Chapter 37

602 48 3
                                    

'Shit!' vloek ik terwijl ik met een zwiep omhoog kom. Ik duw de handen van Niall weg die stevig om me heen geklemd zitten. Het levert niks anders dan een geïrriteerde kreun op. Ik open mijn telefoon en kijk naar de tijd. Het loopt tegen etenstijd aan. Mijn voeten planten zich in het zachte tapijt en bewegen zich naar de spiegel. Ik kijk erin. Mijn haar zit door de war en er zit een kreuk in mijn shirtje. Ik trek snel een donkerblauwe aan met onderaan een witte zwaluw. Ook haal ik een borstel door mijn haar en begin dan aan één van de zwaarste taken op aarde. Heb je ooit geprobeerd om een springveer af te vuren uit een balpen of je overdreven hypere vriendin te laten kalmeren omdat er duizenden artiesten beter zijn dan haar favoriete band? Vrijwel onmogelijk toch? Dan weet je dus nu hoe zwaar het is om Niall wakker te krijgen. Even denk ik erover om hem te pranken, maar ik wil graag vrienden blijven dus ik doe het maar op de meest veilige manier. Had ik in gedachten. In werkelijkheid trek ik met een ruk de dekens van hem af en spring net iets over hem heen. 'Well goodevening sir' zeg ik tegen hem terwijl ik breeduit grijns. Niall opent één oog, dan het andere, zucht geïrriteerd en sluit zijn ogen weer. 'Toeee, wakker worden' zeur ik door. De enige reactie die ik krijg is een kussen tegen mij aan en het andere kussen trekt hij over zijn hoofd. 'Zelfs niet wakker worden voor een paar uur?' zet ik door. Niall haalt het kussen van zijn hoofd en kijkt me aan met slaapogen en warrig haar terwijl hij overeind komt. 'Niet grappig' kraakt hij met zijn "ik-ben-net-wakker stem". Hij rekt zich uit en vouwt dan zonder aankondiging zijn armen om me heen. Ik kijk hem verbaasd aan. Niall trekt een scheve grijns en voor ik het weet duwt hij me naar beneden. Ik lig nu bovenop hem. Ai, dit is awkward. Ik spartel om los te komen maar Niall pakt mijn armen stevig vast. Zijn blauwe ogen twinkelen en ik geef het vechten op. Daarop volgend draait hij om en lig ik nu op mijn rug met hem naast me. Hij zet één arm naast me en daardoor hangt hij iets boven me. De grijns is niet van zijn gezicht te slaan. 'Niall, dit is gênant' giechel ik. Als antwoord drukt hij zijn lippen op de mijne. Verrast door zijn plotselinge actie maakt mijn hand een schokkerige beweging en daardoor valt Niall bijna naar beneden. Hij weet zich te herpakken maar drukt daarbij op mijn pols. Om het moment niet te verpesten doe ik alsof het geen zeer doet. Wat zijn we toch een klungelteam. Na een minuut lachen herpakt hij zich weer. Met één hand aait hij langs mijn wang terwijl hij op de andere blijft steunen. Zijn lippen schuren zacht over de mijne.

Allerliefste mensen van de wereld, ik zeg het even: ik ben niet dirty-minded dus je kunt gewoon veilig doorlezen want er komen GEEN 'dingesesjes' in. Just saying. 100% safe. Xoxo.

PS mocht je nog dingen van me willen weten, vraag het gewoon in een comment. Of op ask.fm/IrishJetstream. Of op instagram @irisheijnen. Of op snapchat @irisxbelleamie. Lots of loovveee kiss

n.h GebrokenWhere stories live. Discover now