17.

323 15 3
                                    

Zvedli jsme se a vyšli z letadla, jako všichni ne jen já s Connorem.

Na letišti bylo asi dvacet fanynek. Jak těch našich dámiček, tak Vampíků.

Kluci se šli fotit a tak dál a my s Chloé jsme šli ven k busu. Tam nás ale někdo zastavil.

"Ehm...ahoj ty jsi Zoe viď?" zeptala se nesměle menší hubená brunetka. Mohlo jí být kolem třinácti. "A ty Chloé Johnson. Děláš fakt dobrý covery." usmála se.

"Děkuju moc. A ty jsi?" zeptala se Chloé.

"Jo, promiňte, jsem Hillary Clark. Mám hrozně ráda 5SOS. Klidně vám ukážu fotku mého pokoje. Na zdech už nemám místo." řekla a začala hledat v mobilu.

Ukázala nám to a mně naprosto spadla brada. Vážně každý centimetr čtvereční zabíral plakát nebo dokonce zarámovaný obrázek.

"Ty jo. Tak jdi dovnitř jsou tam kluci. Určitě se ti podepíšou a vyfotěj se s tebou." pousmála jsem se.

"No to radši ne. Stejně se na mě nedostane za chvilku asi jedete, co?" kývla jsem.

"Ale to je jedno. Prostě jsi fanynka a pro fanynky se musí obětovat všechno. Počkej moment." řekla jsem a běžela jsem za klukama.

"Mikey venku máte jednu stydlivou fanynku, jmenuje se Hillary. Je tam s Chloé tak až to tady doděláte, tak tam přijďte jo?" vybalila jsem na něj.

"Jop. Ještě tak deset minut." kývl a dal se věnoval houfu holek, které ho obklopovali ze všech stran.

Došla jsem zpátky k Hillary, která se právě bavila s Chloé.

"Tak za chvilku přijdou, dej jim tak deset minut." usmála jsem se. Chvilku jsme si povídali a Hillary nám vyprávěla něco o sobě. Má dost chaotický život. Táta se odstěhoval, ale s matkou jsou pořád spolu, přitom matka ho v jednom kuse podvádí a nikdo nic neřeší. Má starší sestru, která je na drogách a babičku, která se její mámy téměř zřekla. Povedená rodinka.

Chudák holka. Většinou mě tyhle random dojemný příběhy neberou, ale týhle mi bylo fakt líto. Zdála se fajn.

"Tak kde je naše Hillary?" zasmál se Calum. Já jsem 'nenápadně ukázala na místo vedle sebe, kde stála Hillary.

"Ehm..ahoj jsem Hillary a mám hrozně moc ráda vás i vaši hudbu. Vážně. A fakt nevim, co bych ještě říkala, protože je mi nesnesitelně trapně."

Z Hillary po chvilce spadnul všechen pocit trapnosti a v pohodě se se všemi bavila. Dokonce i s The Vamps. Všechny asi třikrát objala a totálně si zaspamovala mobil fotkama styl selfie. Dala nám na sebe facebook a s rozzářenýma očima a úsměvem na rtech odcházela domů.

"Ta byla fakt milá." podotkla Chloé. Jenom jsem s úsměvem přikývla.

"Hej lidi, už bychom mohli jet. Ještě si hodíme do busu věci a jede se." řekl Ashton.

Všichni přikývli a dali si do kufru (dá se tomu tak říkat?!:D) svoje zavazadla. Vampíci měli svůj vlastní tourbus, ale nastal problém. Kdo s kým?

Tori bude s Calumem, to je jasný. Luke, Ash a Michael budou spolu. Ale co já a Chloé jedna z nás bude muset být s The Vamps.

Ledaže!

U nich jsou volná 2 místa na spaní. Mohli bychom 'bydlet' spolu my dvě a Bradley, Tristan, James a Connor. Tak fajn, teď jde ještě o to, jestli se Purpleheadka vzdá pobytu blízko Ashe, i když si myslím, že to vyrovná její dlouhodobý crush Brad.

WhyMe?Kde žijí příběhy. Začni objevovat