Chapter 10.

14.3K 728 9
                                    

''Nežárlím.'' Vyprsknu a odstrčím ho od sebe. ''Jasně.'' Nahodil ten jeho arogantní úšklebek a já zatnula ruku v pěst, nesnáším když tohle udělá nejradši bych ho v tu chvíli zabila. ''Je to v pohodě, líbí se mi to.'' Zvlhčí si rty jazykem a mrkne na mě. 

''Drž hubu Stylesi, nejsi nic víc než nadržený hovado.'' Řeknu naštvaně. Vztek už se nedal zadržet. ''Proto mě okukuješ?'' Uchechtne se. 

''Přiznej si to, líbím se ti.'' Zkříží ruce na prsou a bokem se opře o pult. Udělám to co on a taky zkřížím ruce na prsou. ''Hmm... Ne.'' Našpulím pusu, seskočím do písku a vyběhnu z baru. Pomalými kroky se přesouvám k vodě. 

Nevím jak, ale najednou do mě prudce narazí něco tělo, zakolísám a pak zjistím, že jsem ve vzduchu - někdo mě drží v náruči. 

''Ahoj znovu.'' Promluví Austin a já na něj vyjeveně zírám. ''Dáš mě dolů?'' Zeptám se vyzývavě. Chvilku kouká do prázdna, pak se mi podívá do očí a zakroutí hlavou. Rozejde se se mnou do vody a já se vytahuju výš a výš abych byla co nejdál od vody. 

''Nepouštěj.'' Vypísknu do jeho ramene a on se zasměje. ''Před chvíli si říkala něco jiného.'' vysmívá se mi. ''Já vím, tak na to zapomeň.'' Když mé chodidlo padne na studenou hladinu vody, prudce se nadechnu a chytnu se Austina ještě pevněji. 

''Není to tak hrozný, dívej.'' pomalu mě postaví do vody a já do ní zapadnu až po prsa. ''Oh... Nenávidím tě!'' otevřu pusu do tvaru O a zakleji mezitím co Austin se jen směje. ''Jsi roztomilá.'' přistoupí ke mně a pohladí mě po tváři. 

Zadívám se mu do očí, jeho tvář se nebezpečně přibližuje. ''Kaylee!'' Zavolá na mě chraplavý hlas z břehu, semknu víčka pevně k sobě a pokroutím hlavou, idiot. ''Promiň.'' Zašeptám. 

''Zítra mi už ale neutečeš...'' Pramen vlasů v mém obličeji mi schová za ucho, kousnu se do rtu a přikývnu. ''Měj se.'' Usměji se a běžím zpátky na pláž za Harrym. 

''Co? Zrovna jsem a ty si... Bože!'' Vrčím rozhořčeně. ''Fajn, pojď.'' Řekne neutrálně a chytne mě za ruku. ''O co ti jde?'' Vyjedu na něj. ''Málem ti dal pusu!'' Řekne si spíš sám pro sebe. Všechno mi přestane dávat smysl. 

''Tohle byl náš účel ne? Uvědomuješ si, co by se stalo, kdyby si to ty nepokazil?!'' Zavede mě zpátky do stánku a opět dozadu. ''Moment... Ty žárlíš?!'' Vyjeknu až moc hlasitě. Chce si zahrávat? Tak ať. 

''Cože? Ne... Nejsem si tak jistý, jestli je Austin z tebe tak vedle, jak jsem si myslel.'' Jeho oči těkají všude možně. ''Aha... Tím chceš říct co? Harry přestaň říkat hovadiny.'' 

Jeho ruka vyletí k jeho vlasům, které si chaoticky prohrábne předtím než mi věnuje zamračený pohled. Pohledem projede celé mé tělo a vtáhne si spodní ret do úst. Přejde ke mně jako tomu bylo předtím. 

Vzdychnu mu přímo do ucha, když se jeho rty přisají na mou kůži na krku. Co se to sakra děje?! 

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat