Chapter 38.

11.7K 587 65
                                    

''Jestli mě táta chytne...'' začnu šeptat. ''Tak se tě ani nedotkne, ne dokud jsem tu já.'' usměje se Zayn a přes ramena mi přehodí jeho koženou bundu. Otočím se k domu ve kterém je zhasnuto a s povzdechem následuji jeho kroky. ''Kluci se na tebe těší,..'' prohodí aby nevládlo úplné ticho. Vykouzlím malinký úsměv aby se neřeklo, ale ten zase vzápětí zmizí. Nasednu do jeho auta a zahledím se z okna. Projíždět kolem Harryho domu mě ničí. Světla už tam dlouho nesvítila. A v jeho pokoji to vypadá jakoby ho pohltila už jen temnota.

Zayn zaparkuje před klubem a doslova mě vytáhne z auta. ''Nemám na to dnes náladu.'' zavrčím. ''Nemusíš tančit, jen si sedneme.'' přikývnu a objevím se ve středu všeho dění. Už z dálky poznám Nialla. Usměje se na mě a davem se prodere až ke mě. ''Ahoj!'' vyjekne. Když si však všimne mého výrazu, taky není moc nadšený. Všichni jsou skleslí ale snaží se, kvůli mě.

Padnu mu kolem krku a krátce se zasměji. Je to bolest. ''On se vrátí Kay,'' zašeptá mi do ucha a políbí mě na čelo. Unikne mi neposedná slza kterou otře palcem a za ruku mě dotáhne až ke zbytku. ''Ahoj'' hlesnu tiše. Šance, že mě přes hudbu slyšeli tady není.

''Kay jeden večer, prosím, zapomeň.'' stoupne si přede mně Louis a zatočí se mnou. Dalo by se říct, že mi dokázal pozvednout koutky. ''Slib mi to.'' skloní se ke mně a svou ruku položí na můj bok a druhou rukou chytne tu mou. Začne se mnou pohupovat a já mu zabořím hlavu do ramene. ''Slibuju.'' zvednu hlavu abych mu viděla do očí. Doširoka se usměje.

''Řeknu ti nějaké vtipy,'' načne. ''Ne Louisi ne, prosím ne.'' zakřičím se smíchem v hlase. ''Směješ se!'' vyjekne a popadne mě do náruče. ''Dej mě dolů.'' zavelím s úsměvem. Nedivím se, že ho má Harry nejradši. Louis je úžasný. ''Co kdybychom jeli k nám? Teda myslím... vypadli z tohohle ruchu.'' zasměje se nad tím jak divně to vyznělo.

''Uhm...tak fajn.'' přikývnu. Položí mě na zem. ''Kluci my vypadnem, Kay není dobře.'' šťouchne do mě loktem a já nahodím utrápený obličej, s tím opravdu problém nemám. Jen přikývnu. Zayn se zamračí a přejde ke mně. Zvednu k němu pohled. ''Buď opatrná, nějak se k tobě dostanu.'' pohladí mě po tváři a následně mi věnuje malou pusu. ''Promiň.'' řeknu ještě a Louis mě odtáhne ven.

''Kde máš auto?'' pohled mi padne na motorku. ''Vždycky jsem upřednostňoval motorky.'' zasměje se a na hlavu mi dá helmu.

''Můžem?'' nastartuje. ''Jedem.'' křiknu mu do ucha. Rozjede se na silnici a já si hlavu odložím na jeho záda. Zavřu oči a nechávám si hlavou probíhat různé myšlenky. ''Kay jsme tady.'' zasměje se mi u ucha Loui.

Otevřu oči a slezu z motorky. ''Jste miliardáři nebo tak něco?'' zeptám se šokovaně. Obrovská prosklená vila, nasvícená tak, že vyzařuje jemně fialovou barvou. Louis stiskne zvonek na obrovské bráně jako do nějakého paláce. ''Tome tady Louis.'' promluví. ''Pane Tomlinsone,'' ozve se ze zvonku hrubý hlas. Brána se otevře a Louis společně semnou vejde dovnitř. ''Děláš si srandu? Kdo je Tom?'' vyptávám se ohromeně. ''Co jste zač? Drogový dealeři?!'' mezitím co já zůstávám šokována dalšími a dalšími věcmi on se mi jen chechtá.

U nohy mi začne pobíhat velká doga. ''Ahoj.'' zasměju se a kleknu si k ní. ''Jak se jmenuje?'' otočím se na Louise který ji taktéž hladí. ''Mota, je to taková chůva.'' políbí ji na velkou hlavu a vede mě dál. ''Chůva?'' proplete naše prsty když se ocitneme v domě.

''Všechno ti vysvětlím, pojď.'' z úst mu nemizí úsměv. Vše je zařízeno až do přehnaného stylu alias jsme prachatí můžeme si to dovolit. Červený kožený gauč, nablýskaná podlaha, domácí kino... ''Proboha jsem v nebi?'' rozhlížím se kolem.

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat