Chapter 22.

12.5K 592 15
                                    

''Je to klub snad pro všechno, vážně ho neznáš?'' zasměje se a rozmáchne rukama. Osvětlí ji hromada barevných světel a já pokroutím hlavou. ''Co tím myslíš, pro všechno?'' zakřičím jí do ucha když se kolem nás rozduní hlasité basy hudby. 

Kývne hlavou za sebe. Tyče, aha jasně. ''Neměla by tu být ochranka?'' pozvednu obočí. Rachel se zasměje a táhne mě davem. ''Je to tak trochu nelegální... proto je tenhle klub v zapadlé ulici,'' zatváří se jako neviňátko. 

''Proč mi o tom sakra nikdo nic neřek?!'' vyjeknu. Zavede mě k baru kde mi do ruky hned vtlačí jakési pití. ''Neboj, je to poživatelný.'' opět se zasměje nad mým výrazem. 

''Najdeš tu všechno, od chlastu.. striptérek, levných holek.. až po drogy,'' přiťukne k mému kelímku a napije se. Zůstávám stát na místě a zírat na podium u tyčí, které začalo zářit rudě svádějícími světly. 

Jak jinak, pustili pomalý jazz který se po chvilce rozjel a na pódium vběhly holky s minimální vrstvou oblečení. 

''Páni,'' zkonstatuji až znechuceně. Krátce se podívám na Rachel, která jen přikyvuje. ''Prakticky jejich výplata je to co mají za kalhotkama,'' nakrčí horní ret. 

''No, klukům to zřejmě nechutný nepřijde.'' kývne hlavou k davu pod pódiem. Chvilku pátrám pohledem jako bych měla najít nějakou známou tvář. Jediný kdo mě však uchvátil z celého toho davu byl vysoký chlapec, který se ležérně opíral o stěnu s jednou nohou zdviženou, podrážka boty nalepená na stěnu a z úst mu unikaly obláčky kouře z cigarety. Jeho vlasy černé jako tma a oči tak velké a propalující. 

''Zdá se, že jde sem,'' ozve se mi Rachel u ucha. ''No nic, užij si.'' vezme svůj kelímek a dá se na odchod. ''Počkej!'' otočí se a nahodím panický face. ''Užívej si sakra!'' zasměje se, její smích je nakažlivý. 

''Tvoje kámoška má pravdu,'' objeví se u mě ten kluk a skousne si ret. ''Cizí rozhovor by tě zajímat neměl.''

''Neměla by si mluvit s cizími lidmi,'' jeho víčko klesne a opět se vrátí nahoru v rychlosti když na mě mrkne. Pozná, že mě touhle poznámkou doslova zahnal do kouta. ''Fajn, vyhrál si.'' protočím očima. ''Super, co je moje výhra?'' zhoupne se ze špiček na paty a zase zpět. ''Vyber si kterou chceš,'' kývnu k holkám u tyčí. 

Na jeho rtech se objeví drzý úšklebek. ''Tebe.'' položí mi ruku na záda a přitáhne si mě k sobě blíž. ''Smůla, já nejsem trofej.'' pozvednu obočí. Od srdce se zasměje tak, že zakloní hlavu. ''Arogantní a drzá,'' okomentuje a na chvilku se zadívá do země. 

Nakonec pomalu zvedne pohled a celou dobu se mi upřeně dívá do očí, přičemž má mírně pozvednuté obočí a oči trochu přivřené. Držte mě někdo.  

''Sakra teď si mi měla padnout do náruče!'' vyjekne a mě tím rozesměje. ''Namyšlený a egoistický,'' oplatím mu. ''Smím vědět tvé jméno?'' hraně se ukloní a políbí hřbet mé ruky. ''Jsem Kaylee.'' zasměji se a jazykem si zvlhčím rty. ''Teď vy,'' ukloním se jako princezna. 

''Jeden tanec, moje jméno.'' natáhne ke mně ruku. Pokroutím nad ním hlavou a svůj kelímek kamsi odložím. Nechám se jím vtáhnout mezi lidi dál od strip pódia. 

Přitiskne své tělo k tomu mému. ''Na rovinu, jsem hrozný tanečník.'' uchechtnu se a on se mnou. ''Je to pro mě těžké přiznat, ale ... ne, i tohle umím.'' nahodí namyšlený obličej. 

''A to s tebou má někdo trpělivost, když se takhle chováš?'' navážu s ním oční kontakt a koketně se usměji. ''Asi jo, když si mi ještě nedala facku.'' nakrčí rameny a mě opět rozesměje. ''Vlastně dokážu lichotit i ostatním,'' vychloubá se. 

Otevřu pusu do tvaru O a nevěřícně pokroutím hlavou. ''Například. Kaylee.. jsi až nezdravě krásná.'' uznale pokroutím hlavou. ''Lhát umíš,'' protočí nade mnou očima. ''Kdybych lhal koukal by po tobě on ? A on ? A co on? Moment a on?'' začne kývat k různým klukům všude okolo. 

Tváře mi naberou červenou a tak zabořím hlavu do jeho ramene a tiše se chichotám. ''Arogantní, drzá, krásná, stydlivá.. zatím stále splňuješ má kritéria,'' usměje se pro tentokrát on. 

Doteď jen pouze ležérně položené ruce, teď pevně obmotám kolem jeho krku, když si mě přitiskne jak nejblíž to jde. 

''To je pro mě pocta, a teď? Tvoje jméno,'' zvědavost předčí snad všechno v mém mozku. Nakloní svou tvář k té mé, jeho rty zlehka táhnou svůj dotek po mé tváři až k mému uchu. ''Zayn.'' zašeptá svůdným hlasem. 

Nevím proč, ale jméno ho dokonale vystihuje. ''Jak dokonale namyšleně znějící jméno,'' začneme se oba smát. ''Zayne musíš... Kaylee?!'' ten hlas. Co ten tady sakra dělá ?! 


Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat