Chapter 27.

11.7K 619 184
                                    

Pohled Hazzy

Jak je možné, že jí nemám dost ? Že jí potřebuju víc a víc? Dotýkat se jí a cítít ji se pro mě stalo životně důležité, vzrušuje mě jako ještě nic a nikdo. Záležitost se Zaynem, ale jen tak nezapomenu. Jak ji to jen mohlo napadnout ? Chtěla mě snad naštvat ? Protože jestli jo, povedlo se jí to. Nebo chtěla abych žárlil ? No... to se jí povedlo taky. 

Tak moc mi vadilo že jí měl on a ne já. Že v ní byl on a ne znovu já. Vadila mi představa, že se jí dotýkal. Viděl ji nahou. Vše co jsem doposud dělal jen já. Potřebuju vědět, že už to neudělá. 

''Slib mi, že už to neuděláš znovu... nevyspíš se s nikým na potkání'' zašeptám a stisknu její zadeček. ''Nikdy.'' zašeptá a opět mě políbí. Když se odtáhne, znovu se střetnu s její dokonalou tváří, ve které má teď divoce spadané své vlnité vlasy. 

Její dech je nepravidelný. Svým ukazováčkem přejede přes mé rty a slabě se usměje. Ty její jsou trochu opuchlé a načervenalé z mých zákeřných zoubků. 

''Jsi odtud zezdola nádherná,'' zasměju se a ona se mnou. Její smích je další věc, kterou jsem vždycky miloval. ''Začíná noc,'' řekne. Vybaví se mi jeden film. ''Drž hubu!'' uchechtnu se. ''Pamatuješ?'' zeptá se znovu udiveně. 

Dojde jí, že si pamatuju snad všechny momenty s ní ? Není jediný který bych si nepřipomínal. Sedne si tak aby mi viděla do obličeje normálně a na rtech jí pohrává úsměv. 

''Jasně, že jo. Říkali jsme to pořád.'' pohladím ji po holém stehně. ''Máš opuchlé rty,'' připomene mi. ''Já vím, ty taky.'' mrknu na ní. ''Nekousala bych, kdyby si to nedělal ty!'' řekne na svou obranu. ''Když ti tak krásně reaguješ. A to jak tiše vzdycháš když tě líbám na krku...'' ztiším hlas a přitisknu rty k jejímu krku. 

Ten blažený zvuk na sebe nenechal dlouho čekat a ona opravdu znovu tiše vzdychne. Tiše se zasměju a odtáhnu se. ''Nebo to jak popadáš dech když se líbáme moc dlouho,'' přiblížím své rty k jejímu uchu a políbím ji tam. 

''Jak reaguješ na mé doteky...,'' intenzivně se jí dívám do očí přičemž přejíždím svými prsty přes její stehno víš a víš. Nakloním se nad ní tak, abych ji donutil si lehnout a pokračuji výš pod její triko, přes bříško. 

Snaží se co nejméně dýchat. Nakonec jí přes hlavu přetáhnu triko a užívám si pohled na její tělo pouze ve spodním prádle. ''Nelíbí se mi, že to viděl i někdo jiný,'' zavrčím a dám jí to jasně najevo kousnutím do kůže na klíční kosti. 

''Promiň,'' zašeptá znovu a pohladí mě po zádech. ''Kurevsky moc chci být v tobě, teď a tady'' její oči vzplanou touhou. Neváhám ani na minutu a rozepnu její podprsenku. Jako důkaz mé stále trvající malé nasranosti jí skousnu bradavku. 

Pak pokračuji s polibky níž a níž k lemu jejích kalhotek, které bleskově stáhnu dolů. Usměji se na ní a nohy jí pokrčím tak jak potřebuji. Jazykem si vedu cestičku od jejího kolene po vnitřní straně stehna výš a výš. 

Její vzdechy mě dělají naprosto šíleným. V moment kdy její ruka zatáhne za mé vlasy, se konečně rty dotknu jejích intimních míst. 

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat