Chapter 78.

3.6K 222 2
                                    

Ležím na posteli vedle Austina, který už dávno tvrdě spí. Dívám se do stropu a po tvářích mi stékají slzy.. ''Ježíši kriste.'' zašeptám si sama pro sebe. Zvednu se do sedu a podívám se na své oblečení pohozené na zemi. Dělá se mi ze sebe samotné zle. Rychle si všechno posbírám, obleču se a opustím jeho pokoj. Na chodbě se mi podlomí kolena a svezu se k zemi.

Začnu zoufale vzlykat.. Rukou si prohrábnu vlasy a v hlavě mi začnou probíhat myšlenky co teď budu dělat. Udělala jsem další chybu, neodpustitelnou chybu..  Najednou zaslechnu zvuk otevírajících se dveří. Jsou to dveře našeho pokoje s Harrym. Rychle se zvednu a zaběhnu za roh.

 ''Musím už jít!'' slyším dívčí tichý smích. ''Neblbni, ještě zůstaň.'' jeho chraplavý hlas udeří do mých uší. Zacpu si pusu abych zabránila dalšímu vzlyku. Udělal snad to stejné co já..? Ne.. To jen já jsem tak zasraně hloupá.

''Harry, kde je Kaylee?'' zašeptá Ella, trochu vykouknu a sleduju ty dva. Ella je zabalená pouze v dece a zřejmě se už chystá opustit náš pokoj. Harry ji chytne za ruku a přitáhne si ji k sobě. Vášnivě ji políbí na rty. 

''Vlastně ani nevím.'' zasměje se Harry.

Už to nevydržím a z úst mi vyjde hlasitý vzlyk jak mé plíce z pláče lapaly po dechu. ''Kay..'' zašeptá Harry. Jen pokroutím hlavou. Má cenu se zlobit? Já ho podvedla také..

 ''Už víš kde jsem? Dobrou noc kamarádi moji milý.'' falešně se usměji a se snowboardem a zimní bundou v ruce kráčím ven z hotelu. Měla bych se zlobit hlavně na sebe, ale vztek na Harryho zapřít nemohu.

''Kaylee!'' slyším jeho hlas a dupání, zřejmě za mnou běží.. Nemám sílu na to se mu podívat do očí. No tak klid Kay, nesmí se to dozvědět.

Jeho prsty se omotají okolo mého zápěstí a jemně se mnou škubne tak abych se mu dívala do tváře. Což já momentálně nedokážu. Proč jsem to udělala? Proč jsem se vyspala s někým jiným? Proč s Austinem? Proč jsem nedokázala odolat? Otázky zaplní mou hlavu a slzy mé oči.. Znovu.

''Vysvětlím ti to.'' spustí okamžitě. Ne Harry, to já mám co vysvětlovat... Pomyslím si a zaženu další slzy. ''K ničemu nedošlo, jen.. Líbali jsme se...'' vypadlo z něj. Nevím proč mi ze srdce spadl veliký kámen. Ale jeho srdce se roztříští na  milion kousků až se to dozví..

 ''Já nevím co to do mě vjelo, hrozně mě to mrzí Kaylee...'' klekne si přede mne a tiskne mou ruku ke své tváři. ''Mě to mrzí víc..'' zašeptám a vytrhnu se z jeho sevření.

Vyběhnu z hotelu a první věc co udělám je, že si zapnu vázání na prknu a rozjedu se neznámo kam. Přes slzy a tmu na sjezdovce mžourám a hledám kudy se dá jet.

 Mokré tváře mi mrznou v protivětru, zvednu ruce abych pro promnula uplakané oči a nasadila brýle. V tom mé tělo ale ucítí pouhou prudkou bolest pod nárazem do něčeho šíleně tvrdého. Slyším několik křupnutí, a bolest zasáhne každičkou část mého těla. Svezu se k zemi a poslední co slyším předtím než zavřu oči je Harryho hlas v mé hlavě... ''Mrzí mě to Kaylee''

*********************

''Pohotovost, dívka ve věku 19ti let, silně podchlazená, četné zlomeniny v oblasti nohou a hrudníku.''

Hlasy okolo mě pokřikují, všude je zmatek, ale mé oči zůstávají zavřené. Je tohle sen? Co se stalo?

''Haló, slečno slyšíte mě, můžete otevřít oči?'' někdo na mě sahal. Ze všech sil jsem se snažila oči otevřít, ale nešlo to. Najednou mi je někdo otevřel a posvítil mi do nich nepříjemným světlem. Co se to sakra děje?!

''Kaylee, jsem doktor Skylar, jsi v nemocnici. Víš co se stalo?'' zformuluji si větu ještě jednou v hlavě a vyděšeně pokroutím hlavou. Chci se zvednout a zmizet odsud. Avšak v moment kdy se pohnu, tělem mi projede neskutečný náboj bolesti, který mě paralyzuje a já zůstanu bezmocně ležet.

''Pád na snowboardu, prudký náraz do stromu. Byla venku celou noc, horečka, zlomená tři pravá žebra a otevřená zlomenina holení kosti. Víc zatím nevíme.''

Zděsím se ještě víc. Panebože. V hlavě si vybavím svou jízdu ve tmě neznámo kam. Vzpomenu si na bolest, kterou jsem cítila.



Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat