Chapter 46.

7.2K 481 18
                                    

Pohled Harryho

''Nesnáším čluny, nesnáším slunce, nesnáším moře... asi mám mořskou nemoc.'' Je tak roztomilá když se vzteká, vlastně je roztomilá při všem co dělá. Mohl bych říct, že jsem naše malé uvíznutí, které se změnilo v přespání na lodi, měl naplánované... ale neměl.

''Aspoň jsme blíž pláži.'' našpulím spodní ret a ona po mě hodí vražedný pohled. Je pravda, že pláž jde aspoň vidět. ''Vůbec nevíme jestli je to pořád ta naše pláž, blbečku.'' plácne se po čele. ''Moře bylo naprosto klidné, možná jsme jen o pár metrů dál. Nic víc.'' protočím očima. ''Jaké jsou možnosti?'' rozhlédne se kolem a díky slunci svítícímu přímo do jejího obličeje se zaksichtí. ''Skočit do vody a plavat ke břehu.'' zdvihnu palec a nepřirozeně se usměju. ''Něco při čem se nenamočím?'' zoufale se na mě podívá. ''Error.'' zasměju se.

''Ne, ne, ne!'' dívá se někam za má záda. Otočím se a do obličeje mi přistane obrovská várka vody. Loď se převrátí a mé tělo se ocitne ve vodě. Rozhlédnu se pod vodou a rozmazaným viděním si všimnu Kay, která spěšně plave na hladinu.

Vynořím se a vykašlu nečekanou dávku vody v plicích. ''To snad není možný!'' zavrčí rozzuřeně Kay a začne plavat ke břehu, ten je však dost vzdálený. ''Radši nechci vědět kde na dně mám hledat svůj mobil..'' zafňuká a nahodí smutný obličej. ''Souhlas.'' přikývnu. ''Byl to tvůj nápad!'' vyjekne a šplouchne na mě vodu. ''Vypadám na to, že mám tý vody málo?!'' urazím se jako malá holka. ''S mobilem se ti utopil i mozek.'' odsekne.

''Aspoň jsem ho nějaký ten čas měl..'' mrknu na ni. Neměla to být vyloženě urážka, avšak... Kay je holka. Jasně, že to vzala v tom horším smyslu. ''Debile. Kdybych nemusela ruce používat k tomu abych se neutopila, uškrtila bych tě.'' zatváří se kysele když jí slaná voda šplouchne do oka, a né mojí vinou.

Rozmrká se, ale nespokojený výraz z tváře jí nezmizí. ''Ber to jako ranní rozcvičku!'' uchechtnu se. ''Sklapni.'' varuje mě. Začíná být unavená.

''Kay..za tebou!'' vyjeknu a rychle se rozplavu. ''Cože?! Kde?! Harry!'' vyjekne a rychlostí blesku mě doplave. Začnu se smát. Už vím jak na ni. ''Já tě-'' zbytek věty neslyším jelikož se ocitnu pod vodou. její ruka mě drží pod hladinou. Fajn, chvilku si tady pobudu aby se neřeklo, že jsem k dívce nefér.

''Málem sem vypustil duši.'' zhluboka se nadechnu když mě pustí na vzduch. ''Kay.. jak moc se bojíš žraloků?'' znejistím když se voda kousek od Kay zčeří. ''Neodpovídej, plav!'' spanikařím, tentokrát už vážně.

Zběsile se rozplaveme k pláži. Na pláži se shomáždí skupina plavčíků kteří zběsile začnou pískat a pokřikovat ''Žralok!'' proboha....

''Kay poplav!'' křiknu na ni. Je unavená a sotva popadá dech. Potáhnu ji k sobě a z posledních sil plavu i za ni. ''Harry... ta ploutev!'' zakřičí zoufale. Jak rychle nás sranda přešla.. Zabořím nohy do písku podemnou a rozběhnu se i s Kay v náručí ven z vody. Padnu do suchého písku a Kay pevně obejmu.

Kolem nás se shromáždí plavčíci a něco pokřikují. Jediné co vnímám já je ale ta vyděšená dívka v mé náruči, kterou můj výlet stál málem život.

(Jasně, je 10x pravděpodobnější, že vás zabije padající kokos než žralok.. ale Klárka musela :D)

''Pššt.. už je to dobrý.'' pohladím ji po tváři a pomůžu jí na nohy.

***********************

Z telefonu jednoho z policistů, kteří kontrolují situaci na hladině a vyvěšují značky o nepříteli ve vodě jsme zavolali mé matce.

''Zabije mě..'' pozvdechnu si když předemnou zastaví její auto. ''Mami vysvětlím ti to..'' začnu sotva vystoupí. Ona si mě však jen celého promočeného stáhne do náruče a rozpláče se.

''Můj syn a takový idiot... co bych bez tebe dělala!'' vyjekne a dá mi výchovný pohlavek. ''Dobrý den.'' pozdraví ji Kay. Po tom zmatku s ústavem, jí Kay radši začala vykat.

''Dítě moje...všechno mě tak mrzí'' stáhne si ji máma do náruče. Potulně se usměju a mrknu na Kay, která na mě protočí oči. Matka ji pustí z objetí a podívá se na mou ruku. ''Slaná voda zřejmě pomáhá.'' pokroutí hlavou. Nechápavě se podívám na svou ruku. Obvaz je pryč a krvavé stopky už taky. Rána je čistá a pět stehů je čistě vidět. ''Fůj.'' okomentuje to Kaylee.

''Radši nastup ty...'' nechám konec věty vyplinout do vzduchu a zasměju se.

Tak jsme si zahráli na american movie, teď zpět k normální story :D příští díl už bude jako každý jiný... teda ne tak docela,.. :))

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat