednu stranu mě ta bolest těší, připomíná mi, že jsem si to nechala líbit pro něj. Jednou jsem splnila jeho přání.

Šla jsem z ložnice do obýváku, kde byla puštěná televize, ale Harry u ní nebyl. Napadlo mě, že dělá snídani. Někdy ji ráno dělá a je u toho hrozně sladký. Už jen ta představa mi ještě víc zvedla náladu. Nahá chodidla capaly o parkety, když jsem utíkala do kuchyně. Ale Harry tu nebyl. Nic tu nebylo. Zaslechla jsem dívčí hlas, přišlo mi, že vychází z naší šatny, ale nechápala jsem, kdo by to mohl být.

Otevřela jsem dveře a viděla Harryho do půl těla. Měl na sobě černé skinny jeans a v ruce držel bílý huňatý svetr, ale naproti němu stála nějaká dívka též jen v džínách a podprsence. Když si mě všimla, zčervenala a začala se rychle oblékat. Co jsem přišla, vzduch tu byl o dost těžší. Byli ticho. Jako bych jim zkazila dobrou zábavu, zřejmě. Čekala jsem, že mi někdo něco vysvětlí, ale viděla jsem v odrazu nástěnného zrcadla, jak na ni Harry mrkl a ona se na to stydlivě usmála. Pak se otočil a přešel ke mě.

,,Dobré ráno, zlato. Moc se omlouvám, že ještě není snídaně, dnes se najíme venku. Víckrát se to už nestane, najal jsem nám totiž novou služebnou, Gigi, tohle je Selena, Seleno, tohle je Gigi." Představil mi tu dívku. Myslím, že jí bude těsně po 20. Je krásná. Je vysoká, ne, jako já, má krásné dlouhé nohy a tělo jako z Playboy časopisů. Já mám postavu a váhu tak 12ti letého dítěte. A přesto, že mám celkem dlouhé nohy, nejsem vysoká. Ona vypadala jako modelka. Viděla jsem, jak se koukala na Harryho a on na ní. Líbil se jí a ona jemu.

,,Aha." Řekla jsem nepříjemně směrem k Seleně. Přeměřila si mě pohledem a já ji. ,,A v kolik půjdeme, zlato?" Ptám se provokativně Harryho.

,,Umm, tak se připrav. Já se jen obleču a počkám na tebe v obýváku." Mačkal ze sebe. Zřejmě ho znervózňovala přítomnost nás obou v jedné místnosti.

,,Hned jsem zpět." Odběhla jsem do koupelny. Rychle jsem si opláchla obličej a vyčistila zuby. Harry má rád, když si nechám rozpuštěné vlasy a tak si je tak nechám. Obočí jsem si jen trochu přibarvila a řasenkou si zvýraznila oči. Světle růžová rtěnka se k mé bledé kůži hodila a tak jsem se šla obléct. Hrozně jsem se chtěla dnes Harrymu líbit a užít si náš den venku. Vzala jsem si rudé spodní prádlo s krajkami. Vím, že se Harrymu líbí, sám mi ho kupoval. Jen ve spodním prádle jsem se vydala do šatny. Harry už seděl v obýváku a Selena utírala prach. Samozřejmě u toho vystrkovala zadek z její krátké černé sukně přímo k Harrymu. Děvka. Vzala jsem si obyčejné džíny, černou košilku a na to ještě červený svetr k tělu. Byla jsem připravená vyrazit.

V chodbě jsme si vzali kabáty a boty. Pak jsme nasedli do Harryho Range Roveru a jeli v tichosti kam Harry mířil.

,,Co si dělal se Selenou v šatně?" Ptala jsem se potichu Harryho. Nechtěla jsem ho naštvat, ale stále mi to vrtalo hlavou.

,,Jen jsem ji ráno provázel po bytě. Šatna byla to poslední, kam jsem ji vzal." Odpověděl bez zájmu a věnoval se řízení. Dokonce si pustil rádio, aby se mnou zřejmě nemusel komunikovat. Ale nevěřila jsem tomu, co řekl. Hned jsem rádio ztlumila a ptala se dál.

,,Tak proč jste byli oba dva bez triček?" Zvýšila jsem hlas.

,,Bavili jsme se o tetováních. Chtěla vidět toho motýla, co mám na břiše. Říkala, že si taky bude nechávat dělat tetování a chtěla mi ukázat kam. Gigi, nehroť to, vždyť to nic není." Odpovídá mi Harry už podrážděně. Vidím, jak stiskl čelist a jak stlačil v rukách volant.

In Between LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat