Chapter 53

562 55 5
                                    

Ze zeggen dat je van liefdesverdriet goed ziek kan worden. Heb ik nooit geloofd. Liefdesverdriet was iets wat absoluut niet kon, want je was klaar met je relatie en dus hoefde je er ook niet meer om te sippen. Liefdesverdriet was ook iets wat mij nooit zou overkomen, omdat ik simpelweg geen vriendje zou kunnen krijgen. Hoe pijnlijk hard kon ik daarnaast zitten. Volgens mij heb ik al vijf dozen tissues leeggesnoten, en de ozonlaag vijf graden laten opwarmen met het gebruik van het theeapparaat. Ik ben bleker dan ik ooit ben geweest en ik heb me nog nooit zo verrot gevoeld, zelfs niet tijdens de hevigste koorts. Niall heeft me helemaal plat gestalkt, maar ik heb simpelweg mijn telefoon uitgezet omdat ik met niemand contact wil. Lerika heeft er ook niet naar gevraagd. Uit puur verdriet heb ik al drie dagen niks gegeten en dat zorgt er ook voor dat ik me zo slecht voel, maar ik kan niks binnenhouden. Mijn moeder is ten einde raad, en dat wil ik niet, want dan is zij de zoveelste die ik teleurstel of voor wie ik niet goed genoeg ben. Ik luister de hele dag zielige muziek en schrijf de meest depressieve gedichten, of staar doelloos naar MTV. Eigenlijk zou ik weer naar school moeten, maar ik heb geen idee waar ik de kracht vandaan haal. Een nieuwe dosis tranen stroomt over mijn wangen. En dat was tissuedoos nummer 6.


De deurbel gaat. Als ik opsta dansen er even sterretjes voor mijn ogen, maar die vervagen al snel. Als ik opendoe staat daar niemand minder dan Niall. Mijn eerste reflex zou zijn om de deur dicht te smijten, maar de blik in zijn ogen is genoeg om het niet te doen. Hij staart heel wazig en leunt in de deuropening. Ik gok dat als hij loslaat, dat hij ter aarde stort. 'Melody, ik heb je zo gemist, je bent mijn alles, je weet toch baby. Ga je vanavond mee naar de pub?' brabbelt hij vaag. Een geur van alcohol komt zijn woorden achterna. Ik bekijk hem onderzoekend. 'Niall, niet doen, je bent dronken en je bent 17. Dit is ongezond. Ga naar huis en ga je kater uitzitten, en laat mij met rust' zeg ik dwingend. Hij laat de deurpost los en valt een stukje mijn kant op. Ik vang hem net op tijd op. Hij kijkt me aan met zijn helderblauwe ogen, die nu raar staan. 'Ik ga nergens heen zonder mijn prinses. Olivia is boos op me.' 'Niet waar, Olivia is je vriendin. Ga naar huis'. Niall wordt boos op me. 'Je mag me niet hè, geef maar toe. Zoek het uit, vriendloze nietsnut' schreeuwt hij. Kwaad draait hij zich om en struikelt het tuinpad af. Met hart in mijn keel duw ik de deur dicht. Shit, hij zal toch geen alcoholist zijn geworden?


En jawel, ze uploadt om 23:44. Nog even een berichtje aan alle R5fans, als je naar r5rockstheworld.com gaat kun je ervoor zorgen dat ze naar Nederland komen! Keep voting guys en thankyou for 13k, ik hou van jullie! Kus mij ps we gaan binnenkort verbouwen yay

n.h GebrokenWo Geschichten leben. Entdecke jetzt