Chapter 8.

15K 712 8
                                    


  ''Fajn, Collera máš namotanýho kolem prstu... Jakej jsem?'' Usměje se na mě drze Harry mezitím co mu kuchařka kydá na tác ty hnusy. ''Arogantní'' Mlasknu si a popadnu svůj tác. ''Já vím, že mě zbožňuješ, poznám to.'' Našpulí pusu a já to po něm zopakuji. 

''Harry... Austin!'' Zasyčím směrem k němu když si sedneme. Hazz se rozhlédne po jídelně a pohled mu padne na kráčejícího Austina. Otočí se zpět ke mně a já si odkašlu. ''Na to zapomeň, chci se najíst.'' Ironicky se usměje a já protočím očima. ''To mi neuděláš!'' Chytnu se za hlavu. 

''Kay, klid, jedem podle mýho plánu jasný?! Dneska bude zase v baru, slyšel jsem ho povídat si s Derekem.'' Uklidňujíc na mě mrkne. Mám chuť chytnout mu hlavu a silou mu jí zabořit do toho jídla, které má před sebou. 

''Ahoj.'' Pozdraví nás zničeho nic Austin, když jde kolem nás. ''Čau.'' Odpoví mu Harry, mezitím co já se na něj jen usměji, pod stolem za to taky schytám parádní kopanec od toho kudrnatého kreténa.

Zatnu zuby a podepřu si hlavu rukou. ''Je všechno v pohodě?'' Zeptá se Austin s divným výrazem. ''Jasně, že je, naprosto!'' Poslední slovo přímo vyprsknu na Harryho. Ten se na mě zaculí jakoby nic. 

''No... Můžu si přisednout?'' Usměje se a už pokládá tác. ''Jasn-'' ''Vlastně už odcházíme.'' Skočí mi do řeči Harry, věnuji mu vykulený pohled, ale nic neřeknu, jedeme přeci podle jeho plánu. ''No... Tak ahoj.'' Povzdechnu si, popadnu tác a odnesu ho společně s Harrym. Pohledem naposled sklouznu k Austinovi, dívá se na mě a tak ústy naznačím ''Promiň.'' A zmizím.

''Nesnáším tě.'' Zavrčím a bouchnu Harryho. ''Jo to už tady bylo, tak dělej.'' Protočí očima mezitím co si beru své věci, naštvaně zavřu skříňku a rychlou chůzí opouštím školu. ''Jestli Austin nebude chtít holku s takovým zadkem, je to kretén.'' Doběhne mě Harry a jako vždy má nějakou poznámku na můj zadek. 

''Můžu řídit? Prosím prosím!'' Udělá na mě psí očka, poraženě vytáhnu z kapsy klíčky a vložím mu je do ruky. ''Jeden škrábanec!'' Pohrozím mu, přikývne a nastartuje. 

Když se rozjede jako šílenec a málem to napálí do lampy, hodím na něho vražedný pohled a mračím se na něj celou cestu až k pláži. 

''Promiň bože!'' Naštve se a rozmáchne rukama. ''Jsi kretén.'' Pokroutím nad ním hlavou, popadnu své věci a rozejdu se přes pláž. ''Proč tě vždycky musím dobíhat?'' Zeptá se když se opět objeví za mnou. ''Je to už něco jako tradice?'' Uchechtnu se a on se mnou. 

Ve stánku se oba převlečeme do pohodlnějšího, Harry otočí cedulku na otevřeno a pár lidí kteří tady už čekali se přihrne a začne na nás pořvávat jejich objednávky. 

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat