Chapter 68.

4.4K 316 3
                                    

''Harry!'' zapištím když si mě přehodí přes rameno a začne se mnou točit. ''Budu zvracet!'' vyjeknu se smíchem, postaví mě zpět na nohy a já mám co dělat abych neztratila rovnováhu. ''Zabiju tě.'' opřu se o kolena a vydýchávám děsivý zážitek.

''Dobrý?'' zeptá se usměvavě. ''No bezvadný.'' ukážu mu palec nahoru a falešně se usměji. Ulehnu do písku a zadívám se na noční oblohu, plnou jasně viditelných hvězd, které se mi teď však trochu motaly.

''Harry? Kay?'' slyším povědomí hlas. Ella. ''Ahoj Ello, co tu děláš?'' vyjekne Harry a obejme ji. Ella se zasměje a prohrábne si své blonďaté vlasy. ''Popravdě, šla jsem se jen tak projít. Netušila jsem, že se tady něco koná.'' uculí se na Harryho. ''Nejsi typ co by vymetal párty, jasně.'' odvětí Harry se smíchem. Ella přikývne.

  ''Ahoj Kay.'' pozdraví mě s milým úsměvem. Nechci být zlá, vypadá vážně mile a pokud ji má Harry rád.. Nebudu mu působit další bolest. ''Ahoj.'' pozvednu koutky. ''Já.. omlouvám se, předtím jsme nezačaly zrovna nejlíp, chci ti poděkovat, že si v ústavu Harrymu pomohla z toho nezešílet.'' zasměji se. Oba si vyměnili zvláštní pohledy, a já mám pocit, že si oba vzpomněli na tu stejnou událost. Sex v .. bůh ví co to vlastně bylo. ''Věděla jsem, že se takhle pravdu nechováš, Harry mi toho o tobě hodně vyprávěl.'' přisedne si ke mně do písku.

     ''Vážně ?'' zasměji se a pohlédnu na Harryho. ''Ale jistě miláčku.'' nakloní se ke mně a políbí mě na rty. Zaskočí mě tímto gestem, zatímco Ella se pouze pousměje. ''Víte.. asi už zmizím, tady to není nic pro mě.'' zvedne se Ella zpět na nohy. ''Mějte se, a moc to nepřežeňte.'' zasměje se a odběhne.

''Je moc slušná.'' nakrčím ret. ''Přesnej opak tebe zlato.'' mlaskne si Harry. ''Drž hubu.'' věnuji mu nehezký pohled. Avšak vím, že má pravdu. ''Budeme tu jen tak sedět, nebo i něco dělat?'' zašklebí se. ''Co přesně by jsi chtěl dělat?'' hodím po něm očkem. Úsměv co mu přeběhne po rtech mě kapku vyděsí. ''Pojď.'' natáhne ke mně ruku. ''Kam?'' zeptám se udiveně když mě zvedne z písku.

''Uvidíš.'' vtiskne mi rychlou pusu na rty a vláčí mě za sebou. ''Harry kam to jdeme, myslela jsem, že chceš být na té párty?''

''Změna plánu babe,'' zasměje se aniž by se na mě otočil. ''Půjčovna člunů? Ne Harry znovu už ne.'' vytrhnu mu svou ruku. ''A už vůbec ne v noci.'' odporuji, ale jeho psí očka jsou přímo neodolatelná.

''Nesnáším tě.'' protočím panenky a zahledím se do moře. Jeho svalnaté paže se ovinou kolem mého drobného těla když mi do ucha zašeptá ''Miluju tě.'' a něžně stiskne můj lalůček mezi zuby. Po zádech mi přejede příjemný mráz. Nedávám nic znát a pouze mu věnuji neutrální pohled. ''Promiň, je to tak Kay, miluju tě.'' usměje se a proplete se mnou prsty. ''Jestli se tam zase něco stane už nikdy s teb-'' jeho rty se přitisknou na ty mé ve vášnivém polibku. ''Moc mluvíš, takhle se tam nedostaneme.'' otře si nos o ten můj a sladce se zaculí.

********************

''Mám strach.'' špitnu když se náš člun v tichu jen tak houpe na vlnách. ''S tímhle člunem se už nic nestane.'' zasměje se Harry a podívá se na mě. ''Ne,... ne já myslím.. Jiný strach..'' povzdechnu si a zvednu se do sedu. Harryho obličej zvážní, jeho ruka padne na mé záda a začne mě konejšivě hladit. ''Co se děje?'' zamračí se. Zvednu pohled a zaměřím jej na něj. Oči se mi zalévají slzami. Nevím co se to děje. Všechno je pro mě tak zmatené.

''Kay..,'' zašeptá a přitiskne si mě k sobě. ''Mrzí mě to Hazz,'' vzlyknu. ''Vždyť já se s tím nějak poperu..,'' z hrdla mu unikne tiché uchechtnutí. ''Ty se nebojíš?'' zvednu hlavu z jeho hrudi. ''Víc.. než to vypadá.'' zahledí se do dálky.

''Bojím se, že už nikdy nebudu zamilovaný do žádné tak jako do tebe... Bojím se, že možná už ani nechci být zamilovaný do žádné jiné.. Já vím, že netoužíš po tom se mnou být tak moc jako já s tebou.. Ale chtěl bych..'' zadrhne se. ''Co? Co by si chtěl?'' opřu si hlavu o jeho rameno a lehce ho na něj políbím.

 ''Chtěl bych znát ten pocit, jaké to je, patřit někomu,.. Jaké to je zažívat společné chvíle, v jiném ohledu než v kamarádství...Nevím jak to popsat.. Jen bych si to hrozně přál,..'' usměje se, ale není to opravdový úsměv. Chce se mu plakat stejně jako mě. ''Já vím, že ti ubližuju.. Ale pořád si říkám, že co potom? Co když se něco stane? A já tě ztratím úplně... Zničila bych jak tebe tak sebe.'' s úsměškem si otře slzu, která mu vypadla z jeho zářivých očí. ''Máš ráda risk?''' zeptá se najednou. Pokroutím pusu v nechápavém výrazu. ''Ano asi ano.'' odpovím nejistá co se bude dít.

Rebel Love Song h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat