Chapter 51.

7.2K 490 27
                                    

''Nejdeme pozdě?'' usměji se ode dveří společně s kluky za zády. Táta povykulí oči. ''No... vlastně akorát včas,'' řekne zaraženě s úsměvem. ''To je Liam, Niall, Louis, Zayn a.. Austin.'' postupně ukazuji na kluky. ''Děláš jak kdybych Austina neznal.'' zasměje se táta a se všemi si podá ruku. ''No..jedeme?'' křikne táta. Becca seběhne schody s prckem v ruce. ''Podrž ho prosím.'' vloží mi ho do rukou a já se na něj usměji.

''Jste jak přes kopírák.'' zasměje se mi Zayn a štípne Noaha do tváří. ''Vážně? To dělají babičky Zayne.'' protočím očima. ''Jdeme do auta.'' oznámím tátovy. ''Dítě nám nech!'' vyjekne a rychle mi ho vezme. Zasměji se a následuji kluky. ''Kdo jede s kým?'' založím ruce v bok, pohled mi padne na Liamovo a moje auto. ''Se mnou jede Aus a Kay.'' zavelí Hazz.  ''A Niall.'' dodá ještě. ''Pořád se zlobíš?'' Zayn s Louisem mu věnují zlostný úšklebek. ''Zabiju vás.'' zavrčí Hazz. ''Ty budeš řídit moje auto?'' zeptám se Harryho. ''Nasedej.''

''Tak šup! Příroda volá!'' řekne nadšeně táta. Nastoupím do auta k Niallovi dozadu a Harry se na mě zamračí. ''Tebe asi taky zabiju.'' odplivne se. Nevím čím to je, ale od rána je bez nálady. Austin se nenápadně odebere k autu Liama a mě tím pádem nechá s těma dvěma.

''Co ti přelétlo přes nos?'' protočím očima. To on je tady ten, který je vážně na zabití. ''Kocovina mu nepřelétla, tak ho přímo sejmula do držky.'' začne se Niall hlasitě smát, a i mě jeho poznámka donutí se uchechtnout.

Vystoupím z auta a otevřu dveře na jeho straně. ''Harry vypadni od toho volantu.'' řeknu rázně. ''Co blbneš?'' zamračí se. ''Prostě vypadni, nepotřebuju aby si zkazil náladu i mě a Niallovi.'' doslova ho vytáhnu z místa řidiče a sama usednu za volant, zdůrazňuji, mého auta!

''Kay nechtěl jsem-'' Harryho přeruším rádiem, které pustím. Nastartuji a následuji tátovo auto. ''Spi Harry, pojedeme dlouho..'' zmíním pouze a pak už jsem zticha. V zrcátku vidím, že pohybuje pusou. Nejspíš má nějaké své připomínky, ale pak zavře oči a po chviĺce vážně usne. Vypnu rádio a oddechnu si.

''Vyspí se z toho, nemyslel nic zle.'' uchechtne se Niall. ''Já vím..'' zkontroluji, že Liamovo auto se Zaynem, Louisem a Austinem jede za námi. Najednou mi ale na obrazovce místo rádia bliká příchozí hovor. ''Ano kluci?'' zasměju se otráveně. ''Kay to jsem já Liam potřebuju pomoct, oni mě tu zabijou, vybouráme se!'' křičí Liam. ''Co tam sakra děláte?!'' vysměji se mu.

''Já nevím, lítá tady jídlo.'' zpozoruju jak Niall při slově jídlo zbystří. ''Neříkej znovu slovo jídlo, Niall to za chvilku vezme střešním okýnkem.'' koutky úst se mi pozvednou na představou Nialla stojícího na střeše mého auta.

''LA je krásný..'' řekne Niall. Liamovi to típnu a přikývnu. Odjíždíme možná jen na pár dní, ale bude mi to tady chybět. ''Nikdy by ti neublížil...'' nechápavě pozvednu obočí a na kratičký moment se otočím. Niall poukazuje na Harryho. ''Ne opravdově..'' pokračuje dál.

''Já vím..'' špitnu pouze.

''Když o tom tak uvažuju, otevři to střešní okýnko.'' zasměje se Niall.

OTÁZKA Č. 5  Kvůli čemu je Harry stále tak trochu 'naštvaný' na Zayna a Louise?

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat