Chapter 58.

6.1K 414 14
                                    

Jako už několikátý den po sobě vyběhnu z postele kvůli vzlykům, které se přes mé už radši otevřené dveře vkradly až k mým uším. Seběhnu schody pouze v tílku, kraťasech a v županu a doběhnu ke gauči.

 Austin sebou cuká a z očí mu padají slzy avšak stále spí. Jeho nahá hruď je orosená kapičkama potu. Stejně tak čelo. ''Austine.'' zašeptám a stisknu mu rameno. Otevře oči a vymrští se do sedu. ''Je to dobrý, jsem tady.'' šeptám a prohlížím si jeho obličej. Promne si oči a otře si čelo. ''Byl to jen sen.'' pohladím ho po ruce.

''Neměla by si být ve škole?'' zeptá se trochu s úsměvem. ''A ty?'' uchechtnu se. ''Možná.. ale tebe bude Harry postrádat.'' chmatne po ovladači a zapne televizi. ''Zdá se, že nebude.'' zavibruje mi mobil v kapse u županu. SMS od Liama. ''SOS Ella'' je pouhé co napsal a taky je tu fotka. Harry a nějaká o dost menší blonďatá dívka, kterou vede do naší školy.

 Ukážu to Austinovi a on pozvedne obočí. ''Známost z ústavu..'' hlesnu pouze a schovám mobil. ''Mrzí tě to?'' zeptá se když se zvednu abych mu došla pro vodu. ''Mělo by?'' houknu z kuchyně.

 ''Možná..'' ozve se jen. Popadnu sklenku s vodou a vrátím se k němu. Podám mu ji do ruky a sednu si na gauč.

 On přepíná programy a vypadá dost znuděně. ''Proč existují ranní zprávy?'' vyjekne a hodí ovladač mě. ''Pustíme si film.'' zasměju se a doplazím se k naší sbírce dvd. ''Uh.. 21 jump street, 22 jump street, Rio 2, Lol..'' kouknu se na jeho výraz. Září mu očička při slově 'lol'.

 ''Jasně...'' zapnu LoL a vrátím se k němu. ''Viděla sem to snad tisíckrát!'' postěžuju si. ''Já viděl tisickrát to ostatní, takže si nemáme vyčítat.'' tiše se zasměje.

 ''Nemám tě ráda.'' zašeptám. On už ale svou pozornost soustředí pouze na televizi. Ani ne v půlce filmu jsem úplně vypla a přestala se soustředit.

 *********************

 ''Jsi taková trochu Lola.'' zasměje se Aus na konci filmu. ''No to určitě.'' mrsknu po něm popcorn, který jsem si udělala spíše pro zábavu než na jídlo. ''To si nemusela.'' pokroutí hlavou a zamračí se. ''Ale prosimtě.'' našpulím pusu jako dítě.

 ''Ne.. urazil sem se.'' překříží si ruce na nahé hrudi a odvrátí pohled. ''Dělám si prdel.'' nabere hrstku popcornu a nacpe mi ho za tílko. ''Tak to si vylovíš!'' vyjeknu a postavím se. ''S radostí.'' zaculí se. Protočím nad ním očima a nadzvednu kraj tílka. Všechen obsah tílka vypadne na zem. Krom mého poprsí samozřejmě.

''Zabiju tě.'' zavrčím při pohledu na zem. Vydám se na cestu pro vysavač a naštvaně ho dotáhnu do obýváku.

'' Ježiši Kay posbírám to.'' začne se mi hrozně smát a klekne si na zem. ''Uhni proboha.'' odseknu a zapnu vysavač. Domem se roznese hluk. Rychle to vypnu, ale je pozdě a na schodech už slyším dupání, nejspíš táta.

''Ty ses snad dočista zbláznila!'' vyjekne a váže si uzel na svém šedém županu. ''Asi máš pravdu.'' špitnu a odnesu vysavač zpět na místo kde byl i předtím. ''Promiňte Pane Evansi, ale došlo k menšímu nedorozumění s popcornem.'' utlumí Austin smích.

Jsem ráda, že můžu zase aspoň vidět úsměv na jeho rtech. ''No.. asi vás zabiju.'' zasměje se rozespale táta. Z jejich ložnice slyším brek malého Noaha. ''Já už ho uspávat nebudu, jdi na věc Kaylee.'' přikáže mi táta. Naštvaně dupu po schodech. Vejdu do jejich ložnice, opatrně popadnu prcka a začnu ho hladit po zádíčkách.

Snesu ho dolů do obýváku a přisednu si k Austinovi. ''Za to můžeš ty.'' ukážu na Noaha. ''Co- cože? Kdo to začal?!'' vyjekne se smíchem. ''Pššt!'' plesknu ho po rameni a on se zatváří ublíženě. ''Bože... cvok house.'' chytnu se za kořen nosu.

Pohladím Noaha po jemných vlasech a políbím ho na jeho drobné čelíčko.

''Dítě ti sluší.'' odkašle si Aus. Hodím po něm otrávený pohled a pousměji se. ''Vážně Kay, jednou budete ty a Harry mít krásný dítě..'' pochechtává se, ale jeho oči jsou vážné. ''My s Harrym nemáme budoucnost..'' zašeptám.

''To říkáš teď..'' přisune se blíže ke mně a přikryje dekou mě i malého. ''Je v posteli dobrej?'' vypadne z něj, vykulím oči a zadusím se na vlastní slině. ''Můžeš to zkusit..'' vykašlu ze sebe. ''Vážně tě budu stát smrt.'' směje se mi.

''Řekni mi něco, co nevím.'' pokroutím hlavou. ''Jste úplně stejní..'' poukáže na mě a brášku. ''Ne.. má jinou matku.'' odvětím s pohledem upřeným na černou obrazovku televize.

''To na tom nic nemění, vaše oči budou jednou slavný.'' otřese se. ''Zima?'' zeptám se tiše. Přikývne a tak si přehodím nohy přes něj a pohodlněji se usadím s prckem na hrudi. Přesune se za mě a obejme mě kolem pasu.

''Je to hezký...'' prohodí. ''Jo..to je.'' usměju se. ''Chybí mi máma...a táta..'' zašeptá. Zoufale se na něj podívám a opřu si své čelo o to jeho. ''Ale,.. přece jsou pořád s námi.'' dodá a pozvedne koutky. Přikývnu a zadívám se mu do očí. Z úst mi ujde roztřesený výdech. Nemělo by se to stát..

Ale stalo se..

Austinovy rty se opatrně a nejistě spojí s těmi mými. Pohyby rty jsou opatrné a pomalé. Po té co náš se náš dotek rozplyne zůstávám obličejem ještě chvíli u něj a oči ponechávám zavřené. ''Asi.. bychom se měli vyspat.'' okomentuje situaci. Otevřu oči a jen přikývnu.

''Jen uložím Noaha.'' zvednu se z gauče a pomalu kráčím po schodech nahoru. Otevřu ložnici, přejdu ke kolébce kde malého uložím a přikryju dečkou. Nakloním se nad něj, políbím ho na tvář a odejdu.

''V pohodě?'' zeptá se Aus. Usměju se a lehnu si k němu. Jeho ruka se obmotá kolem mého těla a tak si hlavu položím na jeho hruď. ''A ty?'' zvednu k němu pohled. ''Teď už ano..'' pošeptá, zavřu oči a pomalu usínám.

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat