Chapter 14.

13.5K 681 9
                                    

''Harry!'' vykřiknu a začnu se smát, když se opile skácí s prkna a spadne do vody. Vynoří se a začne lapat po dechu, dopádluji k němu a pomůžu mu vyšplhat zpátky na prkno. ''Jsme opilí?'' zeptá se chytře. ''Ne'' zakroutím hlavou. Rozhodně nejsme. ''Vůbec?'' vyvalí oči a mlaskne si. ''Ani trošičku,'' našpulím spodní ret, vlna mě odnese dál od Harryho. Když chmatnu po jeho prkně, ztratím rovnováhu a sama se překulím do vody. 

''Rozhodně nejsme opilý,'' zkonstatuje Harry když se vynořím. Chci vyšplhat zpátky na své prkno, ale v hlavě se mi zrodí ďábelský plán. Usměji se a Harryho který spokojeně leží na prkně a má zavřené oči, převrhnu do vody. 

''Vážně?'' zeptá se s vlasy v obličeji, když vyplave na hladinu. ''Utopím tě'' zahuhlá a skočí po mě. V tu ránu jsem i s ním pod vodou. Když otevřu oči, divím se, že je pod vodou dost dobře vidět na to, že je tma. Obmotám nohy kolem Harryho boků a usměji se. 

Chci vyplavat nahoru protože mi dochází dech, ale on mě rychle přitáhne k sobě a políbí mě. Krátce mu polibek oplatím a vyplavu na hladinu, kde začnu kašlat. ''Zmagořil si?! Málem jsem... fuj!'' začnu panikařit, mezitím co on se drze usmívá. ''Já říkal, že tě utopím, čemu se divíš?'' zasměje se, cáknu mu vodu do obličeje a začnu pádlovat zpátky ke břehu. 

''Utíkáš za Austinkem?'' našpulí pusu a začne vydávat takové ty zvuky, když dáváte pusu. ''Utíkám od tebe'' zopakuji po něm ty otravné zvuky. ''Najednou..'' dobere si mě. ''Když jsem tě prstil snažila ses bejt co nejvíc u mě'' zasměje se. 

''Užíváš si to viď?'' odseknu naštvaně a ublíženě. Jeho vtípky občas překročí hranice a zraní mě. On si to ale nejspíš neuvědomuje. V našem vztahu je přece všechno sranda.. 

''Bav se Harry'' popadnu prkno a vyjdu z vody. ''Tak tady si!'' vyjekne opilý Austin a přejde ke mně. ''Hledal jsem tě všude'' plácne a obejme mou maličkost. ''Jo... byla jsem na prkně'' mrknu na něj. ''Fajn, no teď už mi neutečeš'' olízne si rty a nakloní se ke mně. ''Myslím, že nemám za kým utéct..'' povzdechnu si. 

On se usměje a políbí mě. Ani jsem nečekala, že by se zeptal jestli je všechno v pohodě, no dobře.. možná malá část mě v to doufala. ''Nemáš žízeň?'' zašeptá mi do ucha a políbí mě pod něj. ''Vlastně ani ne'' zasměji se a poukážu na svůj současný stav. ''Už jsem ti řekl jak moc ti to v plavkách sluší?'' uculí se. 

Do tváři se mi nahrne červeň. ''Měl bys méně pít'' tentokrát jsem to já kdo mu věnuje krátký polibek což ho trochu překvapí. ''Mluvím vážně'' uchechtne se a já s ním. 

Moje mysl se zase najednou zatoulá k Harrymu. Mrzí mě to, co řekl. Jasně možná to bylo tím, že je opilý, my oba.. ale on tohle dělá pořád a mě už to nebaví. Zraňuje mě to i když mé city k němu jsou pořád na levelu nenávist. 

I když nechci, stejně mě něco donutí se po něm povídat. Jasně, že opět sedí u baru. Kolem něj se motá plno holek, vlastně...až moc. Je to divné, teda.. pro mě. Harry je nejspíš ve svém živlu. Jediné co nechápu je, proč je najednou ignoruje, jediné co dělá je, že zírá do svého pití, jako by se v něm utápěl, doslova. 

''Kay? Haló'' Austin mi mává rukou před obličejem, proberu se a věnuji mu omluvný pohled. ''Promiň, co si říkal ?'' zastrčím si mokré vlasy za ucho. ''Jsi sladká'' zasměje se místo odpovědi. ''Jak dlouho se s Harrym znáte?'' zeptá se zničeho nic. ''Uh.. už od malička'' odpovím trochu nejistě. 

''Páni.. měla jsi s ním někdy něco víc?'' vyzvídá dál. Neříkám že mi to není nepříjemné, je to poněkud divné. ''N-ne, Austine co to-'' 

''Promiň, je.. je mi divný, že jste spolu tak dlouho bok po boku, ale ani jeden nejste zamilovaní až po uši, i když u Harryho si nejsem jistej'' pokývne hlavou ze strany na stranu. Jak to myslí ? Harry a zamilovaný ? Do mě ? To je ta největší blbost kterou jsem kdy slyšela. 

''Ne..ne,ne,ne hele od mala se nenávidíme, jasný? Žádný city tam nejsou'' začnu se smát. ''No..jak myslíš'' nakrčí rameny. 

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat