Hoofdstuk 3

1.3K 52 5
                                    

Eva pov
Op deze dag hebben we best veel gedaan. We zijn bij een paar van Thomas' vrienden langs geweest en uiteindelijk hebben ze toegegeven dat ze drugs hebben gekocht, illegaal. Helaas gaan wij niet over die boetes die ze moeten krijgen, dus hebben wij hen verder met rust gelaten. Morgen gaan we naar één of andere discotheek waar ze die troep hebben gekocht. Daar was Thomas afgelopen vrijdag geweest. Oja, net zijn we bij het hotel geweest waar hij werkte. Daar vertelden ze dat Thomas gewoon een aardige gozer is en verder geen vreemde dingen uitvoerde, naar hun weten. Kortom, we weten nog niet heel veel. Misschien dat we morgen meer te weten komen. Ik zit in de woonkamer een boek te lezen, terwijl Wolfs en Frank een maaltijd aan het bereiden zijn. Er komt een heleboel kabaal vandaan, waaruit ik opmaak dat ze het gezellig hebben. Ik ben blij dat ze goed met elkaar kunnen opschieten. Zo heb ik 2 van mijn beste maatje gewoon altijd om me heen. 'Schat! Kom je?' roept Frank uit de keuken. 'Ja schat, kom je?' doet Wolfs hem na. Uit zijn mond klinkt het vreemd, en ik weet niet of hij het als grapje bedoelt of dat hij het meent. En ondanks dat ik er alles aan doe om niet rood te worden, voel ik mijn wangen kleuren. Snel draai ik mijn hoofd van ze af en wacht tot de roodheid is afgenomen. Daarna loop ik naar de keukentafel en ga op mijn vaste plek zitten. 'Tadaam.' Wolfs zet een pan met een deksel erop voor mijn neus. 'Wat is het?' vraag ik nieuwsgierig. 'Bami!' roep enthousiast ik als hij de deksel eraf heeft gehaald. 'Speciaal voor jou.' Wolfs schuift naast mij aan de tafel en begint gretig op te scheppen.
'En, is het lekker?' Wolfs legt zijn hand op de mijne terwijl hij me verwachtingsvol aankijkt. Ik krijg een fijn, tintelend gevoel van binnen. Het is wel duidelijk te zien dat hij een wijntje op heeft, maar daar heb ik op dit moment totaal geen problemen mee. 'Ja?' maak ik er neer een vraag van, omdat zij weten dat ik bami altíjd lekker vind. 'Nieuw recept.' verduidelijkt Frank. 'Ooh, ja lekker.' Ik proef eigenlijk niet veel verschil. Wat voor kruiden er doorheen zitten maakt me werkelijk geen flikker uit. Bami is bami, klaar.
Wanneer we klaar zijn staat Wolfs en laat zijn hand op mijn schouder rusten, waar hij een zacht kneepje in geeft. Weer stroomt er een warme gloed door mijn hele lichaam. Hij doet iets met me wat nog nooit eerder een man voor elkaar heeft gekregen.
We hebben opgeruimd en het is inmiddels al weer tijd om te slapen. 'Slaap lekker.' Ik wens Wolfs ook welterusten en ga dan naar onze kamer waar Frank al op me staat te wachten. 'Hi lief.' Hij houdt de deken uitnodigend omhoog waarna ik naast hem kom liggen. Hij streelt langs mijn wang en slaat dan zijn arm om mijn middel en trekt me tegen zich aan. Ik denk aan Wolfs. Waarom krijg ik bij zijn aanrakingen wél een fijn en warm gevoel, maar bij Frank niet? Ik weet het niet. Frank is ook gewoon super lief en leuk, maar toch krijg ik bij hem niet het vertrouwde gevoel dat ik bij Wolfs wel heb. Ik ben wel verliefd op heb, maar dat wil nog niet gelijk zeggen dat je rillingen krijgt bij aanrakingen, of wel? En al zou het zo zijn, hij vindt mij toch niet leuk, dus die hoop kan ik al gelijk opgeven. Ik moet me richten op Frank, hij is ook prima. Ik sluit mijn ogen en vertrek naar dromenland.

Gewist - Flikken MaastrichtHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin